Meleg regények/novellák írása és fordítása

Nyugodj meg, szívem – Szabadon olvasható

15 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. március 21.

 2. annamaris75 says:

  Nagyon tetszik a kezdés igazán olvasnám a folytatást.
  Köszönöm.

 3. Jelszó kiküldve: 2023. március 15.

 4. Érdekesen indul ez a történet, sokszor elvesztettem a fonalat hol is tart a “szórakozott” professzor, csodálom hogy Dimitri tudta követni. Dimitri pedig igen csak a PTSD-től szenved még mindig, állandóan a nem létező fegyvere után kapkod. Talán jó hatással lennének egymásra, remélem a köv. flörtölésnél többet megtudunk. Köszönöm.

 5. Jelszó kiküldve: 2023. március 2.

 6. Úgy érzem egy nagyon tanulságos utazásra indulunk. A prof igen szórakoztató, be lpta magát a szívembe. Dimitinek jót fog tenni! Várom a folytatást!

 7. Olyan egyszerű de mégis bonyolult minden kezdet! Dimitrinek nagyon jót tenne Elian és viszont! Remélem minél hamarabb visszatér még flörtölni! Köszönöm szépen 🙂

  1. Jelszó kiküldve: 2023. március 1.

 8. moziboszi50 says:

  Érdekes hogy Diimtri, aki nagyon sérült, lelkileg is, testileg is, egy feminim tipúsú férfi kedvelő. De jó társak együtt, kicsit zsák a foltja, mert ellentétek vonzzák egymást. Köszi szépen!

 9. Szia, a profeszor nem mindennapi jelenség, azt hiszem Dimitrit is sikerült felráznia kicsit. Már az első részből kiderül, hogy elég szomorú dolgok történtek velük vagyis Dimitrivel, de a profeszornak sem lehet könnyű élete.
  Nagyon de nagyon kiváncsi vagyok a követkző találkozásukra, úgyhogy szeretnék kérni egy jelszót, köszönöm.

 10. valiszilvi says:

  Így meló utána olvasva a történetet még jobban lefárasztott a professzor. 🙂 Minden esetre érdekesnek ígérkezik a történet. Kíváncsian várom, hogy alakul majd a történetük és milyen hatással lesznek egymás életére.

 11. Nagyon jó kezdés, a morcos katona és a bohókás professzor története …kíváncsi vagyok mivel veszi rá, hogy elmenjen vele arra a bizonyos randira.

 12. rozsareka says:

  Sziasztok kedveseim ❤️!
  Lehet, hogy könnyednek tűnik a kezdés, de szerintem még pityeregni fogok rajta. Ez nem egyszerű téma. Két összetört ember, két megszaggatott lélek.
  A sok kis virágminta elég lesz? Tudom, hogy igen. Fény nélkül nincs sötétség. Mélység nélkül nincs magasság. Ők azok lesznek. Ketten együtt teljesek ❤️.
  Mosolygós napot mindenkinek!

 13. Annmary says:

  Két szerencsétlen sérült ember. Elian egy kissé szórakozott professzor, egyáltalán hogyan tud így tanítani? Dimitri lelkileg nagyon sérült, jól tette a nővére, hogy kirángatta.

 14. Hát ez fenomenális kezdés. Nem semmi az ürge 🙂
  Még beugrik, hogy flörtöljön még. Nagyon szórakozott az egész lénye 🙂

Vélemény, hozzászólás?