Frissítés - 2015. május 17.

LAN_THEME_6 Fairy - vasárnap 17 május 2015 - 09:35:20 | LAN_THEME_30

2015. május 17.

Fordítások:

Zilidya: A gyermek - Fairy fordítása. Snarry.


Andrew Grey: A szerelem íze 2. fejezet Juckó fordítása. Juckó egy újabb szuper történet fordítását hozta el nekünk. (Négy kötetes, szóval lesz mit olvasni XD)Land of Our Desires oldalunk frissítései:


Juckó fordítása:

Stormy Glenn: Dorombolás14. fejezet - Ez a könyv az eddig két részes Assassin’s pride című sorozat első kötete, amelynek főhősei a bérgyilkosként tevékenykedő, belevaló Gage Tynan, és a pedáns, meglehetősen szürke és unalmas életet élő Noah Andrews. Kettejük kalandos megismerkedése után azonban kiderül, hogy a kissé rendmániás Noah-ban egy igazi vad… vagy inkább házi cica veszett el... ( Juckó slash )


Fórumsztorik:

Emlékeztek még a Hólepte remény fórumsztorinkra? Még 2010-ben írtuk (hogy szalad az idő!) A lényeg, hogy akkor Juckóval annyira megszerettük Beau és Trace történetét és a mellékszereplőket, hogy a fórumsztori lezárása után készítettünk hozzájuk pár Extrát. Ezeket most veletek is megosztjuk. (Jobb későn, mint soha XD) Reméljük szeretni fogjátok ezeket is.

- Hólepte remény – Extra 1. – Rafe és Ry megismerkedése – Ez az extra, a 11. részben leírt kocsmai csínytevés utáni eseményeket meséli el. (Fórumsztorik)


Nyomtatóbarát változat