Meleg regények/novellák írása és fordítása

Egy csók a télapónak – szabadon

Négy évvel korábban


[1] amerikai fahéjas-cukros keksz, recept

14 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. május 7.

 2. Még a “szabadolvasás” alatt bukkantam rá a történetre,és mivel imádom a karácsonyt,egyhuzamban elolvastam az olvasható részeket.Aztán persze elvittek a mindennapok,és most találtam újra rá. Remélem hapyy end lesz a vége, akár úgy,hogy a Télapó mond le varázsvilágról,akár úgy,hogy Luca csap fel mikulásmanónak.

 3. Jelszó kiküldve: 2023. február 22.

 4. rozsareka says:

  Sziasztok❤️
  Karácsonyi varázs? Mikor szétnézek csak kétségbeesést érzek. Talán ezért is olvasok itt, mert megkapom a lehetőséget a mosolyra, szeretetre, beteljesülésre. A boldog befejezés itt mindig adott. Bebizonyítja, hogy a remény érzése nem hiábavaló, a hit a jóságban nem fölösleges. Szükségem van erre, hogy lelkem feltöltődjön, szám mosolyogjon, szívem hevesen dobogjon.
  Köszönök minden egyes szót ❤️!
  Ez a történet ezt fogja adni nekem, érzem.
  Mosolygós napot mindenkinek !

 5. Jelszó kiküldve: 2023. február 5

 6. valiszilvi says:

  Érdekesnek Ígérkezik a történet. Kíváncsian várom, hogy alakul majd a történetük. A télapu című film ugrott be róla mikor olvasni. 🙂

 7. Jelszó kiküldve: 2023. február 2.

 8. Imádom a karácsonyt! Nagyon tetszik ahogyan lassanként talán egymásra találnak! Óvatosan, finoman! Várom a folytatást! Köszönöm szépen

 9. Yuuki212 says:

  Érdekesen hangzik, köszönöm a történetet! 🥰Izgatottan várom hogyan és miként gabajodnak végül össze. ❤ Biztosan lesz némi bonyodalom is🙄😅 Köszönöm még egyszer!💕

 10. Csodás történet, még sosem olvastam ilyen Télapóról :))). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül majd rendesen is találkozniuk, és hogy fog fejlődni a kapcsolatuk.
  Köszönöm, hogy olvashattam.

 11. Jelszó kiküldve: 2023. január 27.

 12. Csicsanoncsi says:

  Nagyon izgalmas az a lassú tánc, ahogy egymás felé viszi őket a sors. Az éveken át tartó vágyakozás. Alig várom, higy megtudhassam egymáséi lesznek-e.

 13. Nagyon kíváncsi vagyok, vajon hogyan jönnek össze, és a Télapó hogyan szabadul fel a kötelezettségei alól. Már ha felszabadul. De lehet, hogy másképp alakul a történet. Kíváncsi vagyok!

 14. Most sikerült oda jutnom hogy elkezdjem olvasni. Izgalmasan kezdődik várom hogy fog alakulni és mikép fognak találkozgatni. Köszi a fejezetet.

Vélemény, hozzászólás?