4. Skatjáték!


Frissítések on hétfő 02 április 2018 - 15:54:42 | by Fairy


2018. április 02.


Nem feledkeztünk ám meg a Skatjátékról sem, de a háttérben egy kis meglepetésen dolgoztunk Juckóval és addig, amíg azt be nem fejezzük nem akartuk elvonni a figyelmünket.
Mivel a meglepi a véghajrában van, most már fel merjük tenni az újabb feladványunkat.

Azonban a legutóbbi játék alkalmával megtörtént kellemetlenségek elkerülése végett szeretnék pár dolgot előre leszögezni.

Az első helyesen válaszoló illető (válaszolni a hír alatt kommentben lehet), feladhat számunkra 1 db szituációt és 4 db szót amelyek alapján Juckóval összehozunk egy történetet.
A történetek írására nem adok meg határidőt, mert az elsővel is sikerült elcsúsznunk. Nem kalkuláltuk bele, hogy dolgozni is kell valamikor.

Azonban felhívnám a figyelmet arra, hogy a megadott paraméterek pontosak legyenek, azonban ne legyen előre megírva maga a történet. (Például: ne legyenek kikötve a karakterek nevei).
A megadott szituáción, paramétereken változtatni nem lehet. (Tehát, ha neked utólag ugrik be, hogy szeretnéd, hogy +18-as legyen, azt már nem írhatod bele.) Gondoljátok jól át a szituációt, mit szeretnétek viszontlátni.

És a harmadik, a legfontosabb: ne várd el tőlünk, hogy mi pontosan azt írjuk le, amit te kigondoltál. Onnantól, hogy megkapjuk a feladathoz szükséges adatokat, a mi fantáziánkra, a mi stílusunkra van bízva a történet alakulása. (Pl. ha te leírod, hogy vérfarkas - még nem jelenti, hogy mi ebből alakváltós vérfakarkasos sztorit készítünk. Kivéve, ha a szituációnál leírod, hogy paranormális, fantasy vagy egyéb történetet szeretnél.)

Ez pedig egy kérés: a sci-fi témát lehetőleg mellőzzétek, mert az nagyon nem fekszik nekünk. Persze, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá összehozhatunk valamit, de biztos, hogy érezhető lesz rajta a hozzá nem értésünk.


És most lássuk, a mostani feladványt.


Skatjáték 4.


Ki vagyok?

Megfejtésnek kérjük a karakter nevét és a történet címét, amiben szerepel.

Szeretem a vidámságot, bár ezt nehezen hiheted
Egész családom azt hiszi, búskomorság lepett el.
Próbálnak arcomra mosolyt varázsolni
De csak az igaz szerelmem tudja ezt elérni.Jó játékot!
Fairy és Juckó

Hozzászólás

Fairy
02 ápr : 15:55
Válasz erre
IP: 81.182.210.109 - 02 ápr : 15:25

Írta: Hana

Helló mindenkinek! Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok és sok locsolót,piros tojást! Az én tippet A herceg aki sosem mosolygott, Leo herceg.
Remélem jó a tippem:))


Hana! Rossz hírt tettem be véletlenül, de a megoldásod természetesen stimmel.

Várjuk a feladványodat.
Hana
02 ápr : 16:34
Válasz erre
Tényleg? Komolyan sikerült?! Ezzaazz:) Hehe, nagyon nagyon örülök neki! Eszméletlen:)) Nos lássuk mi is legyen, hűha nem könnyű.
Akkor az alaphelyzet:
Megmenti a síneket sétáló fiút, miközben a vonat közeledik feléjük. Felismeri, mivel ugyanabba a suliba járnak, csak a megmentett fiú két évfolyammal alatta jár. Összebarátkoznak, szinte családtagnak számít a fiatal srác. A fiatalabb srác vonzódik a másikhoz, kinek a családi háttere a következő, az apjával és annak élettársával él aki szintén férfi, anyuka örökké megkeseríti az életüket, amiért a férje elhagyta egy férfiért. Az idősebbik srác nem meleg.
Szavak: ében, parfüm, vadász és Shakespeare
Elnézést, lehet kicsit sok az infó, csak jeleztétek, hogy összeszedett legyen a leírás. Hogy hogyan alakul a két srác kapcsolata azt majd megtudjuk amint elolvashatjuk a történetet:) Annyit had kérjek hogy ne legyen agyondepressziózott és depiendes, szeretem a boldog befejezéseket.:) Nagyon-nagyon köszönöm előre is ezt az ajándékot:))
Fairy
02 ápr : 17:07
Válasz erre
Húha, feladtad nekünk a feladatot De talán örömmel olvasod, hogy máris beindultak a fogaskerekeink és ezerrel megy az ötletelés
Hana
02 ápr : 17:17
Válasz erre
Hehe, igyekeztem:)) És köszönöm:)


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz