Boys Love & Boys Love theatrical edition
Boys Love

Eredeti cím: ボーイズ ラブ Bōizu Rabu
Műfaj: BL, dráma, szerelem
Epizódok száma: 1 (movie)
Rendező: Kotaro Terauchi
Forgatókönyv: Kotaro Terauchi, Karoruko, Saki Senoo
Év: 2006

Szereplők:
Kotani Yoshikazu / Mamiya Taishin
Saito Takumi / Kisaragi Noeru
Matsumoto Hiroya / Furumura Chidori
Taniguchi Masashi


A Boys Love Kotaro Terauchi japán rendező filmje, mely a férfiak közti szerelem nehézségeit, buktatóit, szépségeit mutatja be. 2006-ban jelent meg az első film DVD-n, Boys Love címen, majd 2007-ben kijött a második is, a Boys Love theatrical edition mely már a mozikban is ment.
A film Mamiya Taishin újságíró és Kisaragi Noeru modell közti homoszexuális kapcsolatot mutatja be. Szerelmesek, de szerelmük tiltott. A filmet végigkíséri eme gondolat:
„Minden, amit tettünk, hogy szerettük egymást… de a szerelmünk tiltott. Miért bűn?”

Mamiya Taishin (Kotani Yoshikazu) tehetséges, fiatal újságíró, aki egy nap azt a feladatot kapja, hogy a Macchiato Dulce Modellügynökség népszerű, középiskolás idoljával Kisaragi Noeru-val (Saito Takumi) készítsen riportot, a „Splash” c. magazin számára. Mamiya a fiú rossz modora ellenére felfigyel egy gyönyörű tengerparti képre, és ez arra készteti, hogy később meghívja vacsorázni a modellt. Noeru azonban semmit sem hajlandó mondani a képről, ezzel még inkább felcsigázza az újságíró kíváncsiságát.
A vacsora kellemesen telik, egészen addig, míg Noeru a mosdóban szexuálisan el nem kezdi zaklatni az újságírót.
Taishin teljesen összezavarodik a nem várt érzésektől, melyek az este felidézésével törnek elő benne: düh, undor, félelem és kíváncsiság, vágy. Úgy dönt, hogy inkább átadja másnak a cikket, csak ne kelljen többé találkozniuk.

Közben Noeru elintézi, hogy ez ne történhessen meg, és az ügynökségen keresztül bocsánatkérést követel ki magának, egy kitalált sérelem miatt. Mamiya kénytelen meglátogatni a fiút a lakásán, ahol egy másik férfival találja a fiút. Ekkor rádöbben, hogy nem csak a munkája miatt érdekli a srác és minél többet meg akar tudni róla. Hamarosan megismeri Chidori-t, a srác szomszédját és barátját, aki természetesen szerelmes Noeru-ba.

Chidori legnagyobb bosszúságára, a másik két férfi egyre közelebb kerül egymáshoz, mind testileg, mind lelkileg és ez végül drámai lépésre ösztönzi őt...


Fordítás: Fairy


A film magyar felirattal letölthető az Egyéb letöltések között

Boys Love theatrical edition

Szereplők:

Kotani Yoshikazu / Aoi Kairu
Kanno Atsumi / Amakami Sora
Kawakubo Yuuki / Mizuki Ichiyou
Tani Kazunori / Hanazono Riku


A 2006-os Boys Love hatalmas sikere arra ösztönözte a rendezőt, hogy 2007-ben egy újabb filmmel jöjjenek elő, melynek főszereplője továbbra is Kotani Yoshikazu, de a története teljesen más.

Aoi Kairu (Kotani Yoshikazu) egy tekintélyes bentlakásos iskolában tanít. Egy napon, miután szakít a barátnőjével, találkozik egy fiatal fiúval, aki nyugalmat és vigasztalást nyújt neki, amelyben már régóta hiányt szenvedett. Hamarosan aztán, egy új diák, Sora (Kanno Atsumi), érkezik az iskolába, akiben felismeri a korábban megismert srácot.
Kairu eldönti, hogy elfelejti a múltat, és kapcsolatukat megőrzi a tanár-diák szinten, de Sora ebbe nem nyugszik bele…

Felirat: tervbe véve... egyszer...
Fordítás: Fairy


 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz