Üdvözlő üzenet!


Oldal on csütörtök 12 augusztus 2021 - 21:07:46 | by Fairy

Üdvözlet a Varázsskatulyán! Mielőtt távozol, hagyj nyomot magad után egy kommenttel.Köszöntünk a Varázsskatulyán!FIGYELEM! AMENNYIBEN A REGISZTRÁCIÓD NEM SIKERÜL, KÜLDJ EGY EMAILT A v.skatu kukac gmail.com CÍMRE ÉS MI FELVESZÜNK!


Mivel az oldalon MM regények és novellák fordításával és írásával foglalkozunk, immár sok-sok éve, ezért az oldalt kizárólag 18 éven felüliek látogathatják. Amennyiben nem vagy még nagykorú, hagyd el az oldalt.
Regisztrációkor, aki nem adja meg a születési dátumát, annak a tagságát nem engedélyezzük.

Nézz szét bátran és, ha tetszik, amit találsz, várjuk a véleményedet.


Javasoljuk, mindenki olvassa el a GYIK-ot!


Üdv,
Fairy és JuckóNyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
LAN_THEME_2

Visszatértünk!


Oldal on szombat 14 augusztus 2021 - 16:02:20 | by FairyÜdv újra itt!


Amint tudjátok tegnap úgy zártuk le az oldalt, hogy most egy darabig nem leszünk. A tegnapi napunk…, ha csak annyit mondok, hogy este 9-re már Juckóval egymás ellen átkozódtunk és káromkodtunk az új rendszerre, akkor szerintem érthetitek, hogy milyen állapotban voltunk. Ha, pedig azt is hozzáteszem, hogy ez volt az a pillanat, amikor az egész napos munkát kukába dobtam és mindent töröltem a fenébe, akkor talán azt is megértitek valamennyire milyen sok munka van egy ilyen oldallal. Mindenesetre ma teljesen megújult erővel vágtunk neki. (Meg alapos izomlázzal a tegnapi több, mint 12 órás gép előtti ücsörgés után.)
Mivel a szavazáson a Facebookon fölényes többséggel a nyissunk ki és folyamatosan tegyük fel az olvasnivalókat opció győzött, ezért most megnyitunk. (És reméljük, hogy ígéretekhez híven olvasni és kommentelni fogtok.)

MÉG NEM OLVASHATÓ MINDEN TÖRTÉNET!

Ebben a bejegyzésben fogjuk mindig jelezni, hogy éppen melyek azok a történetek, amelyek már olvashatóak. A többit hiába fogjátok megnyitni vagy üres oldalt kaptok vagy teljesen mást, mivel a linkelések még nincsenek kész, csak ott, ahol mondjuk, hogy rendben van.

Változások:

1. Kivettük a Fórumot, mivel a kutya se használta és belefáradtunk, hogy megpróbáljunk rávenni titeket némi kommunikációra.
2. Van egy új menü: Jelszókérő néven, MINDENKI OLVASSA EL FIGYELMESEN! Ezentúl ott lehet majd jelszót kérni a novellákhoz valamint a korábban már olvasott és értelmes kommenttel ellátott írásokhoz.
3. 2021. október 15-ig minden történet szabadon olvasható, hogy pótolni tudjátok a hozzászólásokat, valamint akik eddig még nem olvastak valamit és most szeretnék, itt a lehetőség. Október 16-án leállítjuk az oldalt, míg a jelszavakat feltesszük. Ez 1 maximum 2 nap lesz.
4. Mostantól, aki a regisztrációját követő 2 hónapban fel sem néz az oldalra, automatikusan töröljük a rendszerből. (De, akkor minek regisztrál?) Aki a regisztrációját követő 3 hónapban feljár, de egyetlen hozzászólást sem ír, azt töröljük az oldalról. Aki három hónapig nem képes semmire sem reagálni, az minek van itt?
Mindenki másra a 6 hónap érvényes továbbra is. Tehát, ha van kommented, de hat hónapig egy szót sem írtál/fel se jöttél, akkor téged is kizárunk.
Ha valaki tudja, hogy hosszabb ideig nem lesz elérhető, mert olyan helyzetbe került, akkor nyugodtan jelezze felénk. Megértőek és kedvesek vagyunk. :)
Ha valaki regisztrációkor nem adja meg a születési idejét, töröljük! Erre figyeljen oda mindenki, mivel csak 18 éven felüliek látogathatják az oldalt és ezt nekünk ellenőrizni kell!
5. Találtok egy Kapcsolat elnevezésű menüt: itt bárki (akár regisztrált, akár nem), tud nekünk üzenetet küldeni, ha bármilyen gondja van akár az oldallal/akár a jelszavakkal kapcsolatban. Igyekszünk mihamarabb válaszolni.

Bízunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát és szeretni fogjátok továbbra is a munkáinkat.Jó böngészést,
Fairy és JUckó


MÁR FENT VAN AZ OLDALON, OLVASHATÓ!


Ha valahol hibát találtok, legyetek szívesek jelezni!

Skatjátékok: mind a 7 (plusz a novellák) fent van, ezek továbbra is szabadon olvashatóak.

Olvasásra ajánljuk:
Juckó ajánlja - olvasható
Fairy ajánlja - olvasható

Fairy aktuális:
A sors ajándéka
Olasz módra

Juckó aktuális:
Jesse mosolya
Gyógyulás
Szerelem, tálalva
Nagyapa órája
Csókolj, mintha komolyan gondolnád

Fairy befejezett - Regény:
Selyemsál
A szerelem hatalma
Falkától falkáig
A megbízatás
Lebilincselő karácsony
Omega a hidegben + Karácsony júliusban
...egyszerűen barátok...
Szerelem a lápvidéken
Égből pottyant boldogság
A legfényesebb csillag
A vámpírkirály férje
Mindkét világból a legjobb
Vonyítás
Poros lámpás
Pasit karácsonyra
Csak az enyém
Chicagói körözés


Juckó befejezett - Regény:
Változás
A szerelem íze

Befejezett - Közös írások:

Hólepte remény
A Szövetség
Intergalaktikus szerelem
A szerelem tudománya
Lezáratlan ügyek

2021. augusztus 14.

Befejezett - Fairy saját írásai: - minden felkerült
Befejezett - Fairy novella fordítások - minden felkerültAZ OLDALRA MINDEN VISSZAKERÜLT. AMENNYIBEN HIBÁT TALÁLTOK, LEGYETEK SZÍVESEK SZÓLNI!
Archívum