Meleg regények/novellák írása és fordítása

Bűn vagy áldás? – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

1. fejezet

8 Hozzászólás

 1. Elég komoly témákat vet fel a történet, a katolikus egyházon belüli meleg kérdés, iskolán belüli erőszak. Nehéz napok elé néz Naoki, mindkét problémáját illetően. Nagyon várom a folytatást.

 2. Jelszó kiküldve: 2022. június 14.

 3. Ez biztos valami perverzió nálam, de mindig is érdekelt, mennyire nehéz egy katolikus papot elcsábítani. 😀 Nagyon szeretném megtudni!!!

 4. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 5. Azt hiszem gyorsan meg fog változni a véleménye a csávókámnak a papokról:))))) Jaj de szeretném már tovább olvasni!

 6. Serafina says:

  Nem ér így abba hagyni. Ez kiált a következő fejezetért. :'(
  Jól indul a történet. Tetszik ez a két szemszög használat, pont én is ilyennel kísérletezek (E/1 és E3 váltakozásával). Mennyire volt nehéz így írni? Én néha képes vagyok az E/1 szemszögemet E/3-al írni, és mikor vissza olvasom csak fogom a fejem, mi hülyeséget alkottam. :’D
  Tetszik Nao, talpra esett srácnak tűnik, bár azt nem értem miért hagyja, hogy verjék. Nem azt mondom, hogy üssön vissza (de üssön vissza!! :D), viszont azért védhetné magát. :/ Kíváncsi leszek, hogy fog alakulni a sorsa. Köszönöm, hogy olvashattam. :o)

 7. Annmary says:

  Végre van időm olvasni. Sajnos ismerem a katolikus iskolákat, semmivel sem jobbak a többinél. Talán ilyenekben még több elfojtott indulat van. Ráadásul úgy tudom, hogy Japánban nem igazán szeretik a külföldieket, félvéreket. Nagyon keményen indul, remélem, hogy hamar jön a folytatás.

 8. Na ez érdekes lesz, az utolsó utáni gondolata miután meglátta papi ruhát hogy a pokolban. Kiváncsi vagyok, hogy boronálod ösze őket.

Vélemény, hozzászólás?