Meleg regények/novellák írása és fordítása

Hattyú karácsonyra – Szabadon olvasható

 


14 Hozzászólás

 1. Jelszó kiment: 2022.01.04 19:29

 2. Tetszik ahogy indul a hattyú – farkas páros, tényleg nagy az ellentét köztük. Vajon miért esett le Kellan az autóról, többiek “segítettek”?
  Köszönöm szépen!

 3. Jelszó kiment: 2021. december 31. 14.40

 4. Ejha!
  Elég különleges egy páros lesznek! A kis hattyúfiú és az ő farkasa!:)) Esküszöm, nekem ekkora ellentét eszembe sem jutott volna! Nagyon betalált!
  Várom, hogy a többi részt is olvashassam! Köszönöm

 5. Jelszó kiment: 2021. december 28. 16.42

 6. Érdekes párosítás, bár egy homályos múlttal rendelkező reszkető madárkának nem árt egy erős védelmező.

 7. Cyd1975 says:

  Izgalmas nyitány, kissé abszurd páros, imádnivaló kisváros, ígéretes ínyencfalat. Egy ideje már általatok ismerem és megszerettem a fura alakváltós mpreg történeteket. Tavaly a barátnőm sokat mesélt lehetetlen párosokról, na most is kíváncsi leszek. Hattyút vinni egy farkasfalkába? Nem semmi páros:-) izgatottan várom Kellan és Vic történetét. Köszönöm a fordítást!

 8. Jelszó kiment: 2021. december 25. 17.40

 9. Yuuki212 says:

  Jónak ígérkezik! Kellan és Vic nagyon aranyosak, de kíváncsi vagyok mi sülhet ki a kapcsolatukból úgy, hogy külön fajba tartoznak. Köszönöm a fordítást!

 10. Annmary says:

  Farkas-hattyú. Igazán érdekes párosítás. Szép mesének ígérkezik karácsony este.

 11. Sziasztok! Nem számítottam még egy történetre ebből a csodás kisvárosból. Szerintem időnként mindannyiunknak szüksége lenne egy ilyen helyre. Védelmező, varázslatos, szerethető figurákkal teli.

 12. Lehet, hogy sokkal jobban megrettentem volna egy farkastól, ha én lennék a természetben az akivel táplálkozik :D. Csak nekem volt olyan benyomásom, hogy a farkas valamivel többet tud mint elmondta a kismadárnak? 🙂

  Köszönöm szépen a fordítást!

 13. Nagyon jól indul ez a történet is! Kíváncsian várom, a folytatást, és, hogy meg tudjam, vajon mi történhetett Kellan-al.
  Köszi szépen, hogy olvashattam! 🙂

 14. Csodálatos hely lehet ez a Vale-völgy, itt minden elveszett, és hányattatott sorsú igazi otthonra talál. Bárcsak létezne egy ilyen hely, a valóságban is!
  Kíváncsi vagyok, mi történhetett szegény kicsi hattyúval, de szerintem most, hogy rá talált a nagyon, “gonosz” farkas 😁, lassan minden gondja megoldódik majd.
  Köszönöm szépen a fejezetet!

Vélemény, hozzászólás?