Újra itt!

LAN_THEME_6 Fairy - hétfő 17 augusztus 2015 - 16:47:37 | LAN_THEME_32

2015. augusztus 15.Üdv Mindenkinek!

Mint, ahogy bizonyára mindenkinek feltűnt, elég nagy átalakításon esett át az oldal. Gondolom ez azért nem lep meg senkit, az utóbbi időszak eseményei után.

A legfontosabb változtatásokról:

- Mostantól a Varázsskatulya kizárólag írásokkal foglalkozik és csak Juckó és az én fordításaim/írásaim, illetve közös történeteink fognak felkerülni az oldalra. Átkerült ide minden, ami a Land of Our Desires oldalunkon is szerepelt, ezentúl ott több frissítés nem lesz. Felesleges két oldalt fenntartanunk. A Varázsskatulya az lesz, aminek indult: egy oldal, ahol publikálni tudom a saját írásaim és fordításaim. Plusz a dologban, hogy Juckóval közösen tesszük ezt.

- Tagoktól, külsős íróktól történetek/fordítások ebből adódóan többé nem kerülnek fel. Köszönjünk mindenkinek az eddigi munkát és öröm volt minden íróval/fordítóval együtt dolgozni.

- Természetesen a tagok eddigi írásai mind fent maradtak az oldalon, azokat nem töröljük, csak az írók/fordítók kifejezett kérésére. Ebben az esetben jelezzük felétek, hogy az író kérésére eltávolítottuk.

- Folyamatban már csak Annamari: Taming Riki fordítása van. Én sem szeretném, ha félbehagyott történet lenne, mert én is utálom, ha valami nincs befejezve, ezért megbeszéltük a fordítóval, hogy 2015. október 31-ig felkerül az egész történet.

- Anime/manga/egyéb felirat fordítások: A projektek menüben látni fogjátok, hogy szinte mindent dobtunk Juckóval. Nincs rá időnk/kapacitásunk, kedvünk hozzá a továbbiakban. Amit az Aktív illetve Tervezett alatt láttok azt be fogjuk fejezni, minden egyebet dobtunk. Természetesen, ha ránk jön, lehetséges, hogy lesznek újabb fordításaink. Lehetséges.

- Letöltések: minden, ami eddig fent volt az oldalon, fent is marad. Ha halott linket találtok, kérlek szóljatok.

- Fórum: átalakítottuk az egészet, átláthatóbbá téve. Nagyon örülnék, ha használnátok, hiszen a chatboxon kívül a fórum az, amivel tudunk egymással kommunikálni.

És a legfontosabb:

Köszönjük mindenkinek, aki anyagilag támogatott minket az utóbbi pár évben. Sokat jelentett nekünk. A továbbiakban a tárhelyet kisebbre módosítjuk, és magunk megoldjuk a fenntartást.

És köszönjük mindenkinek, aki látogatott minket. Azoknak pedig még inkább, akik vették a fáradtságot és véleményezték az eddigi munkánkat.
Reméljük, sokan itt maradtok a továbbiakban is és ugyanúgy fogjátok élvezni, a további munkáinkat is, mint eddig. Várjuk a véleményeket, legyenek azok pozitívak, vagy negatívak. Mindenből tanul az ember.
A jövőben nem fogunk szólni, hogy miért nincsenek hozzászólások, ez már rajtatok múlik. Azonban nem is fog bezárni a Varázsskatulya (legalábbis, ha rajtam múlik). 12 évet szántam rá eddig az életemből és még mindig szeretem, még, ha az utóbbi években teher is volt néha.

Mindenkinek jó nézelődést, olvasgatást és persze jó szórakozást!


Fairy és Juckó*********************


És persze, azért hoztunk nektek egy kis olvasni- és néznivalót is.

Fairy

Snarry: Perselus Piton és a hét főbűn
Drarry: Kártyaparti
Nem slash történetek: Ez egyszerűen... - Csillagkapu SG-1 Jack/Sam

Juckó

MM regény/novella fordítás: A szerelem íze 3. fejezet
MM regény/novella fordítás: Bosszantóan izgató
MM regény/novella fordítás: Gio álma /Teljes történet felkerült/

Közös történetek

Hólepte remény ~ Beau & Trace - felkerült a 2010-es fórumsztori általunk írt története egybeszedve. (Ehhez lesznek majd folytatások, amiket az évek során készítettünk Juckóval)


Anime felirat

The Prince of tennis 79-80. rész

Nyomtatóbarát változat