Karácsony 2017.

Írta: Fairy - vasárnap 24 december 2017 - 16:07:53 | Hozzászólás: 3


2017. december 24.


A hírhez hozzászólni a LAN_THEME_-re kattintva tudtok!

Szinte hihetetlennek tűnik, de ismét itt van egy újabb Szenteste, immár a 14. a Varázsskatulya életében. Keményen kamaszodik az oldalunk, hamarosan felnőtt korba lép, ha az égiek is úgy akarják.
Ezért idén karácsonykor is egy kicsit szeretnénk Veletek is megünnepelni a karácsonyt, hiszen akik rendszeresen - vagy rendszertelenül - ide járnak, mind egy kisebb család részei vagyunk.

Remélem sokatoknak feltűnt, hogy idén a tavalyihoz képest sokkal több frissítés volt az oldalon és remélem, hogy ezt értékelitek is. Kívánom, hogy a jövő évünk legalább ilyen jól vagy még jobban alakuljon, mint az idei. Sok tervünk van és bízunk abban, hogy a terveink nagy részét meg is tudjuk majd valósítani.

Nagyon reméljük, hogy karácsonyi meglepetéseink elnyerik a tetszéseteket és jól fogtok szórakozni Daniel és Piotr, valamint Colin és Martin karácsonyi kalandjain. (És természetesen mindezt azzal háláljátok meg, hogy írtok nekünk sok-sok hozzászólást és jó sokat jártok ide majd a jövőben is.

És mivel is zárhatnám a jókívánságainkat, mint a szokásos kívánságokkal: egyetek, igyatok jó sokat, mulassatok jól az ünnepek alatt és persze, olvassatok minket!

Ezúton kívánunk a Varázsskatulya minden jelenlegi és jövőbeni látogatója részére nagyon szép karácsonyi ünnepeket.


Fairy és JuckóLássuk a mai ajándékainkat:

Fairy fordításai

Luana: Pasit karácsonyra - Daniel Morawski mogorva, örökké elégedetlen férfi, aki az emberek többségével ellentétben utálja a karácsonyi ünnepeket. De egy váratlan találkozás Piotrral a csodálatos irodalomtanárral mindent megváltoztat...


Juckó fordításai

Drew Hunt: Colin és Martin londoni karácsonya - a tavaly karácsonyra kapott Colin és Martin első karácsonya c. történet második része, ami öt évvel a két férfi megismerkedése után játszódik.
Engedjétek meg, hogy egy lengyel dallal kívánjak Nektek szép ünnepet (angol felirat van hozzá). Biztos vagyok benne, hogy sokan hallottatok már Jakub és Dawid párosáról, akik tavaly egy Roxette dal feldolgozásával kerültek be a köztudatba.
Idén ezzel a saját klippel készültek, amivel a homofóbia ellen és elfogadás mellett állnak ki. Szeress meg minket karácsonykor
Fairy
Nyomtatóbarát változat