Halloweeni frissítés - 2017. november 01.

Írta: Fairy - szerda 01 november 2017 - 15:15:02 | Hozzászólás: 3


2017. november 01.


Tudom, hogy egy nappal elkéstünk, de kisebb-nagyobb technikai gondjaink akadtak ezért a tegnapra tervezett frissítésünk mára maradt. Reméljük ez nem akadályoz meg benneteket abban, hogy jól szórakozzatok ezen a két szörnyen szellemes és ördögi történeten, melyet most lefordítottunk nektek.

Mindenkinek kellemes Halloweent (így utólag is) és jó pihenést azoknak, akik a héten őszi szüneten vannak.


Fairy fordításai

J.M. Snyder: Pokolian jó idő - Jacob elmegy egy buliba, amihez semmi kedve sincs. De, amikor meglátja, hogy Bobby Montague is megjelenik, ráadásul, mintha a sors is egymás felé sodorná őket, máris szebbnek látja az estét. Még akkor is, ha furcsa barátok és maga a Jersey-i Ördög akar keresztbe tenni nekik...


Juckó fordításai

Jet Mykles: Szellemesen gonosz trükk - Chris védi a házat a szellemektől? Huh. Darien teljesen biztos benne, hogy Chris sántikál valamiben, de az ő méltóságteljes ügyvédje szörnyen komolynak tűnik, amikor elmondja Dariennek, hogy egy szellemes történet kering a családjában és vigyáznia kell a házra, amíg a Samhain hivatalosan is elkezdődik. A nagymamája még fel is hívja, hogy biztosan végzi-e a dolgát.


Fairy és Juckó


Nyomtatóbarát változat