5. Skatjáték!


Egyéb on péntek 08 március 2019 - 17:54:56 | by Fairy


2019. március 08.


Elég régen volt az előző Skatjáték, amit sajnálunk is Juckóval, de közben nagyon sokat fordítottunk és persze megírtuk nektek Nigel és Cecil történetét is. Most úgy gondoljuk, hogy végre van egy kis szusszanásunk, így belevethetjük magunkat egy újabb történetbe.


Az új tagok kedvéért lássuk először, miről is szól a dolog:

Megadunk 5 szót, ami valamelyik a Varázsskatulyán fellelhető történet egyik szereplőjére jellemző. Ez lehet saját írásunk, fordításunk, közös történetünk. Régi és új. Bármi lehet.
Ha nagyon nehéznek bizonyul és 5 napon belül nem jön megoldás, akkor adunk egy kis segítséget. Ha újabb 5 nap múlva sem jön megoldás, akkor nagyon jók vagyunk rejtélyes feladványokban. És persze, akkor felteszünk egy újat.

És, hogy mi a jutalom?
Az első helyesen válaszoló illető (válaszolni a hír alatti hozzászólásban lehet), feladhat számunkra 1 db szituációt és 4 db szót amelyek alapján Juckóval összehozunk egy történetet. Vagy egyikünk, vagy együtt, de az is lehet, hogy mind a ketten írunk egyet, ha ihletet kapunk. Persze ne számítsatok regényre. Lehet, hogy pár oldalas novella lesz, de az is, hogy csak egy drabble. Ihlettől függ.


A történetek írására nem adok meg határidőt, mert az életünk közbeszólhat nagyon és persze a fordításaink is.
Remélhetőleg sokan megpróbálkoztok majd a feladványok megoldásával.

Azonban felhívnám a figyelmet arra, hogy a megadott paraméterek pontosak legyenek, azonban ne legyen előre megírva maga a történet. (Például: ne legyenek kikötve a karakterek nevei).
A megadott szituáción, paramétereken változtatni nem lehet. (Tehát, ha neked utólag ugrik be, hogy szeretnéd, hogy +18-as legyen, azt már nem írhatod bele.) Gondoljátok jól át a szituációt, mit szeretnétek viszontlátni.
És a harmadik, a legfontosabb: ne várd el tőlünk, hogy mi pontosan azt írjuk le, amit te kigondoltál. Onnantól, hogy megkapjuk a feladathoz szükséges adatokat, a mi fantáziánkra, a mi stílusunkra van bízva a történet alakulása. (Pl. ha te leírod, hogy vérfarkas - még nem jelenti, hogy mi ebből alakváltós vérfakarkasos sztorit készítünk. Kivéve, ha a szituációnál leírod, hogy paranormális, fantasy vagy egyéb történetet szeretnél.)

Ez pedig egy kérés: a sci-fi témát lehetőleg mellőzzétek, mert az nagyon nem fekszik nekünk. Persze, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá összehozhatunk valamit, de biztos, hogy érezhető lesz rajta a hozzá nem értésünk.


És, hogy belecsapjunk a lecsóba, íme feladvány:


Skatjáték 5.

Ki vagyok?

Megfejtésnek kérjük a karakter nevét és a történet címét, amiben szerepel.

Íme a szavak: albinó, vakság, Ca'tra, varázsló, rukh

/Hozzászólni a LAN_THEME_30 feliratra kattintva tudtok, a hír címe alatt!/


Jó játékot!
Fairy és JuckóHozzászólás

Tinna
08 márc : 19:19
Válasz erre
Illúziók
Tinna
08 márc : 19:22
Válasz erre
Liam
Fairy
08 márc : 19:24
Válasz erre
Gratulálok Tinna!

Ez most úgy látszik nagyon könnyű feladvány volt. Na, nem baj, majd legközelebb.

Várjuk a szituációt és a négy szót.
misza471
08 márc : 19:26
Válasz erre
Azért nem volt ez olyan könnyű xD ha agyon vertek volna se tudtam volna megmondani xD
Tinna
08 márc : 21:52
Válasz erre
Szituáció:
A fiú aki nem kimondottan vékony a nagyszüleinek segít be a nyáron egy tengerparti kis büfében. Nem kimondottan népszerű, de egy fú úgy tesz mintha tetszene neki, ami csak egy fogadás része a haverjaival. A következő évben újra találkoznak, de nem ismeri meg a fiút akkora változáson ment kerszetül.
Szavak:
Fagyi, tüzijáték, kutya, labda
usagi
15 márc : 21:13
Válasz erre
Annyira nem vagyok jó a megfejtésekben :gond... pedig úgy kérnék sztorit.. Nagyon vàrom mit hoztok ki a kapott szituból :csill

adrienn
29 márc : 22:13
Válasz erre
Örülök, hogy ti tudjátok a megfejtést, de nem lehetne kicsit bővebben?
Fairy
29 márc : 23:10
Válasz erre
Szia! Tinna írta: Illúziók c. történetből Liam volt a megfejtés.
http://varazsskatulya.hu/page.php?151


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz