Boldog Valentin-napot és Boldog 16. születésnapot Varázsskatulya!


2019. február 14.
Ez most kettős ünnep a számunkra. Mivel a Skatulya tényleges születésnapjánál nem igazán lesz időnk frissíteni, ezért úgy döntöttünk Juckóval, hogy egyben kapjátok meg az idei Valentin-napi és születésnapi ajándékainkat. Még akkor is, ha általában a szülinapos kap ajándékot.

És akár hiszitek, akár nem a Varázsskatulya most lett 16. éves!

Nagyon reméljük, hogy senki nem fog csalódni, a ma hozott olvasnivalók miatt és ti is annyira fogjátok szeretni ezeket a történeteket, ahogy mi szeretjük őket. Van itt fordítás és van közös írás is.
Tiszteljetek meg minket azzal, hogy elolvassátok és, hogy véleményezitek őket. Sokat dolgoztunk velük és szívvel-lélekkel adjuk át nektek őket!


Fairy és Juckó

Tévedésből szerelem - Emlékeztek még a 4. Skatjátékra ír Kusza érzelmek című történetünkre? Nos, megírtuk nektek az apukák, Nigel és Cecil szerelmének meséjét.Fairy:

N. R. Walker: Mindkét világból a legjobb - Sebastian és Ryan kapcsolata csodálatos, minden nehézség ellenére. Imádom őket. Fogadjátok nagy szeretettel a fiúkat!

AkFa: Ne csak állj! Csókolj! - egy kis Valentin-napi szösszenet a csók erejéről...Juckó:

N. R. Walker: Tíz perc büntető Megéri meccs közben büntetőt kapni? Naná!

Vishous Lover: Új lehetőségek és egy zuhany Vishous és Butch reggel felébred és rájönnek mi történt korábban. A Vishous és Butch című történet folytatása.


Fairy és JuckóLAN_THEME_6 Fairy
csütörtök 14 február 2019 - 08:35:59
LAN_THEME_23Layout Fairy.
Ported to e107 Website System by Buster.