Fórumok

Varázsskatulya - titkos vágyaid rejtekhelye :: Fórumok :: Varázsskatulya általános :: Író/fordító - Olvasó/néző zóna
 
<< Előző téma | Következő téma >>
[szavazás] Fordítások Juckótól
Moderátorok: Fairy, Juckó
Szerző Üzenet
Juckó
szo okt 07 2017, 12:48
Jucko

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:59
Üzenetek: 214
Mivel folytassam a fordítást?
Tech Support

A sötét udvar

Gyógyulás

Nyolc éjszaka

Cincogás és Üvöltés

Tűz és Hamu

Sziasztok kedves Skatulya látogatók!
Fairyhez hasonlóan én is összeszedtem néhány tervbe vett könyvet, sorozatot, amit le szeretnék nektek fordítani. Jelenleg a két futó fordításomból még van néhány fejezet, de ha minden jól megy, hamarosan befejezem őket. Több kedvenc történet is van a terveim között, amelyek közül most szavazásra bocsátom, mi is következzen.
Mindig nagy örömmel olvasom a hozzászólásokat, amiket egy-egy fejezet után írtok, azért bizony érdekelne, hogy milyen jellegű történeteket szeretnétek olvasni. Szívesen veszem a javaslatokat, csak éljetek is vele

***


Jet Mykles – Tech Support

Aaron penge a számítógépekkel, de borzasztó az emberekkel. Félelmetesen félénk, pedig néha csak akkor tud kommunikálni az emberekkel, ha szemtől szembe áll velük. A szokatlanul vörös haja és ragyogó zöld szemei csak méginkább rontanak a helyzeten, mert az emberek nem akarják, hogy elrejtőzzön.
Egyszer azonban egy hiba elhárításához hívják Yoshiki Fukui, egy cég nagymenő vezetőjének laptopjához. Ki egy fájdalmasan jóképű, pimasz és társasági fickó, akinek a jelenlétében Aaron halálosan idegessé válik.
Amikor Ki megkéri Aaront, hogy segítsen kiépíteni egy szórakoztató rendszert az otthonában, Aaron nem tud ellenállni a csábításnak.

Stormy Glenn
Dark Court – A sötét udvar


Ez egy három kötetes, összefüggő sorozat, ami már régi tervem, mert szeretem a tündéreket.

1. A sötétségen túl

Zack Banning életében semminek nincs értelme. Sem a fejsérülésnek, ami véget vetett a karrierjének, azoknak az érzéki álmoknak, amelyek egy titokzatos, kék szemű idegenről szólnak, aki pontosan tudja, hogyan gyújtsa lángra Zacket az extázis tüzében minden érintésével, végképp semmi értelme. Nem tudja eldönteni, mi zavarja jobban: hogy mennyire vágyik rá, hogy ezek az álmok valódiak legyenek vagy a tény, hogy egy másik férfiról álmodik.
Eljin az utóbbi néhány hónapot rémületben, magányosan töltötte. Az egyetlen fényt a Zackkel kialakított kapcsolat jelentette. Kétségbeesetten vágyik rá, hogy visszatérjen a függönyön túlra, de nem akarja Zacket veszélyben hagyni.

2. Monte tengerészei

Doc Lewis idejét se tudja, hány éve szerelmes Rocky Rodriguezbe, csak azt, hogy amire vágyik a másik férfival, az sosem teljesülhet be. Azonban, amikor a körülmények a Seelie tündérek udvarába sodorják, valami megváltozik és a két férfi megadja magát a vágyaiknak.
Az együttlétük után Rocky elejt egy megjegyzést, amitől Doc összetört szívvel hagyja őt el.
Úgy határoz, több térre van szükség kettejük között és az, hogy visszamegy egy küldetésre az emberek világába csupán az egyik dolog. Azonban a küldetés nem úgy alakul, ahogy azt Doc várja, amikor is találkozik Monteval, a Seelie tündérrel, akinek a megmentésére küldték.

