Meleg regények/novellák írása és fordítása

Chicagói körözés – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!12 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. február 21. 16.28

 2. Nem sokat tudok hozzátenni… A filmet vagy sorozatot nem láttam. Eddig bármelyik történetet amit fordítottatok izgalmasnak találtam. Abból amit olvastam valószínűleg nagy gubanc lesz, lesz bőven fordulat,gondolom a humor sem fog hiányozni.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. február 20. 14.13

 4. Izgalmasan indul a történet…pandurból rabló ez nem fordítva szokott lenni? Szép kis summát sikerült elemelnie… Nem ismerem a filmet, de kíváncsi vagyok a történetre.

 5. Jelszó kiment: 2022. január 16. 16.18

 6. Windwalker azt írja, hogy végig röhögte a történetet. Nos én is szeretek nevetni, ezért nagyon szeretném olvasni a történetet. Az első fejezet csak felcsigázta az érdeklődésemet. A kopóból gengszter ugyan nem újdonság, de ha sok nevetés társul hozzá az már egyedivé teszi.

 7. Jelszó kiment: 2022. január 07. 18.04.

 8. Windwalker says:

  Nekem is ez a kedvenc olvasmányom az oldalon. Pörgős, humoros és jól megfogja a szereplők filmbeli karakterét. Nagyon jól szórakoztam olvasás közben – konkrétan végig röhögtem, ahogy az eredetileg szélsőségesen becsületes Fraser bűnöző zseniként ámokfut Chicagoban. Bár nem tagadja meg magát: egy igazi nagy plusz jel marad a város egén és a környezetében lévőkből (minimális kivétellel) a lehető legjobbat hozza ki. Egy igazi városi Robin Hood! 🙂

 9. zeroyuki says:

  Hmmm… én is úgy vagyok, hogy kissé el vagyok veszve még. Egyből a végére esetleg, ha jól gondolom. Kívancsian várom a folytatást, már maga az alap történet nagyon megfogott, lesz itt móka biztos dögivel.

 10. Hát egyelőre úgy érzem, el vagyok veszve 😀nyilván később kibontakozik jobban a történet, de abban biztos vagyok, nagyon izgalmas és fordulatos lesz.

 11. Ojjé!!!! Ezt nagyon szerettem anno. Mennyire sajnáltam mikor vége lett a könyvnek. 🙂 Hányszor kerestem a filmet is, -csak nincs sehol-, a hatására. Szinte elmondható, többet kaptam a könyvtól mint a sorozattól. A humorral átszőtt krimi iskolapéldája. Fraser meg egy egyedülálló figura. 🙂

  1. Windwalker says:

   Hali! A Sorozatbaráton fenn van a feliratos verzió.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!