Kérés


Oldal on kedd 21 április 2020 - 19:44:55 | by Juckó
Kedves Varázsskatulyára látogató olvasók!

Néhány éve volt már egy ehhez hasonló témában írt kérésem, sajnos úgy tűnik, hogy ismét aktuálissá vált.
Egy kedves olvasó jelezte, hogy a Gio álma című fordításom megint kikerült egy könyvmegosztó oldalra, amit azóta természetesen jeleztem mind én, mind pedig Fairy az oldal adminjai felé és le is vették a munkámat.

Mivel Fairyvel kizárólag a Varázsskatulya és az ide látogató közösség számára készítjük a fordításokat és a közösen írt történeteket, kérnék mindenkit, hogy ne tegye fel más oldalra az itt publikált történeteket.

Megtisztelő, ha másokkal is meg akarják osztani az itt megjelent történeteket, de mindketten nyomatékosan kérünk minden tagunkat, hogy ha lehet, inkább azzal tiszteljétek meg a munkánkat, hogy az oldalon értékelitek, és az oldalt megosztva hirdetitek az elérhetőségét.

Annyit kérünk még, hogy ha bárhol belefuttok a munkáinkba, legyen az fordítás, írás, felirat, akkor szóljatok nekünk és ne csak sétáljatok el mellette. Biztos, hogy mi nem adtunk engedélyt. A Wattpadon egyre nagyobb divat, mások írasaival ékeskedni, néha más címet is adnak neki. Ilyenkor is szóljatok!

Hozzászólás

amani
21 ápr : 22:19
Válasz erre
Sziasztok!

Én annyira örülök neki, hogy itt lehetek, és olvashatom a jobbnál jobb írásokat. Becsülöm a munkátokat, ami nem kevés időt vesz el az időtökből.

Más meg tesz rá nagy ívben. Egyszerűen nem tudom mi van mostanában az emberekkel. Jobban fogok figyelni! De azért én még naívan bízok benne, hogy nem lesz ilyen több!
lian
19 máj : 01:30
Válasz erre
Sziasztok!
Nekem is tetszenek a történetek és köszi az írásokat.
Én mindig is azt vallottam (más tollával nem szép ékeskedni).
Én is figyelni fogok.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz