Mikulás napi frissítés 2017.

Írta: Fairy - szerda 06 december 2017 - 17:56:20 | Hozzászólás: 7


2017. december 06.


Készültünk nektek egy kis Télapós frissítéssel. Reméljük, jól fogtok szórakozni a két történeten, amit hoztunk és cserébe megajándékoztok minket sok-sok hozzászólással.

Fairy fordításai

Evangeline Anderson: Lebilincselő karácsony - O'Briant az őrületbe kergeti, hogy párja már egy hónapja kerüli őt és nem mondja el mi a baja. Végül, mérgében és kétségbeesésében egy rizikós terv jut az eszébe, ami vagy a boldogsághoz vagy a végleges szakításhoz vezet...


Juckó fordításai

Keira Andrews: Nyolc éjszaka - Lucas McKenzie úgy gondolja, még az is jobb, ha a karácsonyi szünetet az idegesítő szobatársa családjával tölti, mint egyedül a kampuszon. Az utolsó dolog, amit várt, hogy sóvárogni fog Sam öccse, Nate után – vagy hogy a vágya viszonzásra talál.


Fairy és Juckó


Nyomtatóbarát változat

Hozzászólás

- 06 dec : 18:14

Írta: azariel

Koszonom szepen! Angyalok vagytok!!


- 06 dec : 18:42

Írta: usagi

Boldog Mikulást nektek is. Köszi az ajándékot trcsill trpirul


- 06 dec : 19:45

Írta: yoru

Boldog Mikulást mindenkinek!
Köszönöm az ajándèkokat *-*
- 06 dec : 22:19

Írta: kendi

Köszönöm a frisst. Boldog Télapót mindenkinek!- 06 dec : 22:49

Írta: Habek

Köszönöm a frisst


- 07 dec : 16:06

Írta: amani


Köszi szépen! trcsill


- 07 dec : 16:22

Írta: Éda

Sziasztok,
annyira jól esett, hogy felnőtt létemre én is kaptam mikulásra meglepetést
Ráadásul emlékeztetett, hogy a sok rohangálás közepette hagyjak egy kis időt magamra is, amit kellemes olvasgatással tölthetek. A feladatok megvárnak (senki nem csinálja meg helyettem) és ha napi egy órát magamra szánok, akkor sem dől össze a világ.
Köszönöm, hogy a sok munkátok, készülődés és egyéb feladatok mellett ránk is gondoltatok és megleptetek minket ilyen finomságokkal.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz