4. Skatjáték!

Írta: Fairy - hétfő 02 április 2018 - 15:54:42 | Hozzászólás: 4


2018. április 02.


Nem feledkeztünk ám meg a Skatjátékról sem, de a háttérben egy kis meglepetésen dolgoztunk Juckóval és addig, amíg azt be nem fejezzük nem akartuk elvonni a figyelmünket.
Mivel a meglepi a véghajrában van, most már fel merjük tenni az újabb feladványunkat.

Azonban a legutóbbi játék alkalmával megtörtént kellemetlenségek elkerülése végett szeretnék pár dolgot előre leszögezni.

Az első helyesen válaszoló illető (válaszolni a hír alatt kommentben lehet), feladhat számunkra 1 db szituációt és 4 db szót amelyek alapján Juckóval összehozunk egy történetet.
A történetek írására nem adok meg határidőt, mert az elsővel is sikerült elcsúsznunk. Nem kalkuláltuk bele, hogy dolgozni is kell valamikor.

Azonban felhívnám a figyelmet arra, hogy a megadott paraméterek pontosak legyenek, azonban ne legyen előre megírva maga a történet. (Például: ne legyenek kikötve a karakterek nevei).
A megadott szituáción, paramétereken változtatni nem lehet. (Tehát, ha neked utólag ugrik be, hogy szeretnéd, hogy +18-as legyen, azt már nem írhatod bele.) Gondoljátok jól át a szituációt, mit szeretnétek viszontlátni.

És a harmadik, a legfontosabb: ne várd el tőlünk, hogy mi pontosan azt írjuk le, amit te kigondoltál. Onnantól, hogy megkapjuk a feladathoz szükséges adatokat, a mi fantáziánkra, a mi stílusunkra van bízva a történet alakulása. (Pl. ha te leírod, hogy vérfarkas - még nem jelenti, hogy mi ebből alakváltós vérfakarkasos sztorit készítünk. Kivéve, ha a szituációnál leírod, hogy paranormális, fantasy vagy egyéb történetet szeretnél.)

Ez pedig egy kérés: a sci-fi témát lehetőleg mellőzzétek, mert az nagyon nem fekszik nekünk. Persze, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá összehozhatunk valamit, de biztos, hogy érezhető lesz rajta a hozzá nem értésünk.


És most lássuk, a mostani feladványt.


Skatjáték 4.


Ki vagyok?

Megfejtésnek kérjük a karakter nevét és a történet címét, amiben szerepel.

Szeretem a vidámságot, bár ezt nehezen hiheted
Egész családom azt hiszi, búskomorság lepett el.
Próbálnak arcomra mosolyt varázsolni
De csak az igaz szerelmem tudja ezt elérni.Jó játékot!
Fairy és Juckó


Nyomtatóbarát változat

Hozzászólás

- 02 ápr : 15:55

Írta: Fairy

IP: 81.182.210.109 - 02 ápr : 15:25

Írta: Hana

Helló mindenkinek! Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok és sok locsolót,piros tojást! Az én tippet A herceg aki sosem mosolygott, Leo herceg.
Remélem jó a tippem:))


Hana! Rossz hírt tettem be véletlenül, de a megoldásod természetesen stimmel.

Várjuk a feladványodat.- 02 ápr : 16:34

Írta: Hana

Tényleg? Komolyan sikerült?! Ezzaazz:) Hehe, nagyon nagyon örülök neki! Eszméletlen:)) Nos lássuk mi is legyen, hűha nem könnyű.
Akkor az alaphelyzet:
Megmenti a síneket sétáló fiút, miközben a vonat közeledik feléjük. Felismeri, mivel ugyanabba a suliba járnak, csak a megmentett fiú két évfolyammal alatta jár. Összebarátkoznak, szinte családtagnak számít a fiatal srác. A fiatalabb srác vonzódik a másikhoz, kinek a családi háttere a következő, az apjával és annak élettársával él aki szintén férfi, anyuka örökké megkeseríti az életüket, amiért a férje elhagyta egy férfiért. Az idősebbik srác nem meleg.
Szavak: ében, parfüm, vadász és Shakespeare
Elnézést, lehet kicsit sok az infó, csak jeleztétek, hogy összeszedett legyen a leírás. Hogy hogyan alakul a két srác kapcsolata azt majd megtudjuk amint elolvashatjuk a történetet:) Annyit had kérjek hogy ne legyen agyondepressziózott és depiendes, szeretem a boldog befejezéseket.:) Nagyon-nagyon köszönöm előre is ezt az ajándékot:))


- 02 ápr : 17:07

Írta: Fairy

Húha, feladtad nekünk a feladatot De talán örömmel olvasod, hogy máris beindultak a fogaskerekeink és ezerrel megy az ötletelés XD- 02 ápr : 17:17

Írta: Hana

Hehe, igyekeztem:)) És köszönöm:)Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz