Fórumok

Varázsskatulya - titkos vágyaid rejtekhelye :: Fórumok :: Varázsskatulya általános :: Író/fordító - Olvasó/néző zóna
 
<< Előző téma | Következő téma >>
[szavazás] Mit is fordítson Fairy? - mert bizonytalan a leányzó I. felvonás :D
Oldal:       >>  
Moderátorok: Fairy, Juckó
Szerző Üzenet
Fairy
cs okt 05 2017, 11:54
Fairy

Regisztrált tag #1
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:14
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 527

Luana melyik története következzen? I.

Egyetlen könnycsepp

Az emberek árnyékában

Adósság

Egy lépésre a szerelemtől

Ibara

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 39 hozzászólás: 0
Hát szép jó napot/estét mindeniknek!

Bizonyára nem árulok el túl nagy titkot, hogy bizony három fordításom is a végéhez közeledik és már most azon kattog az agyam, hogy a sok jó sztoriból melyiket válasszam.
Persze, a Munkásságunk menüpont alatt van pár tervem, de most úgy gondoltam, hogy kifejezetten egy-egy íróra koncentrálok ezeknél a szavazásoknál (mert biztos lesz még ilyen )

A minap leveleztem Luanával (a Poros lámpás írójával) és volt egy kis eszmecserénk oda-vissza - aminek a lényege az volt, hogy nagyon-nagyon-nagyon köszöni a pozitív visszajelzéseket az írásához és, hogy mennyire örül, mikor egy-egy hozzászólást lefordítok neki. Szóval, mivel perpill pont Luana volt előtérben az ő írásai közül választottunk ki ötöt, ami a leginkább szimpatikus volt nekem és Juckónak. Ezeknek a rövid tartalmát lefordítottam és szeretném, ha megszavaznátok, szerintetek melyik legyen a következő.
A felsorolásban nem lesz benne a Kötelék című írás, ami már szerepel a terveim között, mert azt biztos, hogy előbb-utóbb le fogom fordítani.
Határidő nincs, addig szavazhattok, míg be nem fejezem a Poros lámpást.

És most lássuk, mely történetek közül lehet választani. (A címek még változhatnak, ha eszembe jut valami jobb )

1. Egyetlen könnycsepp

Időnként könnyek óceánja sem érinti meg a szívet, de az az egyetlen, az igazi, vihart támaszthat.A 18 éves Alain nyugodt életében változás következik be. A túlzottan óvó szülei döntöttek jövőjéről, ami alaposan felbolygatja jelenlegi életét. A barátokkal körbevett fiú hirtelen találkozik valakivel, akinek hideg tekintete barátságtalanul néz rá.
Fejezetek száma: 14 fejezet


2. AdósságAlec apja, mikor pénzügyi gondjai akadnak, hatalmas összeget kér kölcsön Morgan Latimertől, az ismert vállakozótól. Sajnos, a visszafizetés határideje egyre közeleg, de a Frost család nem képes visszafizetni a tartozást. A házaspárra és gyermekeire a kilakoltatás és utcára kerülés vár. Alec, bízva abban, hogy megértésre talál, elmegy Lamierhez, hogy megkérje, adjon nekik haladékot. Sajnos az érzéketlen és durva férfit nem hatja meg a fiatal fiú könyörgése, hacsak Alec bele nem egyezik valamibe, ami soha eszébe se jutott volna. Míg aztán ott találta magát a hatalmas rezidencia küszöbén.

Fejezetek száma: 20 fejezet + Epilógus

3. IbaraA történetben a homoszexuális kapcsolatok nem tiltottak, sőt az egynemű házasságok is elfogadottak.
Shirai Sakata új munkahelyen kezd, amiről kiderül, hogy nem csak a munkahelyi életét de a magánéletét is megváltoztatja. Különösen egy személy lesz befolyással rá, akivel kényszerítik, hogy…
Akira, vidám srác, aki titokban egy bizonyos modellbe szerelmes. Vajon az érzései viszonzásra találnak?
Isei pedig kénytelen az élet kegyetlen iskoláját járni, miután…
Hogy mi lesz még? Majd a történetből kiderül.

Fejezetek száma: 33 fejezet


4. Egy lépésre a szerelemtőlTűnődtetek már azon, milyen megszerezni egyetlen csókot? Mennyire igyekeztetek, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek? És mi van, ha a gond nem a csókkal van, hanem az identitással? Mi történik, ha valami, amiről azt hitted nem is létezik, hirtelen, mint egy vihar betör az életedbe és alaposan felkavarja? Két férfi az élet próbájának kitéve. Feltárnak olyan dolgokat, melyekről azt hitték, hogy nem léteznek. Csak rajtuk múlik, hogy használják fel azt, amit a kezükbe adtak vagy épp a szívükbe tört be és hogy elszalasztják-e, aki azt az egy csókot adta?

