Boku dake no Madonna - 僕だけのマドンナ

Boku dake no Madonna - 僕だけのマドンナ

Boku dake no Madonna / You are my only Madonna / .... and I Love HerEredeti cím: 僕だけのマドンナ
Műfaj: romantika
Epizódok száma: 11
Rendezők: Nagayama Kozo, Sawada Kensaku
Forgatókönyv: Okada Yoshikazu
Vetítette: Fuji TV
Év: 2003. július 7. – 2003. szeptember 15.


Szereplők:
Takizawa Hideaki / Suzuki Kyouichi
Hasegawa Kyoko / Kataoka Surumi
Koizumi Kotaro / Nakano Takashi
Shimatani Hitomi / Imamura Keiko
Konishi Manami / Shimada Rie
Ogata Naoto / Honda Yoshitaka
Shiga Kotaro / Prof. Tatebayashi Shingo
Morimoto Leo / Kuramoto Shoutaro
Maya Miki / Matsuno Shizue
Matsuo Reiko / Shimizu Moeko
Kosakai Kazuki / Ichigaya Sho
Shimada Kyusaku / Oosugi KazumaA Boku dake no madonna - You are my only Madonna / ... and I Love Her 11. részes dorama. Hát mit is mondjak, fergetegesen jó romantikus vígjáték.

A történet: Suzuki Kyoichi egy elég népes családból származó srác, amit szegény elég nehezen visel. Nem baj, jön az egyetem és elköltözik egy aranyos kis csendes lakásba... hitte ő! Ugyanis a szülei megkérték a 3 szomszédját (egy bártulajdonosnőt, egy írót, és egy szinte néma fickót), hogy vigyázzanak az ő kicsi fiúkra. Nos ők vigyáznak alaposan... (a legkevesebb, hogy felzabálják a kajáját XD )
Egy napon Kyoichi arra tér haza, hogy az ágyában egy gyönyörű vadidegen csaj alszik. Első megdöbbenésében azt hiszi, hogy rossz helyre ment haza, de mire meggyőződött az ellenkezőjéről, a csaj eltűnt... a vacsorájával együtt. Így „találkozik” Kyoichi először Surumi Kataoka-val. És elkezdődik egy elég érdekes sok-sok szögű szerelmi történet, ahol szegény Kyoichi valahogy mindig megszívja. A történet során persze kiderül, hogy a lány mit is keresett nála és egyéb dolgokra is fény derül.

Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, aki szeret jókat nevetni és néha meghatódni. A színészi játék nagyon jó, a karakterek imádnivalók. A végére az ember mindenkit meg fog szeretni. A zenéjét pedig nagyon jól eltalálták.


Felirat: nincs

 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz