Fórumok

Varázsskatulya - titkos vágyaid rejtekhelye :: Fórumok :: Varázsskatulya általános :: Író/fordító - Olvasó/néző zóna
 
<< Előző téma | Következő téma >>
[szavazás] Mit is fordítson Fairy? - mert bizonytalan a leányzó I. felvonás :D
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: Fairy, Juckó
Szerző Üzenet
Fairy
p okt 06 2017, 10:26
Fairy

Regisztrált tag #1
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:14
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 527
Juckó írta ...

Mivel nekem is volt szavazati jogom, én is választottam, de azt nem árulom el, mire :P Már azt nehéz volt eldönteni, hogy melyik öt könyvet javasoljam Fairynek a sok közül, amelyek mind irtó jó sztoriknak tűntek. Bármelyik is győzzön, biztos vagyok benne, hogy egy szuper sztorit fogunk kapni.Főleg, ha a bétám nem un rám és nem rohan ki a világból. Néha tudok érdekeseket írni


[ Módosítva p okt 06 2017, 10:27 ]
Vissza az elejére
Juckó
p okt 06 2017, 10:29
Jucko

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:59
Üzenetek: 214
Fairy írta ...


Főleg, ha a bétám nem un rám és nem rohan ki a világból. Néha tudok érdekeseket írniAz érdekes írásokról az én bétám is mesélhetne... És amúgy is... túlságosan tetszenek a történetek ahhoz, hogy bárhová is rohanjak.
Vissza az elejére
Fairy
p okt 06 2017, 10:31
Fairy

Regisztrált tag #1
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:14
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 527
Juckó írta ...

Fairy írta ...


Főleg, ha a bétám nem un rám és nem rohan ki a világból. Néha tudok érdekeseket írniAz érdekes írásokról az én bétám is mesélhetne... És amúgy is... túlságosan tetszenek a történetek ahhoz, hogy bárhová is rohanjak.Én is így vagyok vele, mert te is nagyon jó sztorikat szoktál választani. (De a Dorombolásra büszke vagyok, hogy rávettelek. )

Nos, azt hiszem az olvasók most örülhetnek, mert ez azt jelenti, hogy jó darabig lesz mit olvasniuk.
Vissza az elejére
Fairy
p okt 06 2017, 10:32
Fairy

Regisztrált tag #1
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:14
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 527
Fairy írta ...

Juckó írta ...

Fairy írta ...


Főleg, ha a bétám nem un rám és nem rohan ki a világból. Néha tudok érdekeseket írniAz érdekes írásokról az én bétám is mesélhetne... És amúgy is... túlságosan tetszenek a történetek ahhoz, hogy bárhová is rohanjak.Én is így vagyok vele, mert te is nagyon jó sztorikat szoktál választani. (De a Dorombolásra büszke vagyok, hogy rávettelek. Meg Martinékra *_* )

Nos, azt hiszem az olvasók most örülhetnek, mert ez azt jelenti, hogy jó darabig lesz mit olvasniuk.


Vissza az elejére
trixi38
szo okt 07 2017, 12:11
Regisztrált tag #361
Regisztrált: k nov 16 2010, 08:14
Üzenetek: 1
Csodás történetnek ígérkezik mindegyik történet,nehéz is a választás,csak hát kell,így:Az emberek árnyékában-választottam.Nagyon szépen köszönöm,hogy vállalkozol a fordításra.Bármelyik nyer szívesen fogom olvasni.Köszönöm
Vissza az elejére
goldie
v okt 08 2017, 01:26
Regisztrált tag #136
Regisztrált: szo okt 30 2010, 12:08
Üzenetek: 6
Szia ! Én is Az ember árnyékában sorozatra szavaztam,bár a threesom történetek nekem se jönnek be, de a többi kötet nagyon izgalmasnak tűnik, és imádom az alakváltós történeteket. Köszönöm előre is, bármelyik is nyer.
Vissza az elejére
Hana
v okt 15 2017, 11:18
Regisztrált tag #2826
Regisztrált: sze nov 04 2015, 07:22
Üzenetek: 3
Ennyi minden:) Valami álom:) Szeretnék pár szót szólni mindegyikről ha már ennyit foglalkozol-foglalkoztok velük.
1.történet, Egyetlen könnycsepp: Rövid kis leírás, ugyanakkor egy sorsdöntő fordulat következik be a főszereplő(k) életében. Nem tudom mennyire jók a megérzéseim - általában cserbenhagynak de egy csepp fantazit is bele tudok képzelni ebbe a történetbe, nem tudom mennyire valószínű. Jó kis történetnek tűnik, bár remélem nem egy végigszenvedős , nem merek kiállni magamért, és az lesz amit mondanak történet mert ezeket a fajtákat nem szeretem.
A második történet, Adósság: A témáját tekintve imádom az ilyen és ehhez hasonlatos sztorikat, egyszer én is belefogtam egybe de sajna félbemaradt, nincs hozzá elég kitartásom azt hiszem, na szóval nagy kedvencek ezek a témák, kicsit borongós, keményebb téma, vigyázni kell mert az emberrel hamar elszalad a ló az írás közben negatív, irreleváns témában. Erre értem a túlzott erőszakot, kegyetlenségeket lelki terrort, szükségtelen gyötrést, ami teljesen el szokta venni a történet értelmét és a kedvemet hogy végigolvassam az amúgy tök jó sztorit. Remélem ez a történet nem a túl durva kategóriás, igaz ígyis - úgyis elolvasnám ha majd megosztod velünk:)
A 3. történet, Ibara - Elsőként nem is a leírás, hanem a borító az amin megakadt a szemem:) Nagyon finom és dögös:) Ugyanakkor a leírás alapján nem tudom mit mondhatnék, tanácstalan vagyok. Annyira nem fogott meg, sajnálom. Pozitív az hogy több szereplős, nézőpontosnak tippelem, nem tudom hogy ezek az életek összefonódnak-e vagy sem, hatással vannak e egymásra. Nagyon szívesen elolvasnám -mily meglepő- de az előzőeket hamarabb szeretném:))
A 4. Egy lépésre a szerelemtől nos itt is valami nagy és izgalmas dolgok kavarhatják az eseményeket, igazi romantik lehet:) Bár én jobban szeretem a kicsit komorabb, sötétebb témákat - lehet ez ki is tűnt- de kellemes, kikapcsolódáshoz nincs is jobb egy romantikus sztori, amiben lehet nevetni, sírni együtt izgulni a szereplőkkel, de még véletlenül se legyen egy nagy kérdőjel a vége vagy depisend mert azt utálom:)
Az 5. történet sorozat:) Hehe szívem szerint mindegyikről írnék de nézzétek el most nekem a lustaságot:) Nagy-nagy kedvenceim az alakváltós történetek, jöhet minden mennyiségben. Lehet benne a világon az összes létező és nem létező állat bőrébe való bújás vagy épp levedlése:) Annyira izgatott vagyok ezekkel a történetekkel kapcsolatban, hogy nem is tudok mit írni hirtelen. )
Akkor jöhet a szavazás: Én az Adósság című történetre teszem le a voksom.
De csak azért hogy egyből ne egy öt kötetes munkát adjak:)

Köszönöm az írónőnek ezt a rengeteg munkát és ezeket a csodálatos történeteket és a lehetőséget hogy elolvashatom őket neked(tek) hála!
Izgatottam várom a szavazás eredményét, és persze a történeteket!
Vissza az elejére
amani
v okt 15 2017, 08:26
Regisztrált tag #2258
Regisztrált: p szept 06 2013, 08:22
Üzenetek: 7
Szia Fairy!

Sokáig hezitáltam, komolyan, ha valaki látott volna most megkérdőjelezte volna, hogy normális vagyok-e. Kisebb vitapartyt nyomtam le itt egymagamban, hogy melyikre is szavazzak. Mind az 5 nagyon érdekesnek tűnik, de ezt sikerült top 3-ra lecsökkentenem. Na ebből nagy nehezen megszületett a döntésem. Az emberek árnyékában-ra ment a szavazat. Előre is köszi az új történetet, és bármelyik is nyerjen, fogok neki örülni ezerrel. ))
Vissza az elejére
Éda
cs okt 19 2017, 03:58
Regisztrált tag #2647
Regisztrált: h dec 29 2014, 06:47
Üzenetek: 3
Nos, én is szavaztam. Bevallom én jobban szeretem az olyan könyveket, amiben az érzelmek kapják a főszerepet és nem a testiség (persze, ezt is szívesen olvasom, nem vagyok én semmi rossz elrontója), de jobban szeretem a lassan alakuló történeteket. Meglátjuk, hogy alakul, bár az eberek árnyékában, igen csak lekörözte az összes többit.
Köszönjük, hogy minket is kérdeztél
Vissza az elejére
kagylo
h okt 23 2017, 05:20
Regisztrált tag #2544
Regisztrált: h aug 04 2014, 10:06
Üzenetek: 3
Szia!
Érdekes sztori mindegyik, nehéz választani. Ha időd engedi jöhetnek sorban, egymás után. Szeretem a fantasyt, alakváltósokat is, ezért Az emberek árnyékáé lett a szavazatom. Köszönöm a munkád!
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System