Fejezetek száma: 13 fejezet

5. Az emberek árnyékában

5 in 1 Ugyanis 5 kötetből és sok-sok fejezetből álló regényfolyam (Nem külön-külön kell szavazni, hanem egyben, ha ezt választjátok az összes kötet meg lesz csinálnva

Néhány történet alakváltókról és a lélekkötelékeikről, mely akár a világ végén is képes megtalálni a nekik rendelt ideális társat. De vajon ez mindig könnyen megy? És mi van, ha a társsá válás útján hatalmas akadályok állnak?

I. kötet - SelyemsálChristian Russo az apja terrorja elől barátai segítségével megszökik otthonról. Útján összetalálkozik két csodálatos férfival, két alakváltó farkassal, akik közül az egyik nem akart köteléket jelenlegi társával. Várta kötelékük harmadik tagját, mert rendületlenül hitt abban, hogy létezik ilyen személy. És, amikor ők hárman találkoznak, a kötelék egy ritkaságnak számító hármas-kötéssel egyesül. De vajon Christian össze akarja-e kötni életét két férfival?

Fejezetek száma: 16 fejezet + Epilógus
Figyelmeztetés: threesome+ mpreg

II. kötet - A szeretet hatalmaJustin tragikus múlttal rendelkező alakváltó. Nagyon nehezen éli át, mikor kiderül, hogy vár rá egy társ. A félelem, mely irányítja életét, nem engedi, hogy örülni tudjon ennek a szerencsének. Még azt sem hagyja, hogy a férfi közelébe menjen. Dario, erős alakváltó, de amikor rátalál erre a törékeny teremtményre, aki társa lesz, meg kell tanulnia, hogy óvatos legyen, nehogy elijessze Justint. Türelmet kell tanulnia. De vajon képes lesz sokáig várni, mikor az oly régen várt társa ilyen közel, mégis oly messze van tőle?

Fejezetek száma: 13 fejezet

III. kötet - A sors ajándékaLuis nem számított arra, hogy az élete ennyire megváltozik. Először kiderült, hogy a legjobb barátja alakváltó, majd nem sokkal később egy veszélyes banda elől kell menekülnie, mert tanúja volt egy általuk elkövetett rablásnak. Mikor rettegve rájön, hogy a halál vár rá, muszáj a barátja segítségét kérnie. Beköltözve a házába, megismer valakit, aki örökre megváltoztatja az életét… és nem csak azt.

Fejezetek száma: 17 fejezet

IV. kötet - Lángoló szívekVajon egy alakváltó tigrisnek, a helyi orvosnak, sikerül megtalálnia lelke másik felét? Lesz rá esélye, hogy olyannal kösse össze az életét, akire már régóta vágyik? Vagy talán az a sorsa, hogy egyedül maradjon és végignézze, ahogy barátai mind megtalálják a párjukat?

Fejezetek száma: 10 fejezet


V. kötet - A legdrágább kincsSebastian egy gyémántsárkány alakváltó, aki a középiskola befejezése után visszatér a családjához. Nagyon sok probléma áll előtte. Különösen az egyik miatt nehéz éjszakánként nyugodtan aludnia. Otthon várja valaki, aki már régen elrabolta a szívét. A fiú fél, hogy a férfi barátságon kívül nem érez iránta semmit. Nem tudja, mit fog tenni, ha kiderül, igaza van. És mi történik, ha téved? Mi van, ha az alakváltó társa nem más, mint akit a szíve már oly rég kiválasztott? Ő az akivel egy a lelkük? És vajon mások hagyják, hogy nyugodtan éljenek?

Fejezetek száma: 10 fejezet

Nos, ezekből lehet választani. Szívesen látom a választásokon kívül a hozzászólásokat, véleményeket. Kíváncsi vagyok mit gondoltok.

