TorchwoodTorchwood: A sorozat, a Torchwood 3, a katonaságon és rendőrségen kívüli, azok felett álló szervezet ügyeit mutatja be. A szervezet egy tér-időrepedésen át, véletlenül érkező földön kívüli tárgyakkal, az ezekhez kapcsolódó bűnügyekkel, és az ide került lényekkel foglalkozik. Bár a földön kívüli technológiákat, különféle szerkezeteket a saját céljaikra felhasználják, gondosan elzárják a nyilvánosság elől. Az egyes epizódok stílusa eltérő: hol kifejezetten sci-fi, hol eléggé véres horror, hol érzelmes és lágy vagy éppen erotikus.

Jack Harkness kapitány (John Barrowman) : A Torchwood 3 vezetője. Nagyképű arrogáns, de egyben kedves és szeretetreméltó is tud lenni. Bár már több ezer éves lehet (senki sem tudja igazából), úgy viselkedik, mint egy nagy gyerek. Az időn át érkezett és különleges képessége, hogy nem tud meghalni. Nem vámpír, nincsenek különleges képességei, azt leszámítva, hogy valahányszor megölik, a teste regenerálódik és ő a feltámad. Biszexuális, bár többnyire férfiaknak bókol a sorozatban és egyre közelebb kerül Ianto Joneshoz, aki viszonozza az érzéseit. Sajnos mivel ő ugye nem tud meghalni nem tud magának igazi társat találni, de „mi” rajongók szeretnénk azt hinni, hogy ha csak egy rövid időre is Ianto több számára, mint „egy a sok közül”.

Ianto Jones (Gareth David-Lloyd): Egy walesi fiú, 25 év körüli (augusztus 19.-én van a szülinapja ). A Torchwood 1-en szolgált Londonban mielőtt azokat megszállták. Ott dolgozott a barátnője is, Lisa, akit a kiborgok elkaptak és bár Ianto az utolsó pillanatig próbálja megmenteni, már nem segíthet rajta. Az első évadban maga Jack mondja ki a kiborg-lányra a halálos ítéletet. Természetesen úgy gondolnánk, hogy Ianto emiatt meggyűlöli őt, de a sorozatot figyelve úgy tűnik túllép ezen és Jackkel a kapcsolatuk hamarosan komolyra fordul. Ugyan senkinek se vallja be, hiába a sok kérdés, hogy mit is érez igazán Jack iránt (mindig azt mondja, hogy ők csak úgy eltöltik az idejüket egymással…) mégis a nővére előtt nem tudja letagadni, hogy mennyire odavan a kapitányért. A bázison többnyire a mindenes szerepét látja el és híres arról, hogy milyen istenien tud kávét főzni. Az „utazási iroda” részben tartózkodik, amivel a bázis bejáratát rejtik el. A második évadban kicsit több szerepet kap és gyakran vesz részt a küldetések teljesítésében.

Gwen Cooper: A fanfictionökben gyakran megjelenik, a Torchwood 3 tagja. Ryhs a férje, aki nem igazán örül barátnője, majd felesége veszélyes munkájának.
Owen Harper: A csapat nagyszájú, szarkasztikus orvosa. (Őt is szeretjük ám! *Fairy*/
Toshiko Sato: A csapat esze, számítógép zseni. Gyengéd érzelmeket táplál Owen iránt.

És, hogy a neveket az arcokhoz tudjátok párosítani. A fenti képen balról-jobbra haladva:
- Ianto Jones
- Gwen Cooper
- Jack Harkness
- Toshiko Sato
- Owen Harper

És még egy pár kép, csak hogy legyen 10.0 - 1 vote 


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz