Tokyo wankei - 東京湾景
Eredeti cím: 東京湾景
Műfaj: romantika, dráma
Epizódok száma: 11
Rendező: Murakami Masanori, Hirai Hideki
Vetítette: Fuji TV
Év: 2004. július 5. – 2004. szeptember 13.

Szereplők:
Nakama Yukie
Wada Soko
Nakamura Shunsuke
Nakamura Toru
Sato Eriko
Sato Ryuta
Sonim
Hayami Mokomichi
Aikawa Sho
Natsuyagi Isao
Ishizaka Koji
Park Yong Ha Cameo
Inoue Noriko (ep4)


Mika Kimoto /Nakama Yukie/ egy Japánban élő nemes koreai család tagja, aki egy könyvkiadónál dolgozik. Eljegyzése épp felbomlik, miután apja megtiltja, hogy japán férfi legyen a férje.
Ezért kétségbeesésében, egy társkeresőn keresztül próbál valakit lelni, és már ’csakazértis’ alapon, egy japán férfit keres.
Egyetlen egy üzenetet küld: "Keresd meg a valódi énem", melyre egy üzenet érkezik Ryosuke-tól, aki egy raktárban dolgozik. Két különböző kultúra, különböző családi hátterek, és a sorozatot végigkíséri Mika anyjának 30 évvel korábbi tragikus szerelme, melyet most mintha a lánya is végigjárna.

Ennél többet nem nagyon szeretnék leírni, mert akkor lelőném a legnagyobb poénokat, úgyhogy még ennyit: az első perctől kezdve megfogott a történet, Mika édesanyjának története pedig kifejezetten szomorkássá, édes-bússá tette az egész sorozatot.
Ahogy a Mika és Ryosuke lakóhelye között ott van a Tokiói-öböl, úgy választja el a társadalmi szakadék is egymástól őket.
Hogy aztán sikerül-e legyőzni ezt a szakadékot vagy, hogy még milyen titkok derülnek ki? (Mert ki fognak derülni) Megtudja, aki megnézi.

Felirat: nincs

 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz