Értékelések


2020. szeptember 16.
Sziasztok Mindenki!

Már jó ideje rágódunk itt egy dolgon Juckóval és most már nem bírjuk tovább magunkban tartani. Teljesen elszomorodtunk. Sokszor írtuk már, hogy nagyon örülünk minden hozzászólásnak, annak, amikor aktívak vagytok. Nem azért, mert ezzel simizitek az egónkat, hanem azért, mert ez a mi "fizetségünk" és komolyan ez motivál minket abban, hogy folytassuk, amit csinálunk.
De, most nem is ez a fő lényeg!

Kéréssel és kérdéssel fordulunk hozzátok:
- Ha már elolvasod, amit írunk/fordítunk és veszed a fáradtságot, hogy a MOLYON értékeled, akkor tedd már meg azt a szívességet, hogy itt is kifejted a véleményed!

És a kérdés: ha a MOLYRA képes vagy megírni a véleményed, akkor itt miért nem?
Ha nem mondjátok el, hogy mi nem tetszik, ha nem mondjátok el, ha valamilyen fajta könyveket nem szerettek, akkor miért nem mondjátok? Akkor keresünk olyat, ami talán tetszeni fog. Ha te a Molyon azt írod, hogy röhejes volt, amit olvastál - honnan tudjuk, hogy most az íróval és a történettel van bajod vagy a fordítással?
A hozzászólásaitok abban is segítenek, hogy tanuljunk és egyre jobbak legyünk! (És itt köszönöm meg azoknak, akik ha nem is mindig nyilvánosan, de privátban szólnak, ha hibákat találnak és mi ki tudjuk őket javítani.)

Szóval a lényeg: ha valami mondandód van, tedd meg itt (is)! Ne a hátunk mögött sunnyogva.

És igen, nyugodtan meg lehet írni a véleményeteket! Nyugodtan lehet nekünk írni a chatboxban, a fórumon (ami tök felesleges, mert nem használjátok), hozzászólásban, privátban, a discordon, a facebookon, de akár pl a blogokon is, de ha úgy jobban tetszik, akkor akár füstjelekkel és galambpostával is üzenhettek. Csak szóljatok, az isten szerelmére, mert ha nem, nem tudjuk, hogy baj van!

Köszi!


Fairy és Juckó

LAN_THEME_6 Fairy
szerda 16 szeptember 2020 - 09:22:05
LAN_THEME_211
misza471 | 16 szept : 09:42
Atya ég milyen emberek vannak!!! Ezen most még én is felidegesítettem magamat! Az ilyenekkel nem tudom lehet e bármit is kezdeni, ha annyi gerincük sincs, hogy nektek írják meg, ha valami nem jó. Szerintem szuperek vagytok és a fordításaitok is azok! Az ilyet meg dobjatok ki az oldalról lesz helyette sok másik akik örömmel okvasnak és kommentelnek majd a fordításaitok alá!
Válasz erre


Fairy | 16 szept : 09:55
Köszi szépen Misza! Örülök, hogy szereted a munkáinkat. Az biztos, hogy nem hagyjuk abba, de az tény, hogy ilyenkor kicsit elmegy a kedvünk és ilyenkor sokszor nem is vesszük elő, amin épp dolgozunk.
Válasz erre


misza471 | 16 szept : 10:47
Teljes mértékben megértem, hogy a kedveteket szegi. Ti ezt a szabadidőtökben fordítjátok nekünk hobbiból és még annyit se képes, hogy ide irjon véleményt, de máshova persze nagyszájúan megy kritizálni. Azért érdekes, hogy nem tetszett neki, de mégis tovább olvasta... Én maradok lelkes olvasótok ezután is.
Válasz erre

Lyn | 16 szept : 19:21
Én csak köszönetet tudok mondani, a sok munkátokért és a rengeteg fantasztikus történetért!
Válasz erre

rojcsi | 16 szept : 20:36
Még a ti nyári szünetetek alatt is minden nap feljöttem az oldalra. Újra olvastam ezredszer kedvencemet és most hogy vissza jöttetek új favoritok vannak.
Bocsi én is irhattam volna hamarabb, mielőtt ki fakadsz, csak lekötött a mindennapi gondok. Itt kikapcsolódás vár rám és el tudom ha kis időre is a problémáim felejteni. Egy köszi a frisst nem lenne elég, de egy hosszabb idő igényesebb... Ez nem az én évem : egészségügyi gondokat most munka nélküliség követi (céges busz megszünt)...
Remélem azt a pár percet, ami ki zökkent, nem vész el.
Válasz erre

Juckó | 16 szept : 20:59
Basszus, Rojcsi, ez aztán tényleg borzalmasan hangzik. Remélem, hogy hamar rendeződnek a dolgaid. Nagyon drukkolok. Annak pedig - szerintem Fairy nevében is mondhatom - nagyon örülünk, hogy a régi kedvencek mellett találsz újakat is, és hogy a történeteket olvasva még ha csak rövid időre is, de kiszakadsz a mindennapokból. És pont a hozzád hasonló kedves, kommentelgető olvasók teszik szebbé a mi napjainkat is. Ez a mostani kifakadás sem nektek visszajáró, rendszeres olvasóknak szól, csak nehéz volt elmenni a molyon egy vélemény mellett anélkül, hogy agylobbot kaptunk volna. Úgy, hogy elég nyilvánvaló, hogy itt elolvasta az illető, de itt még annyi visszajelzés se jött, hogy jó, de talán egy kicsit lehetne másképp. Ahogy Fairy is írta, nem csak a pozitív visszajelzést várjuk, mert bár az mindenképp lelkesítő és jólesik, de azt sem vesszük rossz néven, ha valami bibit találtok és azt jelzitek. Persze, igyekszünk a tőlünk telhető legtöbbet megtenni, hogy tényleg minőségi történetek kerüljenek fel, legyen az akár fordítás, akár közös írás. Mi is csak akkor tudunk fejlődni, olyat feltenni a Skat ládikájába, amit örömmel olvastok, ha van kommunikáció.
Válasz erre

