Karácsony 2018.


Egyéb on hétfő 24 december 2018 - 16:34:44 | by Fairy


2018. december 24.


Magam se hittem volna, mikor annak idején megnyitottam az oldalt, hogy sokáig megmarad. És bizony ez a mai már a 15. karácsonyi frissítésünk. Gondoltátok volna?

Elmondhatom, hogy idén eredményes évet szárunk, legalábbis én úgy érzem.
Folytattuk a Skatjátékot, amit legnagyobb örömünkre jól fogadtatok. Ennek köszönhetően Juckóval már négy történetet (plusz egy kiegészítés) is írtunk már nektek, egy-egy tag feladványai alapján. Mi nagyon jól szórakoztunk közben és megszerettük a fiainkat.

Juckó befejezte A szerelem íze című történetet és hozott jó pár részt A macska öröméből.
Én elkezdtem fordítani a Selyemsálat, a Megbízatást, befejeztem a Vonyítást és a Csak az enyém című történeteket.

Közösen pedig elkezdtük írni A szerelem tudománya című történetünket. Nagy örömmel láttuk, ti is szeretitek a fiainkat és a kutyusokat.

Egyre többen vagyunk a Varázsskatulya Facebook csoportjában és idén decemberben elindítottuk a Discord csevegőnket is. Arra tudok mindenkit buzdítani, hogy jöjjön és csatlakozzon, mert nagyon jókat szoktunk beszélgetni és sokszor hatalmasakat nevetünk.

Azt kívánom magunknak és nektek is, hogy jövő karácsonykor legalább ennyi újdonságról számolhassak be.

Ezúton kívánunk a Varázsskatulya minden jelenlegi és jövőbeni látogatója részére nagyon szép karácsonyi ünnepeket.


Fairy és JuckóLássuk a mai ajándékainkat:

Fairy fordításai

Luana: A legfényesebb csillag - Messziről hazatérni, időnként kezdete egy rendkívüli útnak.
Michael világgá szaladt egy hamis szerelem után és egy év távollét után tér haza, ahol a decemberi napok mézeskalács illatúak. Közeleg a karácsony, eme rendkívüli időszak, amit a családjával akar tölteni. Mikor megtudja, hogy valaki megvásárolta a szomszéd házat, kíváncsian hallgatja a titokzatos tulajdonosról szóló híreket. Ettől kezdve csak ő jár a fejében. Valami nem hagyja nyugton, valami húzza a szomszéd házhoz, vagy inkább a férfihoz, akiről semmit sem tud, csak, hogy sokan szörnyetegnek hívják.


Juckó fordításai

Drew Hunt: Colin és Martin ausztráliai karácsonya - Colin Rogers-t és az élettársa, Martin Kellamot meghívta Colin nagybátyja, Matt, hogy töltsék a karácsonyt a farmján. Colin idő közben elveszítette az állását és Matt, aki megjegyezte az útiköltségek miatt aggódó Colinnak, hogy nem csak a költségekben támogatja, de bogarat is ültetett a pár fülébe, hogy ha megszeretik Ausztráliát, akár oda is költözhetnének.
Két évvel korábban, amikor Matt Colin családjánál töltötte a karácsonyt Londonban, sokat beszélt a munkavezetője, Bruce iránti érzéseiről, mégis, már a megérkezésükkor nyilvánvalóvá válik, hogy minderről egy szót sem szólt Bruce-nak. Martin és Colin úgy döntenek, házasságszerzőt játszanak. Rengeteg döntést kell meghozni. Bízhat Matt a szívében. Lehet Ausztrália új kezdet Martinnak és Colinnak? Vagy Anglia a hűvös klímája és a meleg söre ellenére túl kényelmes és ismerős ahhoz, hogy elhagyják?