Meleg regények/novellák írása és fordítása

Égből pottyant boldogság – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

8 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 2. Barbus789 says:

  Micsoda első találkozás 🙂
  Már az első fejezetből kivehető, hogy főszereplőinknek nagyon eltérő személyiségük van. Az ilyen párosítások a legjobbak. Kíváncsi vagyok hogy boldogulnak majd. Köszönöm szépen a történetet!

 3. Yuuki212 says:

  Na ebből mi fog kisülni? 😀😀 Adott egy másságával küzdő, ezért elismerésért aktívan tevő barátságos, gondoskodó Michael és a másik sarokban a vele ellentétes személyiségű, mogorva, a sikertelen kapcsolataiból adódóan enyhén depressziós, azonban szexualitást teljesen fel vállaló Jay szinte komikus mégis sorsszerű találkozása…kíváncsian várom mit hoznak kő egymásból a srácok!!!!😀💕 Köszönöm a fordítást!!

 4. Nekem úgy tűnik, hogy Mike egy nagyon gondoskodó személyiség. Próbál megfelelni mindenkinek, csak saját magát nem fogadja el.:((( Lehet, hogy Jay mellett könnyebben megy majd neki? Az biztos, hogy felkapta rá a fejét! Szerintem minden porcikáját beszkennelte!:))))

 5. Nagyon tetszik a két fiú története, igazán “lehengerlő” volt a megismerkedésük. Mind a ketten lelki problémákkal küzdenek, talán tudnak egymáson segíteni.

 6. PalhegyiGabi says:

  Nagyon szimpatikus a két fiú!! Jó sok gondot, kétséget hordozhatnak még magukban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül legyőzni a démonjaikat. Remélem nem fog Mike visszavonulót fújni, mert fél saját magától !! “Nem akart homoszexuális lenni, és nem is szándékozott azzá válni.” Mennyi kétség, elfojtás, bizonytalanság lehet a lelkében……Én nagyon drukkolok nekik, hogy gyógyítsák meg egymás lelkét 🙂

 7. Ez a történet is az egyik kedvencem. Van benne minden. Jay-nek nem volt jó hangulata és kicsit magányos is. Mike egy kedves de kicsit szétszórt. A kapcsolatuk és a találkozásuk kicsit furcsán kezdődőtt. Köszi a fejezetet. Várom a következőt.

 8. moziboszi50 says:

  Jay nagyon maga alatt van. Szégyenkezve visszajönni a szülői házba nagy dolog, de bátor. Mike viszont kis zöld fülünek tűnik.

Vélemény, hozzászólás?