Sok szeretettel köszöntelek a Varázsskatulyán!


Oldal on szombat 06 november 2010 - 16:14:22 | by Fairy

AZOK A REGISZTRÁLTAK, AKIK SEM IGAZOLÓ MAILT NEM KAPTAK, SEM AKTIVÁLVA NEM LETTEK, ROSSZ E-MAIL CÍMET ADTAK MEG VAGY LEHAGYTÁK. AZ ILYEN REGISZTRÁCIÓKAT AZONNAL TÖRÖLJÜK. PRÓBÁLKOZZATOK ÚJRA, VALÓS CÍMMEL.
ILLETVE A SZÜLETÉSI DÁTUM IS VALÓS LEGYEN MÁR! AKI MÉG EGYSZER BEÍRJA, HOGY 2010-BEN SZÜLETETT, NEM IS ENGEDJÜK VISSZA! ÚJSZÜLÖTTEKNEK SEMMI KERESNIVALÓJA ITT! ÉS 15 ÉVEN ALULIAKNAK SEM!
Üdvözöllek Téged, kit ide vetett a Sors, vagy éppen az Internet szeszélye!

Az oldal témáját tekintve elég vegyesnek mondható, bár azért a főbb vonal a YAOI/Slash, azaz homoszexuális témával foglalkozik (yaoi anime- és, manga feliratok, képek, írások) ezért a 18 éven aluliak és a témához éretlenek ne látogassák az oldal azon részeit! Minden egyes homoszexualitással foglalkozó téma mellett, legyen az manga, anime, slash írás, akármi ott lesz a figyelmeztetés. Nem véletlenül került oda!


- Sajnos, nem tudtam megoldani, úgyhogy elsőként is: ÚJRA KELL REGISZTRÁLNI! (Újabb verziót tettem fel és ez nem kompatibilis a régivel. Többek között ez is az oka.)

- Örülnék, ha azok, akik visszatérnek /itt maradnak velünk aktívabbak lennének, mint a legutóbbi hónapokban. Bevallom, nagyon úgy nézett ki a dolog, hogy nem fogom újra megnyitni az oldalt. Azt, hogy most mégis nekiállok / állunk és feltámasztjuk (immár sokadszor), azoknak köszönhető, akik kedves szavaikkal mind levélben, mind LJ-n támogattak, biztattak és arra kértek ne adjam fel.

Minden vissza fog kerülni, szép lassan, de időt kérünk.

Egy fontos dolog a végére: A REGISZTRÁCIÓ MOSTANTÓL SZIGORÍTVA VAN. Gondolom, nem kell túlzottan magyarázni erre miért is van szükség.

Szóval a regisztráció feltételei:

1. A felhasználónév valamennyire értelmes legyen. (A csak számokból, vagy gyanús neveket automatikusan töröljük)
2. Csak 15 éven felüliek regisztrálhatnak az oldalra! A COPPA ugyan 13 éves kort kérdez, de minket ez nem érdekel. A Skatulyára 15 éven aluliak nem regisztrálhatnak!
2. Az e-mail címed szintén ellenőrzésre kerül, szóval valós legyen.
3. Mostantól minden regisztrációt az adminok engedélyeznek, ennek pedig legfontosabb eleme: - a jól kitöltött regisztrációs kérdőív. Fontos! A születésnapot a naptárból válasszátok ki, különben nem mutatja és mi töröljük a regisztrációt! Ha nem látod a naptárat, akkor a születési dátum formátuma a következő: 1987-01-28
Sajnos, a regisztráció így lassabb lesz, de remélhető, hogy ezzel megússzuk, hogy legközelebb megint elszálljon az egész rendszer.


Bármely óhaj, sóhaj, panasz vagy apelláta esetén, várjuk a privát üzeneteket vagy a leveleket a következő címre: v.skatu kukac gmail pont com

- Az írások és a letöltések ezentúl is csak regisztrált tagoknak érhető el.

- Kommentelés: most már minden történetet külön-külön is tudtok véleményezni, így a sok kommentben nem vész el, hogy ki és mire írta, amit írt. Használjátok!

- Fórum: különösebb változás nincs benne, a fórumsztorik sem vesztek el, majd felteszem őket az első mellé a letöltések közé.

Hirtelen ennyi jut eszembe, ha valami még lesz majd kiírom. Vannak még hiányosságok, azokat igyekszem pótolni.

Mindenkit kérek, hogy amennyiben hibát, hiányosságot talál, a Fórumon jelezze nekem! Akár rossz linket, akár lemaradt történetet, letöltést. Köszönöm!Továbbra is kérek mindenkit, hogy az oldalról ne másoljon le semmit. Az írások a tulajdonosok engedélye nélkül máshol nem használhatóak fel, ugyanez vonatkozik a mangákra, feliratokra, animékre, filmekre és bármi másra is, amit a tagok illetve az adminok töltenek fel. (Legtöbbször úgyis rájövünk, ha valamit felhasználtok. Nem tudom miért jó az nektek, ha dühös leveleket kaptok azért, mert loptatok.)

És, még mindig él, amit a régi helyen is írtam:
1. Senkinek sem adtam engedélyt arra, hogy felhasználja a felirataimat, a videókról nem is beszélve.
2. Ez a jövőben sem lesz másként, ez alól kivételek lehetnek, de azt mindig akkor döntöm el.
3. Undorító dolog és az igénytelenség netovábbja, ha valaki az angol hardsubos videóra pakolja fel a magyar feliratot. Ha már csinál valamit csinálja rendesen.
4. Ha már ellopja a feliratot, legalább odaírná, hogy ki fordította, de hát ilyenkor ugye épp az a lényeg, hogy az illetőt istenítsék.
5. Engem nem zavar, ha valaki videót, feliratot dob ki, még akkor sem, ha én már korábban megcsináltam, de az legyen a sajátja: üljön le és álljon neki fordítani, időzíteni, formázni és feccöljön bele annyi időt, mint más.
Szeretném, ha ezt mindenki betartaná, mert utálnám abbahagyni az animefordítást ilyesmi miatt.


Az oldal jelenleg Firefox Mozilla alatt működik optimálisan, explorer alatt érdekes dolgokat művel. Ezért, ha úgy szeretnéd élvezni az oldalt, ahogy én azt megálmodtam, ajánlom neked a róka használatát.

A jövőben is megkérnék mindenkit, aki hozzászól, kommentel, véleményt mond, hogy a tárgy mezőbe írja be, melyik íráshoz/mangához stb. szólt hozzá. Köszi!

Remélem megmarad a már megszokott kellemes hangulat a továbbiakban is.

Jó böngészést kívánnak Mindenkinek,
Fairy és az adminok

Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Comments are turned off for this item