6. Skatjáték


Oldal on hétfő 30 szeptember 2019 - 13:09:50 | by Fairy


2019. szeptember 30


Gondoltunk egyet Juckóval és a gondolatot tett követte. Tehát, meghirdetjük a 6. Skatjátékot! Remélem, vártátok már.


Az új tagok kedvéért lássuk először, miről is szól a dolog:

Pár mondatban megadjuk egy a Varázsskatulyán fellelhető történet egyik szereplőjére jellemző leírást. Ez lehet saját írásunk, fordításunk, közös történetünk. Régi és új. Bármi lehet.
Ha nagyon nehéznek bizonyul és 5 napon belül nem jön megoldás, akkor adunk egy kis segítséget. Ha újabb 5 nap múlva sem jön megoldás, akkor nagyon jók vagyunk rejtélyes feladványokban. És persze, akkor felteszünk egy újat.

És, hogy mi a jutalom?
Az első helyesen válaszoló illető (válaszolni a hír alatti hozzászólásban lehet), feladhat számunkra 1 db szituációt és 4 db szót amelyek alapján Juckóval összehozunk egy történetet. Vagy egyikünk, vagy együtt, de az is lehet, hogy mind a ketten írunk egyet, ha ihletet kapunk. Persze ne számítsatok regényre. Lehet, hogy pár oldalas novella lesz, de az is, hogy csak egy drabble. Ihlettől függ.


A történetek írására nem adok meg határidőt, mert az életünk közbeszólhat nagyon és persze a fordításaink is.
Remélhetőleg sokan megpróbálkoztok majd a feladványok megoldásával.

Azonban felhívnám a figyelmet arra, hogy a megadott paraméterek pontosak legyenek, azonban ne legyen előre megírva maga a történet. (Például: ne legyenek kikötve a karakterek nevei).
A megadott szituáción, paramétereken változtatni nem lehet. (Tehát, ha neked utólag ugrik be, hogy szeretnéd, hogy +18-as legyen, azt már nem írhatod bele.) Gondoljátok jól át a szituációt, mit szeretnétek viszontlátni.
És a harmadik, a legfontosabb: ne várd el tőlünk, hogy mi pontosan azt írjuk le, amit te kigondoltál. Onnantól, hogy megkapjuk a feladathoz szükséges adatokat, a mi fantáziánkra, a mi stílusunkra van bízva a történet alakulása. (Pl. ha te leírod, hogy vérfarkas - még nem jelenti, hogy mi ebből alakváltós vérfakarkasos sztorit készítünk. Kivéve, ha a szituációnál leírod, hogy paranormális, fantasy vagy egyéb történetet szeretnél.)

Ez pedig egy kérés: a sci-fi témát lehetőleg mellőzzétek, mert az nagyon nem fekszik nekünk. Persze, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá összehozhatunk valamit, de biztos, hogy érezhető lesz rajta a hozzá nem értésünk.


És, hogy belecsapjunk a lecsóba, íme feladvány:


Skatjáték 6.

Ki vagyok?

Megfejtésnek kérjük a karakter nevét és a történet címét, amiben szerepel.

Íme a jellemzés: Gyilkos humorú harcostársam szeret az életével játszani. A legjobb számom huszonkettő. Boldogulok a fegyverekkel, de a közelharcot jobban szeretem.


Jó játékot!
Fairy és Juckó


Frissítés 2019. szeptember 29.


Frissítések on vasárnap 29 szeptember 2019 - 11:02:49 | by Fairy

2019. szeptember 29.Szeptember utolsó vasárnapjára hoztunk nektek egy kis olvasnivalót!


Fairy:

Heidi Cullinan - Marie Sexton: Family ​Man - Olasz módra 2. fejezet


Juckó:


Stormy Glenn: Túl a sötétségen 2. fejezet
Jó olvasást!
Jó olvasást kívánunk!Megjött az ősz, tehát újra itt!


Frissítések on vasárnap 08 szeptember 2019 - 11:46:12 | by Fairy


2019. szeptember 08.Kedveseink!

Legnagyobb sajnálatunkra a nyárnak vége, megjött az ősz és ezzel a dolgos hétköznapok. Bízom benne, hogy mindenkinek jól telt a nyara, sokat pihentetek, még többet olvastatok és annyira feltöltődtetek energiával, hogy ebből jut arra is, hogy a Skaton aktívkodjatok.
Mi Juckóval nagyon jól éreztük magunkat Krakkóban. Fantasztikus volt.
Természetesen lesz majd újra Skatjáték is, csak még vissza kell rázódnunk a melóba és a szeptemberi őrületen is túllenni. De nem ússzátok meg: mi is fogunk nektek írni, nem csak fordítunk.

Ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy szívesen látunk MINDEN Skatulyást a Discordon, ahol nagyon jó társaság gyűlt össze és igazánjókat tudunk beszélgetni és hülyülni.

Legyen mindenkinek jó ősze, tele, tavasza, hogy mire eljön az újabb nyár, nagyon sok új és csodálatos (remélem csodálatosnak fogjátok tartani) Skatulyás történettel legyetek gazdagabbak!

Fairy és JuckóÉs most lássuk miket is hoztunk nektek olvasni:

Először is megemlíteném az új dizájnt, amit megint Juckónak köszönhetünk! És az új dizánjhoz kapcsolunk egy játékot: hozzászólásban várjuk, hogy vajon mely Skatulyás történeteket fedezitek fel a fejlécben? Vajon megtaláljátok mindegyiket? És persze arra is kíváncsiak vagyunk, hogy tetszik?
Fairy:

Luana: A szerelem hatalma 1. fejezet - A Selyemsálban megismert barátaink visszatértek és ezúttal Dario és Justin édebús szerelmét ismerhetitek meg.

Carol Lynne: Szerelem a lápvidéken 1. fejezet - Caleb az amerikai egyetemista és Jon az angol birkatenyésztő farmer története elkezdődik.

Heidi Cullinan - Marie Sexton: Family ​Man - Olasz módra 1. fejezet - Milyen az, amikor az ember 38 évesen jön rá arra, hogy meleg? Olvassátok el Vince és Trey történetét és megtudjátok


Juckó:


Stormy Glenn: Túl a sötétségen 1. fejezet - ajánlom figyelmetekbe ezt az igazán aranyos és izgalmas tündéres történetet. Zack a katona és Eljin, a tünde nagyon jó kis párost alkotnak.

Angelique Jurd: Jesse mosolya 6-10 fejezet - remélem ti is hiányoltátok már az édes Jesse-t és a mosolyát!

Kate Steele: Gyógyulás 3. fejezet - Jamie és Jed is újra köztünk vannak!

Jó olvasást!
Jó olvasást kívánunk!Nyári szünet 2019!


Frissítések on hétfő 10 június 2019 - 16:30:39 | by Fairy


2019. június 11.


Hihetetlen, de újra itt a nyár - amilyen tavaszunk volt, ezt szerintem nem hittük volna -, ami azt jelenti, hogy a Skat bezár a nyári szünet idejére.

Természetesen, nem mehetünk el úgy, hogy nem hagyunk nektek elég olvasnivalót (bár tudom, olvasnivalóból sosem lehet elég).

Befejeztük Tinna kérése alapján az V. Skatjáték történetét, amit ma megkaptok, más finomságokkal együtt.

Mindenkinek nagyon kellemes nyarat kívánunk! Pihenjetek sokat, olvassatok sokat és látogassátok az oldalt és persze, hagyjatok nyomot magatok után.

Szívesen látunk mindenkit a Discordon - ahogy eddig is -, mert ott minden nap megtalálhattok majd minket. És a mostani tagok a megmondhatói, hogy amellett, hogy a hangulat nagyon jó, sok ízelítőt szoktunk megosztani a folyamatban lévő munkáinkból.

Szeptemberben jövünk vissza!

Addig is vigyázzatok magatokra és gyertek csevegni!

Fairy és JuckóÉs most lássuk miket is hoztunk nektek olvasni:

Először is megemlíteném az új dizájnt, amit megint Juckónak köszönhetünk!

V. Skatjáték története:


Szerelem második látásra - Tinna kívánsága alapján. Kedves Tinna! Fogadd sok szeretettel tőlünk, reméljük tetszeni fog. Mi imádtuk írni őket.


Fairy:

Luana: Selyemsál 16. fejezet + Epilógus - ezzel a történet véget ért, de nem kell megijedni! Szeptemberben hozom Dario és Justin történetét!

Evangeline Anderson: A megbízatás 14-17. fejezet - ez a történet is véget ért. Juckó! Még egyszer köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit kaptam tőled a történet fordítása közben. Nélküled feladtam volna.


Juckó:


Jet Mykles. Heaven 11-13. fejezet + Epilógus - és ők is véget értek.

Jó olvasást!
Jó olvasást kívánunk!Oldal:   <<        >>  

Archívum

Frissítés 2019. május 26. Fairy @ (26 máj : 12:44) (Egyéb)
Frissítés 2019. május 05. Fairy @ (05 máj : 10:49) (Frissítések)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Fairy @ (22 ápr : 09:31) (Frissítések)
Frissítés 2019. március 31. Fairy @ (31 márc : 10:33) (Frissítések)
Frissítés 2019. március 17. Fairy @ (17 márc : 13:31) (Frissítések)
5. Skatjáték! Fairy @ (08 márc : 17:54) (Egyéb)
Frissítés 2019. március 02. Fairy @ (02 márc : 11:52) (Frissítések)
Frissítés 2019. január 26. Fairy @ (26 jan : 12:53) (Frissítések)
Frissítés 2019. január 13. Fairy @ (13 jan : 11:29) (Frissítések)
Boldog Új Évet 2019! Fairy @ (31 dec : 13:20) (Egyéb)