Meleg regények/novellák írása és fordítása

A fiú – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

27 Hozzászólás

 1. Barbus789 says:

  Marek úgy viselkedik, mint egy durcás kamasz, aki haragszik a világra. Kíváncsi vagyok Dave-nek hogy sikerül rávenni a békére. Köszönöm

 2. Yuuki212 says:

  Igazán érdekesen kezdődik. Vajon miért várt ott az iroda előtt Marek? Davet várta volna? Van köztük valami kapcsolat, amiről Dave még nem tud? Vagy csak a véletlen műve? És hogy keveredhetett bele a gyilkossági ügybe, miután el ment tőle? Igazán izgalmas. Köszönöm szépen a fordítást!💕

 3. Jól indul. Sikerül megrontania Mareket és kihúznia a csávából? Izgalmasnak ígérkezik és szeretném végig elolvasni.
  Nagyon szépen köszönöm a fordítást!

 4. Jelszó kiküldve: 2022. február 22. 17.21

 5. miletta says:

  Igen érdekesen kezdődik a történet, kidobja a nő felszed egy fiúcskát akit meg akar menteni de Marek nagyon makacs. De kiváncsi vagyok hogy miért Marekot gyanúsitják a gyilkosággal na de Dave megmenti megint.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. február 20. 18.36

 7. Érdekesen indul. Dave, nagyon szimpatikus, örülök, hogy segített Marek-ken; már kétszer is.
  Kíváncsi vagyok, mi a srác története. Ki ő, honnan jött, mit keres az utcán?
  Köszönöm, hogy olvashattam!

 8. A történet stilussa eléggé tetszik és Dave is szimpatikus a viselkedésével, valjuk be nem sokan vállaltak volna be egy ilyen maceráns dolgot. Marekről meg remélhetőleg a továbbiakban többet meg tudunk rendes gyerek, aki nem tudja mit kezdjen a helyzettel. Kiváncsian várom hogy Dave hogyan fogja a szivébe lopni magát végérvényesen.

 9. Jelszó kiküldve: 2022. február 20. 14.13

 10. rencsibencs25 says:

  Nagyon makacs fiú ez a Marek, és így igazán izgalmasnak indul. Becsülöm Dave t, hogy nem hagyta az utcán, hanem hazavitte magával. Szinte éreztem, hogy reggelre eltűnik ez a fiú, elég lesz Dave nek “betörnie”….na de, várom a folytatást! Köszönöm!

 11. Azt a makacs mindenségit neki Marek, ne szórakozz Dave-vel. Hagyd rá , hogy intézkedjen. Dave-nek nem lesz egyszerű megszelídíteni Marek-et. Viszont ha egyszerű lenne, semmi izgalom nem is lenne, így meg várhatjuk a fejleményeket.

 12. Anno olvastam ezt a történetet és akkor is tetszett. Marek egy kicsit csökönyös de azért a lelke mélyén szeretetre vágyik. Dave meg nagy fába vágta a fejszéjét. Köszi a történetet.

 13. Annmary says:

  Vajon ki ez a srác? Miért került gyanúba? Izgalmasan indul, számtalan nyitott kérdéssel. Kíváncsi vagyok, hogyan fognak egymáshoz idomulni, gondolom az ex is képbe kerül még.

 14. Haha! Nagyon jó.Nem lesz egyszerű ezzel a sráccal. Várom a folytatást!

 15. Igen jó kis történetnek ígérkezik!
  Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?