Meleg regények/novellák írása és fordítása

A vámpírkirály férje – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

32 Hozzászólás

 1. zsuzsiorama says:

  Még régebben olvastam már. De most szeretném újra olvasni. Bastion volt a kedvenc. Ahogy kétségbeesetten próbál a nehéz helyzetből szabadulni. Nem adja fel. Tesómra emlékeztet. Ő is ugyanilyen

 2. Jelszó kiküldve: 2022. április 17.

 3. Egy igazán elkeseredett ember, aki csak a párjára vár! Nagyon bele tudtam képzelni magam a helyzetébe. Remélem megtalálja a párját! Köszönöm szépen 🙂

 4. Jelszó kiküldve: 2022. április 16.

 5. rozsareka says:

  Jó reggelt, sziasztok!
  Most komolyan, itt abbahagyni :))? Sok mindent ki lehet hozni, ebből a felállásból, bár a király karaktere annyira kétségbeesett, hogy ez le is szűkíti a kört. Bármit megadna, bármit feladna egy társért, ami érthető is, ha már pár ezer éves vagy :). S mivel ez a kisregények között van, ez is bizonyítja, hogy ez egydélutános olvasmány lesz. Most már csak ki kell várnom türelmesen a jelszót, hogy hadd lássam igazam lesz-e :).
  Mosolygós napot Mindenkinek!

 6. ó, hát nem hiszem , hogy itt abbamaradt:(((
  Nagyon váom a folytatás!!!

 7. Yuuki212 says:

  Remélem jó sora lesz Bationnak a kastélyban. Elég felelmetesnek tűnhet neki ez az egész, megértem miért vacilál jól döntött e.

 8. Yuuki212 says:

  Oh, remélem megkapja a kívánt párját. Köszönöm a fordítást!

 9. shadow1832 says:

  Sziasztok! Köszi a fordítást! Régebben már elolvastam ezt a sztorit egy elég nyers google fordítás után, így adtam neki még egy esélyt nálatok 😀 Mivel elég nagy vámpírfan vagyok, alig vártam és a tartalom is jónak ígérkezett, viszont a mű mégis csalódás volt. Tudom hogy mini regény és sajnos, mint sok más ilyennél itt is az nem tetszett, hogy a király és Bastion egyik pillanatról a másikra összejöttek. Olyan érzésem volt, hogy a srác még be sem tette a lábát a kastélyba, máris lent volt róla a nadrág, volt egy elsietett szeretkezés, aztán örök szerelem :/ Nekem az ilyen történetekből borzasztóan hiányzik az az izgalmas csábítás rész, egy jó adag évődés, párbeszéd, vagy bármi, ami izgalmassá teszi a helyzetet. Szeretem az olyan sztorikat, ahol azért az alfahímnek meg kell dolgoznia a párjáért, akár ésszel, erővel, vagy csábítással, ne csak annyi kelljen, hogy ledobja az ingjét 😀 😀

 10. katamsz says:

  Nem ŕémlik, hogy vámpíros regényt olvastam volna ilyen szereposztással. Kifejezetten ígéretes kezdésnek tűnik. Érdekesek a szereplők, jó hogy egy királynak is lehetnek emberi érzései és talán Bastion is megleli a kiutat abból a lehetetlen helyzetből, amibe került. Gondolom lesz még némi intrika a vámpírkirály testvérétől, de ez csak jobbá teszi az egészet.
  Várom a teljes történetet.

 11. Ezt a történetet is már rég olvastam. Nagyon tetszik a történet vezetés. Sajnálom Bast hogy ilyen körülmények között él. Meg még az is rémlik hogy az az idegen nem véletlenül adta oda neki a papírt. Köszi a fejezetett és várom a többi részt.

 12. Nagyon szeretem ez a történetet. Már többször éllovasam.
  Szerethető és érdekes a két főszereplő személyisége.
  A történet is eredeti és élvezetes. Várom, hogy w többi része is újra felkerüljön, hogy egyben el tudjam olvasni megint.

 13. Tuzvarazs says:

  Egy évezred magányosan, keresve a párod… én is könyörögnék azért, hogy megleljem a párom. Bastiont nagyon sajnálom. Nem lehetett könnyű végül a kastély kapujában állni, főleg úgy, hogy félt. Vajon mit tettek pontosan a nagybátyjai vele, hogy elmenekült?
  Várom a folytatást. 🙂

 14. zeroyuki says:

  Áhhh itt abbahagyni 😀 Tűkön ülök, hogy tovább olvashassam 😀 Szimpatikus a vámpír király, legalább nem kényszeríti semmire a véradókat, mint egyesek. Úgy érzem a testvére még fog egy kis zűrt okozni.
  Várom a folytatást, köszönöm nektek, hogy ezt is elhoztátok nekünk ^^

 15. Oh, ez is egy jó történet.
  Minden van benne, ami érdekessé tesz egy írást.
  Még egy királynak is, legyen bármilyen erős, és hatalmas, szükséges, hogy alázatosan tudjon kérni.
  A hited sose hagyjon el.
  Várom a folytatást.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!