Meleg regények/novellák írása és fordítása

A herceg, aki sosem mosolygott – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

12 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. május 23.

 2. Érdekes kezdés, egy átok, egy titokban meleg, soha nem mosolygó herceg, egy beteg királynő. Gondolom ha találkozik az igazival meglesz az a mosoly, az átok is megtörik.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. április 30.

 4. Yuuki212 says:

  Hmmm, Leo és a kötelező nősülés…lehet Jax-t kéne be öltöztetni nőnek és akkor könnyebben menne a dolog😅 Kíváncsian várom hogy fog alakulni az udvar élete ha kiderül a herceg vonzalma kizárólag a férfiakra korlátozódik…bár Jax sem tudja megmosolyogtatni… Vajon a királyi pár hogyan fogadja majd, hogy a herceg más mint ők szeretnék?
  Köszönöm szépen a fordítást!!💕

 5. Jelszó kiment: 2022. január 16. 16.18

 6. Ez is jól kezdődik. Nősüljön, mosolyogjon, legyen boldog. Nem kis elvárások ezek a szülők részéről. Anyuka elhallgatja a betegségét a szerettei elől. Leo herceg elhallgatja a családja elől, hogy nem gerjed a nőkre. Mindenki titkolózik mindenki előtt. Izgalmas. Kíváncsian várom hogy kire fog mosolyogni a herceg.

  Szeretnék jelszót kérni a könyvhöz.

 7. Charlotte says:

  Ez de aranyos 😘 Kíváncsi vagyok, hogy ki mosolyogtatja majd a herceget, Jax mellék karakternek tűnik, gondolom jön a nagy találkozás…

 8. Jelszó kiküldve: 2022. január 8.

 9. Az igaz, hogy sejtettem, hogy Leot nem érdeklik a nők, de hogy Jax-szel? Na ezt most nem úgy értettem, hogy miért egy szolgával?! Inkább nekem egy izgalmas fordulat volt, ha ez jó kifejezés rá. Várom, hogy többet is megtudjak!

 10. rozsareka says:

  Sziasztok!
  Most egy kicsit aggódom. Ahogyan kezdődik, olyan mintha rossz, szomorú befejezést vetítene elő. Igaz, hogy tőletek még nem olvastam tragikus végű történetet (bár még nem olvastam el az összeset), de most félek. A királyné esetleges halála vajon merre billenti a herceget? Vagy kedvéért lemond önmagáról és megnősül, de ennek az lesz az ára, hogy mosolytalanul éli le az életét? Vagy lehetek optimista és bízzak abban, hogy pont azért lesz a királyné elfogadó a halálos ágyán, mert mosolyogni látja fiát? Látjátok? Nem tudom kiverni a fejemből a halál jelenlétét ebből a történetből.
  Lehet, hogy most ebben az esetben megvárom, hogy minden rész fe legyen téve s majd csak akkor olvasom tovább. A történet végét hamar fogom akarni, hogy valamilyen módon elérjen a katarzis.
  Köszönöm szépen, hogy vagytok, fordítotok, írtok nekünk ❤️

 11. Hali!
  Nyilvánvalóvá vált, hogy Leo herceg nem vonzódik a nőkhöz 🙂
  Őt éppen eléggé kielégíti Jax, minden szempontból 🙂
  Várom a másik főszerplőt, és Jax féltékenységét 🙂

 12. Ez is az egyik kedvencem. Szegény Leo nincs könnyű dolga agodik az édesannya miatt és feszült az apja akarata miatt hogy végre mosolyogjon. Köszi a fejezetet.

Vélemény, hozzászólás?