[ Módosítva cs okt 05 2017, 02:40 ]
Vissza az elejére
Mese
cs okt 05 2017, 03:51
Regisztrált tag #51
Regisztrált: cs okt 28 2010, 04:17
Üzenetek: 1
Egyik történet jobb, mint a másik. Az emberek árnyékában-ra szavaztam. Főleg az első kötet izgatja a fantáziámat, kíváncsi vagyok arra a hármasra nagyon. Köszönöm, hogy akár egy több kötetes művet is lefordítasz, ha úgy alakul a szavazás. Kíváncsian várom, melyik történet fog nyerni.
Vissza az elejére
Moziboszi50
cs okt 05 2017, 08:54
Regisztrált tag #2220
Regisztrált: cs aug 01 2013, 03:37
Üzenetek: 2
Szia! Először is köszönet a sok-sok munkádért. Az Adósságra szavaztam, de akár mindegyikre is tenném a voksomat. Ezért lenne jó, ha mindet szépen sorjában megkapnánk! Mosoly
Vissza az elejére
Tuzvarazs
cs okt 05 2017, 09:00
Regisztrált tag #19
Regisztrált: cs okt 28 2010, 08:17
Üzenetek: 21
Szia Fairy!
Egyértelműen Az emberek árnyékában sorozatra ment a voksom. Imádom az alakváltós történeteket.
Nagyon várom, hogy olvashassam. Előre is nagy köszönet, hogy lefordítod nekünk. (Mert reménykedem benne, hogy ez fog győzni! )
Vissza az elejére
rojcsi
cs okt 05 2017, 09:07
Regisztrált tag #1640
Regisztrált: v jún 03 2012, 02:29
Üzenetek: 1
Szia Fairy!

Bár szavaztam, de ebben a sorrendben is jó lesz
Vissza az elejére
yoru
p okt 06 2017, 04:54
Regisztrált tag #2655
Regisztrált: k jan 06 2015, 08:45
Üzenetek: 1
Nagyon nehezen döntöttem,mert imádom az alakváltós/lèlektársas sztorikat *-* viszont számomra nagyon idegen a threesome így Az adósságra esett a választásom amely szintèn felkette az èrdeklődèsem
bármelyik is lesz megszavazva biztosan elolvasom, mert Lunának fantasztikus stílusa van engem a Poros lámpással teljesen megvett ^^ imádom, olyan èrzelmes

Ha Az ember árnyèkában nyer tűkön ülve fogom várni a szeretet hatalmát amely a legjobban megfogott a csodás törtènetek közül

Ès vègül bár ez a legfontosabb(!) köszönöm amièrt ilyen csodálatos törtènetekkel foglalkoztok
Vissza az elejére
Fairy
p okt 06 2017, 05:41
Fairy

Regisztrált tag #1
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:14
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 527
Mese írta ...

Egyik történet jobb, mint a másik. Az emberek árnyékában-ra szavaztam. Főleg az első kötet izgatja a fantáziámat, kíváncsi vagyok arra a hármasra nagyon. Köszönöm, hogy akár egy több kötetes művet is lefordítasz, ha úgy alakul a szavazás. Kíváncsian várom, melyik történet fog nyerni.


Szia! Örülök, hogy tetszenek a kiválasztott történetek. Kíváncsian várom, hogy melyik fog győzni.
(Bevallom nekem pont az első kötet nem szimpi, mert nem vagyok oda a triókért meg egyáltalán a többen párban történeteket, de mivel első kötet nem hagyhatom ki, ha a sorozat nyer. )
Vissza az elejére
Fairy
p okt 06 2017, 05:44
Fairy

Regisztrált tag #1
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:14
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 527
yoru írta ...

Nagyon nehezen döntöttem,mert imádom az alakváltós/lèlektársas sztorikat *-* viszont számomra nagyon idegen a threesome így Az adósságra esett a választásom amely szintèn felkette az èrdeklődèsem
bármelyik is lesz megszavazva biztosan elolvasom, mert Lunának fantasztikus stílusa van engem a Poros lámpással teljesen megvett ^^ imádom, olyan èrzelmes

Ha Az ember árnyèkában nyer tűkön ülve fogom várni a szeretet hatalmát amely a legjobban megfogott a csodás törtènetek közül

Ès vègül bár ez a legfontosabb(!) köszönöm amièrt ilyen csodálatos törtènetekkel foglalkoztok


Valójában megértelek, mert én sem rajongok a threesome-ért, de mivel első kötet nem hagyhatom ki. Meg igazából pont farkasoknál idegenkedem az ilyentől, de majd kiderül.

Köszi, hogy írtál és szavaztál.
Vissza az elejére
Akihito
p okt 06 2017, 07:48
Regisztrált tag #142
Regisztrált: szo okt 30 2010, 01:25
Üzenetek: 9
Az emberek árnyékában cìmű sorozatra szavazok. Szeretem az alakváltós sztorikat.
Köszönöm a fordìtásaidat mindig nagyon várom az új történeteket.
Vissza az elejére
Juckó
p okt 06 2017, 10:11
Jucko

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:59
Üzenetek: 214
Mivel nekem is volt szavazati jogom, én is választottam, de azt nem árulom el, mire :P Már azt nehéz volt eldönteni, hogy melyik öt könyvet javasoljam Fairynek a sok közül, amelyek mind irtó jó sztoriknak tűntek. Bármelyik is győzzön, biztos vagyok benne, hogy egy szuper sztorit fogunk kapni.
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System