Rami | 16 szept : 22:01
Sziasztok!
Bár ez a kifakadás tuti nem nekem szól, mégis megrökönyödtem rajta.
Ahogy Rojcsi,én is azért járok ide, mert ki szeretnék kapcsolni a mindennapok taposómalmából, a szar életem elől elmenekülni kicsit.
Nekem a sok meló "okoz " gondot , igaz csak néha. Másodállásban hospice-ban dolgozom (csak most egy héten belül két betegem ment el ).
Nekem túl sok a valóság, és már este valami másra vagyom.
Ezért is vagyok oda a természetfeletti sztorikért. Már egyáltalán nem olvasok olyat, ami a valóságot tükrözi.
Kivételt képez egy könyv. Ami számomra nagyon nehéz, de megígértem egy kollégámnak, hogy elolvasom. Ez a magyar katonai részvételt írja le Afganisztánban. Sokkoló, higgyétek el. Ezeket a hírekben nem hallottuk.
Ámde, nem is erről akarok írni, visszakanyarodnék ide.
Ha tetszik valami, megírom. Ám negatív kritikát SEHOL nem szoktam, és nem is fogok írni. Az, hogy valami nem tetszik nekem, az én problémám. Valószínű, hogy nem is foglalkozok vele többet. Ennyi. Pont.
Feltételezem, aki idejön, azért kicsit tisztában van azzal, hogy mit kap
Személy szerint én szeretem azt, amit adtok.
Én is többször olvasok régebbi történeteket. Az újaknak a folytatását pedig várom. Így ismeretlenül is megkedveltelek benneteket.
Ez a hozzászólás lehet, hogy összevissza kuszaság lett, de kissé fáradt vagyok, és kiakadt. Ilyenkor néha csaponganak a gondolataim. Remélem a lényeg lejön belőle.
Én személy szerint köszönök Nektek mindent, amit eddig kaptam.
Egy hálás szív


Válasz erre


Fairy | 17 szept : 10:30
Szia Rami!

Jól tudod, nem neked szólt ez a kifakadás. Hiszen te nem csak itt, de a Discordon is elég rendesen kifejted a véleményed.

Itt inkább annak szól, aki jön, olvas, elmegy és máshol kritizál. Még, ha nem is a fordítást, hanem magát a könyvet, mégis jó lenne nekünk is tudni arról, ki mit gondol róla. Tegnap a Discordon ezt jól ki is tárgyaltuk a tagokkal és végül született is egy ötlet, hogy tudjuk megkönnyíteni a saját döntéseinket is - mert néha olyan nehéz eldönteni, mit is fordítsunk legközelebb.

Köszönöm, hogy mindig olyan lelkes vagy és továbbra is várunk. Drukkolok, hogy a nehéz napok, most már váltsanak át derűs napokká.
Válasz erre


amani | 18 szept : 20:40
Sziasztok!
Komolyan mondom azt hittem, hogy engem már nem lehet "meglepni" semmivel. Na most sikerült.
Még mindig nagyokat pislogok, hogy ilyen lehet!?
Nekem eszembe nem jutna ez.
Egyébként én mindig nagy lelkesedéssel várom az írásaitokat és a fordításaitokat, és eddig nem csalódtam a választásaitokban. Sőt! Nagyon sok a kedvencem közülük, amit már "rongyosra" olvastam.
Valamint nem egyszer sikerült feldobnotok a napomat, egy jó írással, vagy fordítással.
Nagyon bejövősek a skatjátékok is, nem semmi, amit ott is remekeltek.
Kitartást Nektek, annak ellenére, hogy milyen bosszantó ez az egész.
Én eddig is, és ezután is nagy lelkesedéssel jövök fel az oldalra.
Imádás van!
Válasz erre

Aemitt | 19 szept : 08:28
Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyet kell megélnetek. Én a csendben olvasó típus vagyok. De nem tudom megérteni azokat akik más nehézséget és fáradságot nem kímélő munkáját pocskondiázzák. Imádom az oldalt. Minden hétvégén (péntek estétől vasárnap estéig) még a nyári szünet alatt is pedig tudtam, hogy szünet van, több alkalommal is fejöttem/feljövök az oldalra, és várom az új részeket a könyvek fordításából netalán tán valamilyen saját írásotok.
Imádom az oldalt és ez ne szegje kedvetek.
Válasz erre

Csillagmano | 19 szept : 09:04
Sziasztok!
Nagyon szeretem ezt az oldalt.
Szokásommá vált reggelenként fellépni és reggeli mellett elolvasni egy-egy történetet. Mindig kikapcsolt és oldotta a hajnali feszültséget. Komolyan relaxáló hatással vannak rám ezek az írások. A nyáron kicsit hanyagolnom kellett az oldalt egészségügyi problémák miatt, de most hogy jobban vagyok, nagyon megörültem, hogy visszatértetek. Megint jóízűen telnek majd a reggeleim. Amíg eljutok a munkahelyemig, a kocsiban a történeteken szoktam gondolkodni és nem a halom teendőimen, aminek sose érek a végére. Én csak köszönetet tudok mondani a munkátokért. Rengeteg könyvet olvasok és bújom a neten a különböző írásokat, de állíthatom, hogy a kedvenceim között vagytok, szóval kívánok sok kitartást és további sok-sok örömet az íráshoz és a fordításhoz. További szép napot nektek!
Válasz erre


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Layout Fairy.
Ported to e107 Website System by Buster.