Meleg regények/novellák írása és fordítása

Nagyapa órája – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!


13 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

 2. rencsibencs25 says:

  Kíváncsi vagyok ki az a másik férfi a múltban. Meg persze, hogy mit mesél a nagymama, mire keresi Callum a válaszokat. Az apukát nagyon bírom, tetszik hogy kerítőt játszik. Remélem egymásra találnak a fiatalok! Így hogy a múlt és a jelen is szerepet játszik nagyon szép történet elé nézünk szerintem!

 3. Jelszó kiküldve: 2022. április 14.

 4. Cyd1975 says:

  Most is nagyon tetszik a történet kezdete, máris sokféle változatot látok lelki szemeim előtt, kíváncsi leszek mi a titkos szeretők története. Szimpatikusak Alex szülei, tetszik, hogy ilyen elfogadóak, remélem Collum csalàdra talál általuk. Izgalmas első fejezet, érdekel, hogy mi derül ki a múltban és hogyan melegednek össze a jelenben a fiúk, viccesek Alex drukkoló szülei 🙂 Köszönöm szépen a fordítást Juckó, kérnêk szépen egy jelszót, hogy folytathassam. Boldog Nyuszit nektek, sok locsolót!

 5. Jelszó kiküldve: 2022. április 09. 18.02

 6. Bírom az ilyen kerítőket játszó szülőket 🙂 A nagymamára nagyon kíváncsi vagyok.A demencia egy furcsa “jószág”,sose tudni mi jön vissza a múltból,mi nem,mi az ami még fel tud bukkani az emlékekből(idősekkel dolgozom,láttam már furcsa dolgokat ilyen betegeknél).Lehet egy pár “provokatív” kérdés segít a nagyinak.

 7. Jelszó kiküldve: 2022. március 27.

 8. Nagyon aranyosan indul a történet, a támogató és kerítőként viselkedő szülők simogatják a lelkem. A “nyomozós” szál jó ötlet, feldobja a történetet, lehetővé teszi a fiúk kapcsolatának kibontakozását. Nagyon várom a folytatást!☺️

 9. Jelszó kiment: 2022. 01.13. – 21:28

 10. Yuuki212 says:

  Igazán érdekesen indul, vicces Alex családja ahogy kerítőt játszanak. Remélem a nagymamája által Callum több mindent meg tud a nagyapjáról és hogy közben sikeresen közelebb is kerülnek a srácok egymáshoz. 🙂
  Köszönöm szépen a fordítást!!❤

 11. Szia! Utazás a múltba vagy az izgalmas jelenbe? A nagyi remélhetőleg nem sínyli meg a kérdezősködést. Alex szülein jót derültem. Ilyen eket receptre kell felírni. 🙂

 12. Már olvastam régebben és tetszett a történet. Szegény Callum…egyedül a világban, szerencsére Alex és apukája megmenti a magánytól és segítenek neki. Persze megint a híres déli akcentus🥰, izgalmas.

 13. rozsareka says:

  Sziasztok! Apuka? Na, ő az aktuális kedvenc: fijjjjam, irány ismerkedni😁.
  Könnyed olvasmánynak ígérkezik, bár titeket, ahogy eddig olvastalak, lehet, hogy egy 5 perces fluff nem hat meg és megleptek még egy két csavarral. Azért írok többes számban, mert úgy vettem észre ez mindkettőtökre jellemző 😊.
  Hagyom magam meglepni. Hátha most igazam lesz és tényleg egy csupa cuki, aranyos, édes történetet olvashatunk. Kell az ilyen is, és nekem pont most van szükségem rá.
  Hihetetlen mennyire tökéletes a fordítás. Tényleg, mintha eredetiben olvasnám. Nem kell kihámozzam az értelmét, gördül az egész.
  Nagyon-nagyon köszönöm ❤️!

Vélemény, hozzászólás?