Meleg regények/novellák írása és fordítása

Leon – szabadon olvasható

17 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. szeptember 28.

 2. Hát, igazán értem miért utálja a karácsonyt. Ilyen múlttal ez nem csoda. De attól félek, hogy Leon nem jó úton jár, ha az ünnepet akarja megszerettetni vele. Szuper kis érzéki történet.
  Köszi a fordítást.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. szeptember 19.

 4. Szegény Jase, vajon Leon meddig kínozza mielőtt engedne kérésének? Miket fog még bemutatni a karácsony jegyében? Nagyon ízgalmasan kezdődött a történet.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 14.

 6. Szabina says:

  Alig várom a folytatást. Rögtön bele a közepébe. Tetszik. 😁
  Olyan mintha Leon ismerné Jace-t, de ez még nem derült ki számomra. Nekem úgy tűnt mintha megigézték volna mikor kihagy az agyabés nem tudja hogy kerül ide vagy oda. Még valami vámpíros könyvnek is el tudnám képzelni. Gondolatolvasás meg behívás a házba. Kíváncsian várom hogy igazam lesz e vagy nem. 🤗

 7. Gyorsan belecsaptak a közepébe! Jó lesz, érdekel, hogy mi sül ki belőle. Bár, azt nem tudtam meg, hogy mi az a Scrooge?

 8. Jelszó kiküldve: 2022. május 22. 8.44

 9. Charlotte says:

  Imádom az ilyen érzéki történeteket. Érthető Jase utálata a karácsony iránt, a ránk erőszakolt giccses családi jelenetek épp ilyen utálatosak. Milyen igazuk van, mennyivel jobb végigszeretkezni az ünnepet 🙂

 10. Jelszó kiküldve: 2022. május 11.

 11. Egy romantikus kis történetre számítottam és erre jött egy durr bele bumm történetet! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Jase vajon meglátja, megérti a karácsony lényegét. Köszönöm szépen 🙂

 12. Jelszó kiküldve: 2022. május 4.

 13. Ez egy elég erotikusra sikeredett, és elég hamar intimre váltott kezdés. Én nagyon szeretem a karácsonyt, sajnálom hogy neki ilyen negatív érzései vannak az ünnepekkel kapcsolatban. Remélem hogy talán most ez megváltozhat.

 14. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

 15. miletta says:

  Szia! Hüha ez nem egy cukormázas történet lesz buja erotika, bár kiváncsi vagyok hogy Leon honnan tud annyi mindent róla. A gyermekkora egy szivás volt de remélem hogy Leon csupa jó emlékeket hagy majd neki.

Vélemény, hozzászólás?

[instagram-feed]
error: Védett tartalom!