Üdvözlet

GYIK

Blog

az utolsó látogatásod óta

Online

Számláló

hírei 2021

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! 2021.
Fairy 04 ápr : 09:03

2021. április 04.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!Befutott a mi húsvéti nyuszink is egy kis ajándék olvasnivalóval. Juckóval az utóbbi napokban nagyon belehúztunk, hogy ezzel a közös írással időben kész legyünk és feltehessük nektek.

Ehhez kapcsolódóan egy JÁTÉK!

Az első olvasó, aki ezen hír alá beírja, hogy melyik korábbi közös írásunk átirata/átdolgozása ez a történet, lehetőséget kap, hogy a következő Skatjátékra kitalálja nekünk a szituációt és a három kötelező szót.

Jó olvasást és jó játékot mindenkinek!


Fairy és Juckó:

Lezáratlan ügyek - Zay és Case hat éve különváltak, de azóta sem tudták egymást elfelejteni. Míg aztán egy sorozatgyilkos révén útjuk újra keresztezi egymást... (Megtaláljátok a Fairy/Juckó menü alatt)
Fairy és Juckó

Boldog 18. születésnapot Varázsskatulya
Fairy 28 febr : 10:31

2021. február 28.
Úgy van, jól látjátok, a Varázsskatulya immár nagykorú lett. Csodálatos igaz? Mindezen évek alatt átéltünk jót és rosszat, vidámat és szomorút és még mindig itt vagyunk.

Többször is megfordult a fejünkben a bezárás, de aztán valahogy mindig meggyőztünk magunkat arról, hogy már pedig csináljuk tovább. Pedig - és ez nem titok -, sokszor érezzük úgy, hogy felesleges, amit csinálunk, senkit sem érdekel igazán. Aztán jön egy-két kedves szó, mondat és újra erőre kapunk.

Tehát köszönjük azoknak, akik itt vannak és támogatnak minket. És bízunk abban, hogy a csendben jövő-menők végre összekapják magukat és ők is életjelet hagynak maguk után.

És persze nem hagyhatom szó nélkül, a februári Fórumtörténet íróit sem: köszönet, hogy írtátok lányok és egy igazán jó történetet hoztatok össze.

És most lássuk mit hoztunk nektek:


Fairy:

Luana: A szerelem hatalma 12-13. fejezet - Ezzel véget ért Dario és Justin története. Nem kell azonban megijedni, hamarosan jön a folytatás Luis és.... no, ezt nem árulom el, legyen meglepi.Juckó:

Stormy Glenn: Túl a sötétségen 11-12. fejezet


Fairy és Juckó


Frissítés 2021. január 31.
Fairy 31 jan : 09:20
2021. január 31.
Sziasztok!

Egy kis olvasnivalót hoztunk.


Fairy:

Luana: A szerelem hatalma 11. fejezet


Juckó:

N. R. Walker: Nagyapa órája 6. fejezetJó olvasást kívánunk!Fórumjáték - felmérés
Fairy 09 jan : 11:36
2021. január 09.


Sziasztok!

Az utóbbi napokban/hetekben Juckóval sokat gondolkodtunk azon, hogy pörgessünk fel titeket és az oldalt is egy kicsit. Arról nem beszélve, hogy a fórum is teljesen el lett felejtve.

Ezért létrehoztunk egy új szavazást a fórumon és nagyon örülnénk, ha minél többen szavaznátok, illetve megírnátok a véleményeteket róla.

Itt megtaláltok minden infót: http://varazsskatulya.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3867Emberek, élesszük fel a Skatulyát. Jó lenne végre egy igazi élő közösséget összehozni!

Fairy
Oldal:       >>  

Archívum

Discord

Chatbox

Facebook

Legújabb hozzászólások