Supernatural

Csak, hogy egy másik általunk imádott és nyálcsorgatva nézett sorozatot is az egekig magasztaljunk. Bár, a Supnatot szerintem annyira nem is kell bemutatni, hiszen itthon is mutatták pár évadát a tvkben Odaát címmel. (Bár bevallom én személy szerint a falat kaparom a magyar szinkrontól. )

Azoknak, akik nem ismerik: adva van két testvér Dean és Sam Winchester, akik gyerekként különös módon elveszítik édesanyjukat. Az apjuk bekattan és onnantól kezdve szörnyekre, démonokra és egyéb nem evilági lényekre vadászik, a fiúkat is magával rángatva. Sam, ki akar szabadulni ebből a közegből, így egy nagyobb családi perpatvar után lelép és elmegy jogot tanulni. Voltaképpen itt kapcsolódunk be a történetbe, ugyanis Dean egy nap beállít, hogy az apjuk eltűnt és Sam segítségét kéri, Sam belemegy a dologba kikötve, hogy csak most az egyszer. Azonban mikor barátnője ugyanúgy hal meg mint édesanyja, nincs visszaút, ismét démonokra kell vadásznia.

A történet misztikus, akciódús, és humoros. Jelenleg az 5. évad ment le Amerikában, és nagyon várjuk a hatodikat, mivel még mindig nem untuk meg.

És, ami még nem mellékes az a két szereplő Dean és Sam és a köréjük alakult Wincest kultusz. Magyarán a két testvért hozzuk össze előszeretettel és nem mellékesen, nagy-nagy élvezettel.

Szóval, én imádom.

Sam és Dean
 


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz