Szavazás

LAN_THEME_6 Fairy - péntek 19 június 2015 - 11:48:26 | LAN_THEME_30

Üdv Mindenkinek!

Azt hiszem, amit alább írni fogok, nem fog meglepni igazán senkit sem.

A Varázsskatulya 12 éves idén, viszont az utóbbi időkben/években már többször is felmerült, hogy mi legyen az oldal sorsa. Eddig még minden évben a megmaradás mellett döntöttünk, de most eljutottunk oda, hogy nagy az esély, hogy mégis bezárjuk az oldalt.

Gondolom feltűnt, hogy a frissítések egyre ritkábbak, aminek több oka is van. Az egyik természetesen az, hogy egyre kevesebb időnk van rá. Azonban nem ez az egyetlen ok. Ugyanis egyre kevesebb új író/fordító jelentkezik a történeteivel, egyre kevesebbet írunk/fordítunk mi is. Arról nem beszélve, hogy amilyen kihalt itt minden mostanában, attól is sokszor elmegy a kedvem, hogy egyáltalán feljöjjek az oldalra.
Úgy veszem/vesszük észre, hogy titeket már semmivel sem lehet felrázni. Hiába próbálkozunk a fórumon, a chatboxban, ha frissítünk valamit, alig van rájuk bármi reakció. Pedig még mindig sokan jártok fel napi/havi szinten. Miért nem képes a többség megnyikkanni?

Eljutottam arra a pontra, hogy nem érdemes nekem/nektek éves szinten több ezer/tízezer forintot arra elkölteni, hogy fenntartsak egy oldalt, amire durván négy-öt ember története kerül fel nagy ritkán. Animét, mangát egyebet jó ideje nem fordítunk (erre aztán végképp nincs időnk/energiánk).

Szóval feltettük a nagy kérdést: fizessük-e a tárhelyet azért, hogy továbbra is alig legyen élet, vagy fogjam az egészet és archiváljam egy másik oldalon? Vagy végre összekapja magát mindenki és újra életteli lesz az oldal, egy olyan hely, ahova öröm feljönni?

Természetesen Juckó és én fenntartjuk a blogot és mi továbbra is fogunk oda írni/fordítani, néha akár egy-egy film/manga/anime is beficcenhet majd ott.

Ez most már tényleg rajtatok áll.
Amennyiben a szavazás úgy jön majd ki, októberig egy alternatív blogon mindent archiválok és nem fogom megújítani a tárhely szerződést.

Az eddigi (és jövőbeni) támogatásokat mindenkinek köszönöm/köszönjük.Fairy


Nyomtatóbarát változat