A történet M/M/M sztori, ami nekem sem igazán a kedvencem, de a történet menete szempontjából kihagyhatatlan.

3. Örök szerelem

Brandon Thomas szereti a munkáját a Gervais Intézetben, azonban a dolgok kezdenek furcsává válni. A katonaság beköltözik és felfegyverzett katonák lepik el a termeket. A feletteséhez küldik, ahol meglepetésére kiderül, hogy előléptették.
Brandon előléptetése azonban rémálommá válik, amikor azon találja magát, hogy egy őrült orvos bökdösi és tapogatja, azt állítva, hogy a kormány kísérletének alanyává vált. A menekülés lehetetlennek tűnik amíg egy szexis férfi csodaszép kék szemekkel Brandon megmentésére nem érkezik.


Kate Steele – Gyógyulás (A Változás c. történet folytatása)

Jamie Hardin egyszerre áldott és átkozott. Az első házassága tökéletes volt, szeretett felesége haláláig. A második kész rémtörténetté vált, aminek eredményeként a tizenhat éves fia eltűnt az életéből két kegyetlen évre. Most elváltan, Riót - aki azóta a farkasként és Mick Matranga párjaként él -, megtalálva, Jamie új fejezetet kezd az életében.
Gyökeresen megváltoztatja a saját és örökbe fogadott fia életét, hogy közelebb legyen az idősebb fiához. Nagy reményekkel van, hogy újra felépítse a kapcsolatát Rióval és kialakítsa a látszerész praxisát. Amivel nem számolt, az egy borzasztó szexis farkas
Jed Matranga a saját feladatának tekintette, hogy enyhítse a bűntudatot, amit Jamie érez amiatt, amit Rio átélt és hogy életre keltse a lelkét… egy bizonyos testrészével együtt, amiről Jamie már úgy gondolta, hogy az enyészeté. Jamie bizonytalan, nem érzi magát méltónak arra, hogy újra boldog legyen. Nagyon eltökélt embernek kell lennie annak, aki bebizonyítja Jamie-nek, hogy a régi fájdalmakat ideje eltemetni és az újonnan kelt örömeket tárt karokkal, fenntartások nélkül elfogadni.

Keira Andrews – Nyolc éjszaka (1 előzmény novella + 1 kötet)

Lucas McKenzie úgy gondolja, még az is jobb, ha a karácsonyi szünetet az idegesítő szobatársa családjával tölti, mint egyedül a kampuszon. Az utolsó dolog, amit várt, hogy sóvárogni fog Sam bátyja, Nate után – vagy hogy a vágya viszonzásra talál.

Az egész Hannukah alatt rejtegetik az érzéseiket, de a zárt ajtók mögött Lucas és Nate nem tudják levenni egymásról a kezüket (vagy szájukat). Nate csak egy kis szünidei kalandot keres, észbontó szex egy dögös szűzzel, teljesen megfelel a számításának. Mégis, miután a gyertyák kialszanak, Nate és Lucas kezdenek rádöbbenni, hogy nyolc éjszaka nem lesz elég.

Éjféli párvadászat
Ez a sorozat több lazán összefüggő történetből áll, csak az elején lévő gyűlés az, ami összeköti a történeteket. Önállóan is olvashatóak, ezért itt nem terveztem minden kötetet lefordítani, csak egy-egy olyat, ami nekem is tetszik.

1. Joyee Flinn - Cincogás és üvöltés

A leírást megtaláljátok a tervezett projekteknél.

3. Gabrielle Evans - Tűz és Hamu

Tíz perccel azután, hogy meglátta a tüzes kis főnixet, Zaiden azon kapja magát, hogy kötődött a férfihoz. Nem tudja, hogy történt. Az utolsó, amire emlékszik, hogy menekülni próbáltak.
Asher nincs túlságosan feldobva amiatt, hogy összekötődtek, de nincs választása. Feladja az életét és mindent ott hagy Mexikóban, elkötelezi magát Zaiden és az újsütetű kapcsolatuk mellett. Szerencsére kedveli a fickót. Sajnálatos módon valaki más is, és ez a valaki mindent megtesz, hogy Ashert eltávolítsa a képből.


Jet Mykles – Heaven Sent sorozat (5 kötet + 4 kiegészítő novella)


A leírást megtaláljátok a terveztett projekteknél.
[ Módosítva szo okt 07 2017, 12:52 ]
Vissza az elejére
Moziboszi50
szo okt 07 2017, 02:46
Regisztrált tag #2220
Regisztrált: cs aug 01 2013, 03:37
Üzenetek: 2

Jet Mykles – Tech Supportra szavaztam de a másik kedvencem a Nyolc éjszaka, és utána sorban a többi! Mosoly
Vissza az elejére
Tuzvarazs
v okt 08 2017, 07:42
Regisztrált tag #19
Regisztrált: cs okt 28 2010, 08:17
Üzenetek: 21
Szia Juckó!

Nálad még nehezebb volt választani. Minden történet érdekesnek tűnik. Mivel az én szívem csücskei az alakváltós történetek a Gyógyulásra voksoltam (a Változás is nagyon jó volt), de nagyon szeretném elolvasni egyszer a Tech supportot is. Előre is köszönöm a munkád.
Vissza az elejére
Juckó
v okt 08 2017, 09:58
Jucko

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze okt 27 2010, 06:59
Üzenetek: 214
Szia Tűzvarázs!
Sorra fognak kerülni előbb-utóbb a tervbe vett történetek Csak néha mi sem tudjuk, hogy melyikkel kéne folytatni, mert ahogy látjátok is, elég sok történet van a tarsolyunkban. Ezért is jó most ez a szavazás, hogy kicsit beszélgethetünk arról, titeket mi érdekel. Alakváltók, paranormális sztorik vagy épp egy kis hagyományos romantikázás, esetleg egy kis bűnügyi történet...
Bevallom én is imádom az alakváltós történeteket (farkasokkal az élen ) ezért kicsit drukkolok én is a Gyógyulásnak, de persze akármelyik is legyen az első, szeretettel fogom fordítani.
Vissza az elejére
Éda
cs okt 19 2017, 04:21
Regisztrált tag #2647
Regisztrált: h dec 29 2014, 06:47
Üzenetek: 3
Szia,
Én "Jet Mykles – Tech Support" -ra szavaztam.
Szeretem a nem hétköznapi embereket, ha kilépnek a komfortzónájukból. Vicces, kínos, de legfőképpen aranyos, ahogyan reagálnak és meg tudnak lepni. Azt hiszem a Dorombolást is Noah miatt szerettem meg és Aaron is érdekes karakternek ígérkezik.
De bármelyik történet is kerül elsőnek a kezeid közé, köszönjük, hogy lefordítod és megosztod velünk is
Vissza az elejére
adrienn
h okt 23 2017, 12:02
Regisztrált tag #87
Regisztrált: cs okt 28 2010, 09:25
Üzenetek: 1
A változás folytatására szavazok, a Gyógyulásra, mert nagyon szeretem az első részt. Többször olvastam, ha nagyon fancsali a hangulatom, akkor azzal vígasztalódom. Bízom benne, hogy a második történet sem marad el az első mögött!
Vissza az elejére
kagylo
h okt 23 2017, 05:11
Regisztrált tag #2544
Regisztrált: h aug 04 2014, 10:06
Üzenetek: 3
Szia!
Mindegyik történet nagyon jónak ígérkezik. Szeretem a fantasyt, alakváltósokat is, ezért azokat szavaznám az elejére, de szinte mindegynek gondolom. Fülszövegek alapján jöhet sorra mind. Boldoggá teszel vele mindünket. Köszönöm!
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System