Frissítés 2018. július 29.

Írta: Fairy - vasárnap 29 július 2018 - 21:45:29 | Hozzászólás: 3


2018. július 29.


Igen... nagyon régen nem volt frissítés az oldalon. Ennek több oka is van, de ebbe nem megyek bele, mert úgysem érdekel senkit.

Mivel itt a nyár (már egy hónapja) a közeljövőben elmegyünk egy kis nyári szünetre, mivel Juckóval most vesszük ki megérdemelt nyári szabadságunkat. Megyünk Krakkóba!

Igen, tudom, nektek eddig is úgy tűnt, hogy nagyon szünetelünk, de higgyétek el, hogy nem lustálkodtunk közben. Befejeztük Hana kérése alapján a IV. Skatjáték történetét és elég sokat fordítottunk is. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót nektek, hogy legyen mit olvasni szeptemberig.

Mindenkinek kívánunk nagyon kellemes hátralévő nyarat! Pihenjetek sokat, olvassatok sokat és legyetek szívesek az oldalt is látogatni, illetve kommunikálni velünk. Tényleg nagyon vacak érzés heteken keresztül úgy feljönni, hogy semmit sem írtok nekünk. És itt nem csak a hozzászólásokra gondolok, hanem a chatboxra vagy a fórumra is.

Szeptemberben jövünk vissza egy újabb Skatjátékkal és a folytatásokkal.

Addig is legyetek rosszak és szobatiszták!

Fairy és JuckóÉs most lássuk miket is hoztunk nektek olvasni:

Először is megemlíteném az új dizájnt, amit megint Juckónak köszönhetünk!

IV. Skatjáték története:


Kusza érzelmek - Hana kívánsága alapján. Kedves Hana! Fogadd sok szeretettel tőlünk, reméljük tetszeni fog. Mi imádtuk írni őket.

Fairy és Juckó:


A szerelem tudománya 4. fejezet

Fairy:

Luana: Az emberek árnyékában I. kötet - Selyemsál 2. fejezet
Evangeline Anderson: A megbízatás 2. fejezet


Juckó:

Andrew Grey: A szerelem íze 13-14. fejezet


Jó olvasást kívánunk!
Nyomtatóbarát változat

Hozzászólás

- 30 júl : 09:09

Írta: amani

Sziasztok!

Nagyon bejövős lett az oldal! Csak úgy vonzza a tekintetet!

Nagyon-nagyon jó nyaralást, időtöltést kívánok Nektek!

Ééés, köszi szépen a sok-sok fincsiséget!

Máris megyek és belefogok az olvasásba, aztán szép lassan kommentelek is. Az igazat megvallva, először úgy döntöttem, hogy szép fokozatosan és beosztva olvasom el őket, de ismerve magamat... Egy telhetetlen dög vagyok, ezért tuti fix, hogy még ma "végzek" mindegyikkel, aztán meg sopánkodok, hogy miééért nem bírtam lassabban olvasni. Főleg, hogy mindig olyan fantasztikus írásokat és fordításokat hoztok. Na, de most már megyek olvasni! Húú, azt se tudom mivel kezdjek!

Köszi még 1x! Imádás van! :blackheart
- 31 júl : 21:44

Írta: Lissa

Sziasztok!

Először is jó pihenést nektek, mindenkire ráfér így nyáron egy jó adag pihenés és hűsölés. Sajnos én az enyémen már túl vagyok, mostantól a nyár már csak munka T_T.

Egy nagy köszönetet is mondok úgy mindenre. Az új dizájn nagyon megkapó lett, feljöttem az oldalra és egy pillanatra úgy éreztem mintha lehűlt volna körülöttem a levegő vagy 5 fokkal. (Aztán a laptopom újra melegíteni kezdte a lábam... xD)
A friss történeteket, amint tehetem olvasom és nyomot is fogok magam után hagyni.^^


- 20 aug : 22:28

Írta: Éda

Sziasztok,
huh, nagyon rég voltam itt hosszabb ideig (csak az okostelefonomnak köszönhetően láttam, hogy gyűlnek a frissítések és az olvasnivalók, amit nagyon szépen köszönünk Nektek!

Még nem olvastam vissza a híreket, így nem tudom már megérkeztettek e a nyaralásból, de ha igen, akkor remélem nagyon jól telt az utatok, ki tudtátok pihenni Magatokat és nem gyötört meg Titeket nagyon a meleg (bevallom én élvezem, engem a negyven fok sem riaszt)

A dizájn nagyon jó lett, hasonló érzés fogott el mint Lissát és csak úgy mint az előző ez is olvasóbarát lett, hatalmas köszönet érte
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz