Fórum

LAN_THEME_6 Fairy - szerda 24 január 2018 - 11:12:45 | LAN_THEME_32

2018. január 24.


Juckóval próbálunk egy kis kommunikációt kicsalni belőletek, ezért a Fórumon nyitottunk egy részt, ahol különböző cikkeket, híreket lehet megosztani a többiekkel és azokat ki lehet tárgyalni.A fórumrész neve: Lássuk, mi hír a nagyvilágban...
Ezen belül tudtok különböző témákat nyitni és azokat kitárgyalni. Én már el is indítottam egy Facebook-bejegyzéssel, ami ma délelőtt akasztott ki elég rendesen.

Nagyon örülnénk, ha megosztanátok velünk/egymással a gondolataitokat és egy kicsit élnétek.
Hiába tettem fel két filmismertetőt is két napja a fórumba, nagy ívben letojtátok azt is.

Másik kommunikációs csatornánk a Facebook csoportunk. Ez egy zárt csoport, csak a tagok látogathatják, ezért, ha netán valaki azért félt eddig belépni, mert nem akarta, hogy ismerősei tudják, nyugodjon meg, nem fogják tudni miről ír vagy beszélget.
Akár titkossá is tehetjük, csak jelezzétek felénk, ha van ilyen igényetek. Várunk ott is mindenkit sok szeretettel.
Tegnap a csoportban már megkérdeztem, hogy melyiket preferáljátok jobban: a fórumot vagy a csoportot. Egyelőre döntetlen az állás. Itt is nyugodtan megírhatjátok, hogy feleslegesen ne törjük magunkat, Juckóval.

Legyetek szívesek és beszélgessetek velünk/egymással!

Nyomtatóbarát változat

Hozzászólás

- 24 jan : 22:31

LAN_THEME_6 Hana

Igazán figyelemre méltó tőletek, hogy ennyire igyekeztem felénk nyitni, komolyan:) Mondom én aki alig hagy maga után néhány szösszenetet, de igyekszem, komolyan:) Nem vagyok egy nagy társasági életet élő személy, se szóban se írásban:) Bevallom, mikor kommentelek egy történetet, fejezetet mindig félek attól hogy túl őszinte és nyers voltam amit esetleg sértőnek talál az író/fordító szóval ezért is szoktam sokszor rövidre fogni. De azért hosszabbra mint a köszi, jó volt megnyilvánulás. Régebben én is írogattam, tudom mennyire fellendítő érzés kommenteket kapni:) De vissza az eredeti témához.
Szerintem tök jó ötlet a facebook, már csak azért is mert sokan ott élik a mindennapjaikat manapság. Én itt is ellenpélda vagyok havonta ha egyszer ránézek, de ha végre lesz egy értelmes dolog amiért használhatom , fogom is. Az ismerősök kapcsolattartására meg ott van a telefon ahogy eddig is. Ha kérhetek egyet, ha lesz face csoport a lájkolásos mizériát lehetne hanyagolni? Attól komolyan a falra mászom:))


- 25 jan : 07:40

LAN_THEME_6 Fairy

Szia!

Köszi, hogy megírtad a véleményed. Ami a Facebookot illeti, nem szoktunk like-okra vadászni :D Maximum csak értesítést kapsz majd, ha valaki valamit ír a csoportba, de ennyi. Sok szeretettel várunk.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz