Vonyítás

2. fejezet
Második fejezet
Mert valójában ez csak egy nagyon okos és szelíd farkas


Felnézett a régi ingaórára, míg lassú mozdulatokkal a padlót seperte. Még egy órája volt hátra…
Egész nap képtelen volt koncentrálni, és mindez amiatt a kutya miatt. Aggódott, hogy az állat leharapta magáról a kötéseket vagy valami rosszabbat tett. Végül a kamrában hagyta egész napra. Ez nem volt jó ötlet, főleg, mert a kamra igazán kicsi volt.
A patika ajtaja kinyílt és az ajtó fölötti harang ügyfél érkezését hirdette. Az öreg Mazhar felnézett a jegyzeteiből, megigazítva az orrán drótkeretes szemüvegét.
Demio akaratlanul is megnézte a férfit, aki a pulthoz sétált. Kifejezetten magas volt, nagyon drágának tűnő, hosszú, bézs színű kabátot hordott.
- Jó estét! – üdvözölte a patika tulajdonosa, felállva a székről. A férfi bólintott, elmosolyodott, amitől a szája körül még több ránc keletkezett. A korához képest (mert biztos, hogy ötven év körüli volt) jóképű volt.
Demio visszafordult a saját munkájához – a rendkívül lassú padlósepregetéshez. Minél tovább akarta húzni, hogy Mazhar ne adjon neki másik munkát.
- Szeretnék valami altatót – szólalt meg a férfi.
- Természetesen. Gondjai vannak az elalvással? – kérdezte az öreg, aki mindig hosszú beszélgetésekbe bonyolódott a vásárlókkal. Ez volt a szokása
- Igen. Valami ilyesmi – bólintott, láthatóan nem sok kedve volt beszélgetni. De az öreg Mazhar nem szokta feladni.
- Erős vagy gyengébb altatót szeretne? Nem láttam még itt, uram, igaz, ez nem valami kis város, de azért… - Demio leguggolt, hogy lapátra seperje a szemetet, figyelve közben, ahogy a patikus a polcok között motoz.
- A lehető legerősebbet – felelt halkan az ügyfél.
- Jobbról. – Segített a vörös hajú a tulajnak, hiszen ő pakolta fel a gyógyszereket. – A legfelső polcon Mazhar úr.
- Á, igen – bólintott a patikus. – A legerősebb, amim csak van… Ah! Biztos, hogy a városban nem is talál egyik patikában sem erősebbet – dicsekedett. – És? Ideköltözött, uram?
- Nem. Csak pár napig leszek a városban, mert elveszítettem… valamit – mormolt az orra alatt, míg a pultra tett egy aranyérmét, majd felvette a gyógyszeres üvegcsét. Ahogy az ajtóhoz ment, zavaróan végignézett Demión.

Belépett a konyhába és a megviselt asztalra tette a megvett húst, majd a kamraajtóhoz ment. Óvatosan kinyitotta és figyelte, van-e bent mozgás. Felsóhajtott és szélesebbre tárta az ajtót, hogy a konyhából beszökő fény, megvilágítsa a helyiséget, amiben ott ült a kutya.
Az állat mohón falta a lábasból a kását, még csak fel se nézett a vörös hajúra.
A fiú mosolyogva várta, hogy befejezze az evést. Inkább nem kockáztatott azzal, hogy közelebb megy egy étkező kutyához. Végül is nem tudhatta, hogy az állat nem agresszív-e.
Demio az ajtófélfának dőlt és úgy figyelte az állatot. Azt a fehér, elég vastag bundáját és azt a hosszú, farkasra jellemző pofát.
Lehet, hogy ez mégis csak farkas? Az egész testalkata erre utalt és még sosem látott ilyen nagy kutyát.
Ekkor a kutya befejezte az evést és csillogó szemmel fenézett a vörös hajúra. Csak neki tűnt úgy, vagy az állat szemei tényleg világítottak? A farkas (vagy a nagyon nagyra nőtt kutya, Demio már maga se volt benne biztos, hogy mi) barátságosan csóválta a farkát és óvatosan közelebb sétált. Igen, mintha nem akarta volna felszakítani a sebeit.
A fiú leguggolt, az állat fejét simogatta, aminek egy arcon nyalás lett a jutalma.
- Kitaláltam neked egy nevet – szólalt meg, belenézve abba a delejes szempárba, majd még egyszer a kutya alá nézett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg kanról van szó. – Xinus, mit szólsz hozzá? Maradhat?
Heves farkcsóválást kapott válaszul. Igen, mintha az állat értette volna, ami persze lehetetlen.

Ránézett a lassan hegedő sebre és nem akart hinni a saját szemének. Hogy, hogy ilyen gyorsan?! Egy nap és a seb máris hegesedik? Tudta, hogy a kutyáknál (vagy a farkasoknál) minden gyorsabban gyógyul, de, hogy ennyire?
- Na, pajti – mondta. – Nem sokára teljesen meggyógyulsz. – Figyelve a sebre, újra beleborzolt a kutya bundájába. Végül is még visszaeshet a korábbi állapotába.
- Demio, gyer’ ide, te hálátlan! – Hallotta meg a kiabálást a veranda felől. Mélyet sóhajtott, felállt és bezárta maga mögött a spájz ajtaját. – Engedj be! – Az egész házon visszhangzott a csattanás.
- Remélem, hogy semmit sem törtél össze, mert akkor kint alszol az udvaron! – kiabálta, az ajtó üvegén keresztül nézve részeg apjára.
Biztos, munka után rögtön elment a „haverjaival” piálni és elinni az utolsó garast is, ahogy azt szokta.
Azt nem mondhatta, hogy az apja nem dolgozott. Lovász volt Fuondrymanéknál, de… Valahogy az a pénz, amit ott megkeresett, sosem jutott el haza, neki pedig nem volt ereje ez ellen is tenni.
Nagyot sóhajtott, megadóan. Az ajtóhoz ment, kinyitotta a zárat így a másik férfi be tudott jönni.
Apja megkapaszkodott az ajtófélfában, lehúzta a cipőjét közben alaposan végigmérve a fiát.
- Mennyit ittál ma? – sóhajtott a vörös hajú, szánalommal nézve vissza rá. Tudta, hogy már nem kell sok, és nem tudja tovább tűrni; a sorsára hagyja, hadd igya halálra magát egy bokor alatt. Egyelőre azonban képtelen volt csak úgy kidobni az apját. Ő volt az egyetlen rokona az anyja halála óta.
A férfi válasz nélkül becsukta maga mögött az ajtót.
- Éhes vagyok - közölte.
- Be kellett volna vásárolni, piálás helyett – válaszolt a fiú, a halántékát dörgölve. Be akarta kísérni a hálószobába, hogy végre nyugta legyen.
- Mi a fenének van fiam, ha semmi hasznom sincs belőle? – csattant fel hirtelen, gyors léptekkel közeledve hozzá és elkapva az inge elejét. Demiónak még arra se volt ideje, hogy odébb lépjen, mikor a háta mögül felhangzott egy fenyegető morgás.
- Farkas! – ordított fel a fiú apja, hirtelen elengedve az inget döbbenetében. – Mit csinál itt egy farkas?
Demio hátranézett a már álló Xinusra, akinek tűhegyes és hófehér agyarai csak úgy villogtak. Aztán kissé elhajolt és a nyitott kamraajtóra nézett. Biztos volt benne, hogy bezárta… Ahhoz, hogy ki tudja nyitni, el kellett volna fordítani az ajtógombot, erre pedig egy állat nem képes…
Bár a történtek azt bizonyítják, hogy Demio nem igazán értékelte az állat képességeit.
- Nyugalom – szólalt meg halkan a fiú, mire a farkas ránézett kék szemeivel, de továbbra is harcra készen állt, fejét a padlóhoz közel tartva. A vörös hajú nyelt egyet, mert fogalma se volt, hogy mit kellene tennie. Hiszen ez egy vadállat volt, végül is! Mi a fene ütött belé, hogy csak úgy hazahozta?! Tény, hogy tegnap érdekes helyzetben volt, de… elég lett volna bekötözni és magára hagyni. – Minden rendben, Xinus – csak ennyit mondott, mert más nem jutott eszébe. Remélte, hogy nyugodta hangja az állat tudtára adja, hogy nincs miért idegeskednie.
A farkas lesunyta a fülét, eltakarta az agyarait és leült. Felborzolódott szőre lassan újra kisimult.
Demio felsóhajtott, de nem tudta, meg kellene simogatnia, vagy fogni és kidobni az udvarra.
Másrészről viszont, mintha valami összekötötte volna őket. Úgy tűnt, az állat értette, amit mondott neki. Meg aztán, Xinus egy pillanattal ezelőtt, mintha meg akarta volna védeni… Az apja viselkedését támadásnak vette.
- M-mit keres ebben a házban egy farkas? – szólalt meg az apja, megtörve a csendet.
- Kutya – mordult fel a fiú, bár már tudta, hogy kicsit más az igazság. Egy fehér farkassal élt egy fedél alatt, amely valódibb már nem is lehetett volna. Még, ha az elején be is csapta magát, hogy ez egy keverék kutya, most, eme kis bemutató után, már nem hazudhatott magának. – Lehet, hogy nagytermetű, de akkor is kutya – morgott a lépcső felé indulva. – Xinus, gyere – hívta az állatot, az pedig azonnal felállt, és felcaplatott a fiú után, egy pillantást sem vetve még egyszer annak apjára.

Demio bement a szobájába, csak az alváshoz használt inget viselve. Csak az előbb sikerült lefektetni az apját aludni, aztán gyorsan megfürdött. Az egyetlen, amire most igazán vágyott, az alvás.
Ránézett az ágya mellett alvó farkasra, és a látványra elmosolyodott. Megkerülve az állatot, az éjjeliszekrényről felvette a fésűjét és elkezdte átfésülni hosszú haját.
- Istenre esküszöm, hogy egy hét múlva levágatom! – morogta, a csomókkal küszködve. Xinus felemelte a fejét, figyelmesen nézve a fiú minden mozdulatát. Felkapta a fejét, mikor Demio elkezdett harcolni a fésűvel, amelyik beleragadt a hajába. Végül, hosszú hadakozás után sikerült rendesen kifésülnie a haját. – Ilyen érdekes, hm? – kérdezte, mert tudta, hogy a farkas már hosszabb ideje figyeli.
A fiú a szekrényhez ment, hogy előkészítse a holnapi ruháját. Szerette esténként elintézni a dolgot, minthogy reggel az egész szobában rohangálva azon tűnődjön, hova tűnt el a nadrágja.
A szék támlájára akasztotta fehér pamutingét, majd lefeküdt. Kezét kinyújtva simogatta Xinus tarkóján a bundát. Az állat hirtelen felállt, fejét Demio párnájára tette, nedves orrával pedig a fiú orrát böködte. – Pedig a farkasok állítólag szörnyűek – felsóhajtott, kezével végigsimítva a selymes és puha füleken. Már épp leoltotta volna a villanyt, mikor észrevette az állat pofájának jobb oldalán a hosszanti heget.
A fiú megérintette az ujjával, megbizonyosodva róla, hogy a heg régi. Korábban nem vette észre, mert a bundája eltakarta. Meg aztán, még nem is nézte meg alaposabban… - Szegénykém – sóhajtott –, tele leszel hegekkel. – Az újabb sérülések is eszébe jutottak. Folyton azon gondolkodott, hogy ki bánhatott így el szegény jószággal.
Orvvadászok? Hiszen ezt nem tehette sem medve, sem egyéb állat!
Kezével az asztalkán álló petróleumlámpa felé nyúlt és elzárta. Egy pillanattal később hallotta, ahogy valami nehéz a padlóra zuttyan és igyekszik kényelmesen elhelyezkedni. Magában elmosolyodott, a fal felé fordult, háttal Xinusnak. A farkas szuszogásától kísérve aludt el.

Az arcán egy nedved érintés ébresztette. Összehúzta a szemét, az orra alatt motyogott, miután lassan nyitogatni kezdte a szemét. Elsőként két, figyelő szemet és egy fekete orrot látott meg. A farkas furcsa, ismeretlen hörgést adott ki, lábaival szinte táncolva és karmaival a padlót kaparva. Demio olyan hirtelen ült fel, hogy izmai összerándultak tőle. Szétnézett az első napsugarakban fürdő szobában. Ó, hogy mennyire utált korán kelni… A szekrény felé nyúlt, ahol a régi, összekarcolt zsebórája feküdt. Hamarosan hajnali öt.
Az állat megint felnyüszítette, a magára vonva a vörös hajú figyelmét. A fiú meglepetten nézett rá, majd hirtelen bevillant, hogy hiszen Xinus tegnap egész nap be volt zárva! Istenem! Nem volt alkalmas arra, hogy állatot tartson!
Szinte kiugrott az ágyból, magában azért hálálkodva, hogy a farkas kibírta és nem hogy nem piszkított a házba. A feltakarítása valószínűleg nem lenne a legkellemesebb…
Lement a lépcsőkön, Xinus pedig mögötte trappolt, de elég volt, hogy kinyitotta az ajtót a verandára, és máris szinte kilőtt a házból, hogy az első fához szaladjon és elintézze a dolgát.
Demio felsóhajtott, mikor látta, hogy visszajön. Igaz is… hiszen akár el is engedhetné, nem?
Leguggolt a farkashoz, levéve róla a rögtönzött kötést. Szemei hatalmasra nyílta, mikor meglátta a szinte begyógyult bőrt.
Hogy…?
Alig két nap alatt?
Bizonytalanul nézett a kék szemekbe, lassan felállva. Lehet, hogy minden farkasnál így van? Ez kicsit hülyén hangzik, de… milyen más magyarázat lehet erre?
- Na, akkor most már nem kell tovább nálam ülnöd. – Elmosolyodott, szeretettel simogatva a tarkóján lévő hosszú szőrű bundát. A farkas ránézett, olyan… szomorú pillantással? Mintha értené.
Demio megrázta a fejét, hogy a buta gondolatok kiröppenjenek. Hiszen ez csak egy állat! Hogyan is érthetné?
Felsóhajtott, ahogy belépett az előszobába. Nem akarta ezt tenni, mert kötődött Xinushoz. Még nevet is adott neki!
De hiszen ő csak egy vadállat volt. Hogy tarthatná otthon?
A farkas orra előtt bezárta az ajtót, sarkon fordult és még csak vissza se nézett.Folyt. köv.

Oldal:   <<        >>  

 9.5 - 26 votes 

Hozzászólás

Haruka
01 nov : 18:27
Válasz erre
Kíváncsiság felkeltő kezdet! Az a fehér bunda biztosan gyönyörű csak egyben nagyon feltűnő is ,ami egy ilyen városban még gondot okoz majd.
Köszi a fordítást, várom a folytatását!
Fairy
05 nov : 08:47
Válasz erre
Örülök, hogy felkeltette a kíváncsiságod a rész. Remélem nem fogsz majd csalódni. Igen, szegény farkasnak megvan a maga baja.
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
Kirkadu
01 nov : 20:18
Válasz erre
Imádom a farkasos történeteket, szerintem ezt is szeretni fogom. Jó kezdet. Kíváncsi vagyok hogy ki támadhatta meg a farkast. Nem tűnik olyan könnyen "megközelíthetőnek". Köszönöm az első fejezetet, izgatottan várom a fejleményeket. <3
Fairy
05 nov : 09:31
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál. Én is imádom a farkasokat és a farkasos történeteket.
Remélem a folytatás is tetszeni fog neked.
Ai
01 nov : 20:42
Válasz erre
Igazán tetszik, és én is imádom a farkasos történeteket. Nagyon remélem, hogy hamar olvashatom a folytatást. Kíváncsi vagyok mi fog történni a szereplőkkel. Köszönöm szépen ::D
Fairy
05 nov : 09:32
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál. Örülök, hogy nem csak én szeretem a farkasokat és bízom benne, hogy a folytatás sem okoz majd csalódást.
Annmary
02 nov : 21:15
Válasz erre
Érdekesen indul,várom a folytatást
Fairy
05 nov : 09:33
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál. Remélem tetszeni fog a folytatás.
Blackfield
08 nov : 00:15
Válasz erre
Borzasztó lehet az iszákos, agresszív apa - vagy bárki a családban. Szegény srác, aránylag jól tűri még a dolgokat, de kíváncsi leszek, ha a farkas talpra áll - védelmére kel-e a "gazdájának".
Köszönöm az új történetet, sohasem csalódom az általad választott és fordított művekben!
tryes
adrienn
09 nov : 16:29
Válasz erre
Nagy kutyabarát vagyok, a farkasok pedig nagyon szépek! Ez a szín biztosan szintén a más kategóriába tartozik, ugyanúgy mint a vörös haj.
Kiváncsiságom felkeltetted, várom a többit.
Ezt pedig nagyon szépen köszönöm!
Habek
18 nov : 21:27
Válasz erre
Micsoda történet ! Nagyon érdekesen indul. Az a seb a farkas oldalán...
nagyon kíváncsivá tettél!
Köszönöm a fordítást!
Nagyon várom a folytatást!!!
Haruka
01 jan : 14:37
Válasz erre
Gyanús ez a gyors gyógyulás. És a gazdag idegen még gyanúsabb. Vagy ő a vadász, vagy a farkas "társa". Mindkettő érdekes folytatást ígér. (én mondjuk a az utóbbinak örülnék XD ) Nagyon köszi a folytatást!!!!
junsan18
01 jan : 20:07
Válasz erre
Köszönöm a fordítást, nagyon izgalmasan indul a történet. Szeretem az állatokat, meg a slasht is, így rosszul nem járhatok vele
Habek
04 jan : 20:40
Válasz erre
Köszönöm a fordítást!
Nagyon várom a folytatást!!!
adrienn
04 jan : 21:50
Válasz erre
Ez nem ér! Csak megint egy új szereplő, de semmi esemény.
Ráadásul még semmit nem tudunk.
Kiváncsi vagyok, ki kicsoda, és hogyan tovább!
Köszönöm az új részt!
goldie
04 jan : 22:55
Válasz erre
Van egy észt szerzős regény a Melchior, a patikárius, és nekem teljesen ez ugrott be, ahogy a történet elejét olvastam. Biztos a szerző is ismeri, szerintem. Érdekes történetnek ígérkezik, köszönöm.
Blackfield
13 jan : 23:40
Válasz erre
Ilyen az igazi házőrző - vagy mi. :]
Köszönöm a remek folytatást!
annamaris75
28 febr : 20:09
Válasz erre
Köszönöm a fordítást!
Nagyon várom a folytatást!
amani
28 febr : 22:54
Válasz erre
Sziaaa!

Köszi az új fejit!

Egyre jobb!

Várom a folytit!
Ai
28 febr : 23:22
Válasz erre
Olyan lassan indul be, és annyira kíváncsi vagyok, hogy mi fog kikerekedni belőle... Tudom, hogy a türelmetlenség nem erény, de hát ha így érzek! Köszönöm szépen az új fejezetet és várom a folytatást! ::)
Fairy
29 febr : 07:24
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
Bizony-bizony, tessék csak gyakorolni a türelem erényét. Végül is nem kezdődhet minden történet "durrbeleaközepébe" módon És itt azért lesznek mindenféle titkok és rejtélyek, amiket ki kell nyomoznia Demiónak.
Haruka
01 márc : 18:11
Válasz erre
Milyen kis, bújós farkas lett. Köszi szépen a folytatást. Már nagyon várom milyen új izgalmakat hoz még Demio életébe ez a nagyra nőtt öleb. XD
Fairy
02 márc : 15:36
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál. Xinus nem mindenkivel ilyen bújós ám. De ez úgyis kiderül
adrienn
02 márc : 14:32
Válasz erre
Ez farkas egyre érdekesebben viselkedik. A gazdi viszont mintha kicsit figyelmetlen lenne.
Az altató vásárlóval mikor találkozunk?
Nagyon kíváncsi vagyok a történetre!
Nagyon köszi az új részt!
Fairy
02 márc : 15:37
Válasz erre
Ha elárulom, nem lesz miért elolvasnod Lesz még itt pár érdekesség.
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál
Habek
02 márc : 20:42
Válasz erre
Köszönöm a fordítást! Nagyon várom már a titkokat és rejtélyeket!
devilgirl2
05 márc : 15:54
Válasz erre
Köszönöm az új fejezetet. alig vàrom màr a többit:):)
gomanhajni
28 márc : 22:00
Válasz erre
Nagyon jó volt várom a folytatást.
lex0222
15 ápr : 16:42
Válasz erre
Érdekesen indul, szeretem a lassan kibontakozó történeteket. Köszönöm, hogy lefordítod nekünk. =)
Hana
04 szept : 20:16
Válasz erre
Rég jártam ere, jó újra mazsolázni a történetekből:) A farkasos sztorikat mindig is nagyon szerettem:) Nagyon jó volna a folytatását olvasni, várom türelemmel:)
Fairy
06 szept : 21:47
Válasz erre
Köszönöm, örülök, hogy tetszik. És lesz folytatása. Amint helyrerázódik a helyzet melóban.
amani
25 dec : 22:33
Válasz erre
Sziaaa!

Megérte várni az új fejire, és kíváncsian várom, hogy hogy alakulnak a dolgok!? Egyébként csak az én hátamon futkos a hideg, ahogy erre a pénzes pacákra gondolok? Valahogy tartok tőle.
Köszi, hogy olvashattam!
Fairy
25 dec : 22:58
Válasz erre
Nagyon örülök, hogy tetszett ez az új fejezet. Megpróbálok hamarabb jönni az új fejezettel, mint amennyit erre kellett várni.
Semmit nem árulok el, de az biztos, hogy lesznek még meglepetések.
Boldog Karácsonyt!
agee
26 dec : 21:19
Válasz erre
Köszönöm az új fejezetet.:)))
Moziboszi50
28 dec : 10:36
Válasz erre
Köszönöm szépen az új részt, és már várom a folytatást. tryes
annamaris75
28 dec : 22:52
Válasz erre
Köszönöm az új részt, és már várom a folytatást!
Tuzvarazs
29 dec : 15:58
Válasz erre
Eddig nem kezdtem bele bele ebbe a történetbe, de most az eddigi fejezeteket egyben elolvastam. Nagyon jó. Olvastatja magát és olvastam volna még!
Köszönöm a kiváló munkát. Várom a folytatást!
Fairy
08 jan : 09:43
Válasz erre
Örülök, hogy rávetted magad az olvasásra és annak is, hogy tetszik a történet. Érdemes lesz még tovább is velük tartani, lesznek még meglepetések.
Köszi, hogy írtál.
adrienn
03 jan : 20:27
Válasz erre
Ez egyre izgibb! A "sötét emberre" egyre kíváncsibb vagyok.
A fiúk pedig kedvesen, felhőtlenül élő napjaik, úgy érzem megvannak számlálva. Nagyon várom, a Hogyan tovább-ot!
Fairy
08 jan : 09:44
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és örülök, hogy tetszik. A "hogyan tovább"-ot pedig nem árulom el
Habek
19 jan : 23:02
Válasz erre
Köszönöm a fordítást!
várom a folytatást!!!
Tuzvarazs
08 máj : 20:07
Válasz erre
Óh. Csöpp malőr. Kíváncsi vagyok a folytatásra! Köszönöm, hogy olvashattam.
Viki33
09 máj : 18:49
Válasz erre
Köszönöm....jó kis történet,alig várom a következő részt
annamaris75
09 máj : 21:53
Válasz erre
Köszönöm a fordítást!
várom a folytatást!!!
Annmary
10 máj : 23:27
Válasz erre
Na ezt vártam már. Olyan régen olvastam, pedig nagyon szeretem. trhi
bbedyy
12 máj : 01:08
Válasz erre
Imádom a farkasokat és kíváncsian vártam mikor jut odáig a történet, hogy emberként is lássuk, és vajon milyen körülmények között fog meg történni, szerencsére egész hamar eljutott eddig a történet fonala. Remélem Demio jól fogja fogadni. Izgatottan várom, hogy fényderüljön a többi rejtélyre is, vajon mitől sérült meg a farkas, vagy kitől. És ki lehet a titokzatos idegen? Mindenesetre bizakodom a happy end-ben.

Köszönöm a fordítást.

Fairy
12 máj : 07:55
Válasz erre
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál. Lesznek még izgalmak Xinus és Demio körül, amiből majd Sentis és az idegen is kiveszi majd a részét. Ami a happy endet illet... majd meglátod.
Everinnes
12 máj : 11:43
Válasz erre
Szia!
Nagyon vártam, hogy végre kiderüljön. Most már csak amiatt furdalj az oldalam a kíváncsiság, hogy ki is valójában Xinus.
Borzasztóan szeretem ezt a történetet, és köszönöm, hogy fordítod.
Fairy
12 máj : 12:12
Válasz erre
Szia! Köszönöm, hogy olvasod és, hogy írtál. Épp ma fejeztem be egy újabb fejezet fordítását Xd *gonosz csillogás a szemében*
Jönnek ám az izgalmak.
Arietta
12 máj : 20:39
Válasz erre
Szia!
Nagyon tetszett. Elképzeltem ahogy Sentis leesik az ágyról és Xinus ráfekszik Demiora. Jót mosolyogtam rajta. Kíváncsi vagyok az első sokk után mit fog majd csinálni Demio.
Köszi fordítást
Habek
12 máj : 22:34
Válasz erre
Végre felvette az emberi alakját Xinus. Most jönnek csak a bonyodalmak trröhög .
(Írtátok , hogy nem gond ha szólunk a gépelési hibáról. Nem tudom , hogy az e vagy csak nem értem, a végén vissza fele a negyedik mondat vége.)
Köszönöm a fordítást!!! trííí
Fairy
12 máj : 23:03
Válasz erre
Szia!
Köszi, hogy olvastad és, hogy írtál.
És köszi, hogy szóltál a hibáról. Eredetileg másképp írtam és a javításnál bent maradt a plusz szó. Javítottam
Remélem a folytatás is tetszeni fog.
Sayon
14 máj : 11:03
Válasz erre
Igazán érdekes hogy végre emberi formát öltött Xinus=) Nagyon szépen köszönöm a munkád hogy mi is olvashassuk ezt a remek történetet:)
amani
15 máj : 22:22
Válasz erre
Sziaaa!
Imádás van még mindig! És fejem örül ezerrel, hogy végre kiderült, hogy ki is valójában Xinus! trjuppi Már alig várom, a folytit, hogy vajon mi jöhet ezután.
Bár valahol félek is egy picit, mert valahol rossz előérzetem van még mindig Ankorral kapcsolatosan, most meg még inkább, mert valahogy Demionak se szimpi! Remélem hamarosan kiderülnek a dolgok, és most az egyszer nem bánnám, ha téves lenne a megérzésem!
Köszi, hogy olvashattam!
devilgirl2
21 máj : 14:20
Válasz erre
Köszönöm az új részt,màr nagyon vàrtam.:) Végre emberi alakot öltött,de még milyet:D remélem hamarosan jön a folytatás.
Haruka
24 máj : 17:03
Válasz erre
Először is: Kösz, jó volt! Mikor lesz folytatás?
XD
Na jó, igazából ,nagyon tetszett a friss fejezet. Vártam már azt a részt amikor Xinus megmutatja magát. Hát most jól megnézheti ,minden kis porcikáját, már ha nem ájul el a döbbenettől. :b
adrienn
28 máj : 23:09
Válasz erre
Hűha! Először is köszi a meglepit, mert egyszerre két új részt is találtam! Az emberré változás már nagyon esedékes volt, nagyon örülök, hogy egy szexi fiú a farkas. A másik meglepi a tesója a fekete embernek, aki szerintem a fekete farkas.A baj, hogy így valószínűleg Xinusra bukkannak, hiszen megvédte a fiút, a másik farkastól. A harapástól lesz baja szegénynek? Dolgozni, így hogyan fog? Tele vagyok kérdéssel, de majd úgy is kiderül! Nagyon köszi, nagyon izgi!
bbedyy
30 máj : 22:03
Válasz erre
Köszönöm az új fejezetet.
Demio reakciója érthető de a támadás megmentés után remélem már nem akarja kidobni Xinust, bár ki tudja még mit rejteget. Már két titokzatos idegenünk is van, vajon a jó vagy a rossz fiuk tábora erősödik?
Annmary
01 jún : 10:25
Válasz erre
Remélem, hogy összejönnek, nagyon szurkolok. Szeretem a farkasos történeteket. Most, hogy frissítetted, azt hiszem , hogy újból el fogom olvasni a többi részét is. Köszi a folytatást.
Arietta
02 jún : 22:09
Válasz erre
Köszi az új fejezetet. Nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok én is Xinus magyarázatára.
mezotystar
04 jún : 17:42
Válasz erre
Köszönöm a fejezeteket, szeretem a átváltozós történeteket.
Tuzvarazs
30 szept : 21:20
Válasz erre
Köszönöm a fejezetet. Nagyon szeretem a farkasos sztorikat!
Érdekes a történet, és olvasás közben felfedeztem egy kicsi nyelvtani hibát: "Lehet, hogy annak a farkasnak a megjelentése idegesítette fel Xinust?" Szerintem a megjelentése helyett megjelenését akartál írni.
Várom a következő részt!
Fairy
30 szept : 21:29
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad és nagyon örülök, hogy tetszik a történet.
És nagyon köszönöm, hogy szóltál. Már javítottam is. Tényleg becsúszott a fránya t betű
Habek
30 szept : 22:39
Válasz erre
Köszönöm a fordítást! Nagyon vártam.
adrienn
03 okt : 22:13
Válasz erre
Még egy áldozat? Miért ezt a fiút támadta meg? Lassan nem lakás, hanem kórház lesz az otthonából. Ankor szerepe még mindig homályos.Kik is ezek a hol farkas,hol emberek? Tele vagyok kérdőjelekkel, és egyre jobban izgulok értük!
Nagyon szépen köszi az új részt!
Fairy
04 okt : 07:43
Válasz erre
Megnyugtatlak, hogy mindenre fény derül az utolsó két fejezetben. Mindenre lesz válasz: ki a másik farkas, mit művel Ankor, mi lesz Xinusszal és mi lesz Demio és Sentis kapcsolatával.

Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
Annmary
06 okt : 09:17
Válasz erre
Olyan nagyon hiányoztak. Én is egyre kíváncsibb vagyok, ugye nem kell sokat várni; trííí
Haruka
09 okt : 19:44
Válasz erre
Hát, most már Demio két kis farkast istápolhat az otthonában.
Ezt azért már nem lesz egyszerű titkolni ,hiszen már Xinus-ra is gyanakodtak.
Köszi szépen a folytatást. most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy sebesíti meg a farkaskákat.
amani
15 okt : 21:13
Válasz erre
Sziaaa!

Egyre jobb és jobb. Azért furkássza az oldalamat a kíváncsiság rendesen. Remélem hamarosan kiderül a másik farkas kiléte is, és végre Xinus elárulja a dolgokat Demionak, még, ha ez veszélyes is! Köszi, hogy olvashattam!
Tuzvarazs
31 dec : 15:52
Válasz erre
Szia!

Mmajdnem elbőgtem magam az utolsó pár sornál. Mélyen át tudom érezni, mit érezhetett Demio, hogy Xinus csak úgy otthagyta, hogy fontosabb neki a farkas, mint ő. Főles Sentis árulása után.:(

Ahogy olvastam két pici hibát vettem észre. Az egyik: "Mélyes sóhajtott, ellökte magát az ajtótól és a helység felé indult, ahonnan a hangokat halotta."
A másik: Kezét a fejébe temetve ült az ágyon. - Ez nem inkább fordítva használatos? Fejét a kezébe temetve... Bár lehet, hogy ez csak nekem furcsa. (Nem kötözködés képpen mondom.)

Köszönöm a munkád és várom a folytatást.
Fairy
31 dec : 16:03
Válasz erre
Szia!

Köszönöm, hogy elolvasta és, hogy írtál. Örülök, hogy tetszett a rész, ígérem ki fog minden derülni a fekete farkasról és Xinusékról.

Köszi, hogy szóltál az elírásokról. Javítottam őket.
BUÉK!
mezotystar
01 jan : 10:22
Válasz erre
Köszi a fejezetet, kíváncsi vagyok milyen lesz a másik farkas
kendi
01 jan : 17:37
Válasz erre
Érdekes történet, csupa kérdés és talány. Vajon ki a másik farkas, ki a titokzatos munkaadó, és lesz újra falka? Izgalmas dolgok. Köszönöm!
amani
01 jan : 18:13
Válasz erre
Szia Fairy!

Már nagyon vártam a folytatást! Nem semmi kis feji volt.

Sentisről meg van a véleményem, de "hála" apucinak és a feleség jelöltnek, végre kikerült a képből. Legalábbis remélem, hogy ezek után már nem fog feltűnni a színen.

Xinus meg le se tagadhatná, hogy alfa (volt), és azt hiszem elmondható róla, hogy minden téren az.

Na kíváncsi vagyok, hogy Demio mit fog lépni, Xinus úgy otthagyta, hogy szerintem még pislogni sem volt ideje. Azért örülök, hogy magához tért a másik farkas. Kíváncsi vagyok már rá nagyon.

Köszi, hogy olvashattam!
Fairy
16 jan : 14:24
Válasz erre
Szia!

Nagyon köszönöm, hogy írtál és, hogy tetszett a fejezet. Nem árulok el semmit, mert akkor nem lesz érdekes, de azt megígérhetem, hogy lesz még jó pár meglepetés.
Várlak vissza!
trixi38
03 jan : 20:03
Válasz erre
Hú....nagyon jó kis rész volt köszönöm.Kíváncsi vagyok a másik farkasra és hogy ki bántja őket (olyan mintha kísérleteznének)
már most várom a kövi részt
Fairy
16 jan : 14:25
Válasz erre
Szia!

Köszönöm, hogy olvasod a történetet és nagyon örülök neki, hogy tetszik. Nem mondom meg, mi van a farkasokkal, már nem sok rész van hátra, hamarosan minden kiderül.

Moziboszi50
05 jan : 23:15
Válasz erre
Még olvasnám
Habek
07 jan : 23:17
Válasz erre
Nem csíptem Sentist. Jó hogy kikerült a képből.
Egyuttal pörögtek is az események :V
Kíváncsi vagyok a Bétára és hogy mi lett a falkával.
Köszönöm az új fejezetet!
Fairy
16 jan : 14:26
Válasz erre
Szia-szia!

Nagyon örülök, hogy tetszik a történet, remélem az elkövetkező izgalmas fejeztek is tetszeni fognak. Lesz még itt mindenféle meglepi, annyit elárulhatok.
Köszönöm, hogy írtál.
Haruka
09 jan : 15:59
Válasz erre
Egy picit elmaradtam az olvasással, de most sikerült bepótolni.
Köszi szépen a fordítást, egészen kivirultak a szereplők. Nem sok mindent árulnak el egymásnak, de így sokkal közelebb kerültek egymáshoz. Részben szükségből ,részben mert ... nos előbb utóbb össze kellett gabalyodniuk. :b
Fairy
16 jan : 14:30
Válasz erre
Szia!

Nem baj az, ha elmaradsz, én örülök, hogy egyáltalán olvasod. Nagyon örülök, hogy szereted a srácokat. Remélem a folytatást is élvezni fogod. Annyit elárulhatok, hogy lesz még pár izgalmas esemény.
kagylo
12 jan : 22:22
Válasz erre
Szia! Most fedeztem fel újra, érdemes volt egyben bevárnom s így nekikezdenem. Fehér farkas eléggé feltűnő, még városi környezetben is.
kagylo
12 jan : 23:22
Válasz erre
A csuda vigye el, beindult a képzeletem. Mi történhetett velük? Mármint a farkasokkal. Kísérletezett rajtuk a felbukkant, ismeretlen testvérpáros?
Fairy
16 jan : 14:29
Válasz erre
Szia!

Sajnos nem árulhatom el neked előre, hogy mi történt velük. De azt hiszem, így még nagyobb lelkesedéssel fogod olvasni a folytatást. Remélem azért nem okoz majd csalódást a történet további része.
Köszönöm, hogy olvastad és, hogy írtál.
lian
19 jan : 23:44
Válasz erre
Hú nagyon jó lett alig birtam abbahagyni nagyon várom mi lesz tovább.
Gratula.
Fairy
20 jan : 09:12
Válasz erre
Szia! Nagyon örülök, hogy tetszik a történet. Remélem a folytatást is élvezni fogod.
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
Habek
03 febr : 22:04
Válasz erre
Gyanús volt az elejétől Ankor, de hogy kísérletezik a farkasokon... :grrrr
Undorító!!!
Köszönöm az új fejezetet!
Fairy
09 febr : 09:04
Válasz erre
Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem az utolsó fejezetnél találkozunk.
Annmary
04 febr : 00:55
Válasz erre
Ez egy váratlan fordulat volt. Most nagyon kíváncsivá tettél. Én szurkolok a Demio Xinus párosért
Fairy
09 febr : 09:05
Válasz erre
Szia! Köszönöm, hogy írtál. Örülök, hogy megszeretted Xinusékat. Azt nem árulom el mi történik még, majd gyere vissza az utolsó fejezetre.
kendi
04 febr : 18:50
Válasz erre
Szegény Demio, remélem sikerül kiszabadítania Sentist (bár nem érdemli meg), és sikerül összehoznia a falkát. Köszönöm!
Fairy
09 febr : 09:05
Válasz erre
Szia! Nem árulok el semmit. Köszönöm, hogy írtál.
Tuzvarazs
07 febr : 22:22
Válasz erre
Hát a végén kellett vennem egy nagy lélegzetet. Az jutott eszembe, hogy azt a k... Brutális tud lenni az emberiség... Miért van az, hogy az ami más, az rögtön ellenséges érzelmeket vált ki az emberek többségéből?
Fairy
09 febr : 09:08
Válasz erre
Szia!
Azt kell mondanom, sajnos a következő fejezet is elég döbbenetes lesz. De nem árulok el semmit, gyere és olvasd majd el.
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
shuurei
08 febr : 08:45
Válasz erre
Nagyon köszi az új fejezetet, egyre izgalmasabb. Kíváncsi vagyok mi lesz még itt.
Haruka
08 febr : 14:19
Válasz erre
Egyre több farkaska tűnik fel.
Viszont nem túl rózsás a helyzet. Lehet ,hogy én vagyok túl happy and kedvelő, de remélem, hogy a legújabb szürke farkaskát is sikerül kiszabadítani. Nagyon nem bírom az ilyen trancsírozós kutató orvosokat. Köszi szépen a folytatást!
Fairy
09 febr : 09:08
Válasz erre
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
Nem vagyok hajlandó előre elárulni semmit. Majd kiderül minden az utolsó fejezetben.
goldie
09 febr : 00:22
Válasz erre
Köszönöm az új részt. Remélem,a harmadik farks is mgmenekül,sőt még Sentis is, bár ő már nem annyira szimpatikus nekem. A Team Xinus tagja vagyok
Fairy
09 febr : 09:09
Válasz erre
Szia!
Jót nevettem a hozzászólásodon. Csatlakozom hozzád a Team Xinus tagjaként. Xinus egyszerűen imádnivaló
Köszönöm, hogy elolvastad és, hogy írtál.
Moziboszi50
13 febr : 20:13
Válasz erre
Ankor igazi Frankenstein. Sentisnek remélem nem lesz baja. Köszönet az új részért!
adrienn
23 febr : 21:28
Válasz erre
Hát azt hiszem a részről annyi a véleményem, hogy Brrrr!
A hátamon feláll a szőr! Félek! Elengedi és visszarendeli?!
Egy ember élete a zsarolás tárgya, miközben halált igér cserébe? Ez hihetetlen. Ez őrült!
Jajj! Ne haragudj, de nagyon várom,hogy megtudjam mi lesz velük!
Nagyon köszi az új részt! Huhh!
kagylo
24 febr : 15:55
Válasz erre
Keserédes befejezés, ám elvarrt minden szálat. Köszönöm a munkád!
Tuzvarazs
24 febr : 21:23
Válasz erre
Hát nem ilyen befejezést vártam volna, olyan összecsapottnak érzem. Persze ez nem a te hibád. Köszönöm a munkád.
Tényleg vége van?
Fairy
24 febr : 21:36
Válasz erre
Szia!
Sajnos tényleg vége van. Én sem igazán vagyok megelégedve a végével, de ezen nem tudok segíteni
Xinus kárpótol mindenért.
adrienn
24 febr : 22:37
Válasz erre
Szomorú és felkavaró, kétségbeesett befejezés. Nincs lecsengése. Biztos van folytatása.
Nagyon szépen köszönöm.
Fairy
24 febr : 23:13
Válasz erre
Sajnálom, de biztos, hogy nincs folytatása.
kendi
25 febr : 17:07
Válasz erre
Szomorú vége lett. Olyan mintha nem lenne lezárva, és nincsen happy end, bár Demio és Xinus együtt vannak. Köszönöm.
amani
25 febr : 17:49
Válasz erre
Szia Fairy!

Most vettem észre, hogy egy fejit még nem olvastam, de így legalább egyszerre borzongtam át magam az utolsó két fejin. Talán jobb is volt így. Elég brutális volt..

Hát, úgy látszik ezzel a mocsok Ankorral kapcsolatosan igazam volt. Már az első perctől kezdve a hideg rázott tőle. Hát, nem véletlenül. De szerencsére farkaskáink gondoskodtak róla, hogy többet ne tudjon, ilyen elmebeteg dolgokat csinálni.

Sajnáltam azért Sentist, akármilyen szemét is volt Demióval, azért nem ezt érdemelte.

Köszi szépen a fordítást!
usagi
28 febr : 09:59
Válasz erre
Szia. Köszönöm a fordítást. Nem szokványos történet volt. A vège tènyleg kissè durva lett. De ettől függetlenül nekem tetszett. Kösziii
vadocq
06 márc : 18:41
Válasz erre
Köszönöm szépen a fordítást. Érdekes történet volt ,bár úgy tűnt nincs igazán kibontva ,kicsit olyan el sietett volt . Köszönöm,hogy olvashattam
Haruka
11 márc : 13:41
Válasz erre
Szió, kicsit tényleg furi vége volt, de legalább a gonosz megmurdelt. Remélte, hogy több embert ,farkast meg tudnak menteni, de hát ez van. Ez volt megírva! Köszi a fordítást jó kis történet volt!
bbedyy
23 márc : 07:07
Válasz erre
Köszönöm a fordítást! Kár, hogy az író így összecsapta a végét, olyan érzést kelt mintha megunta volna ezért gyorsan befejezte.
Lissa
24 márc : 22:17
Válasz erre
Bevallom őszintén kicsit nyomasztó volt a vége számomra. Nem az a kimondott happy end,hogy finoman fogalmazzak. Maga a történet is egy kicsit nyomasztó volt számomra, nem feltétlenül éreztem át Xinus és Demio szeremét, kicsit olyan volt, mintha még a végétől kezdődne az "igazi" történetük.
De azért tetszett. Az alapkoncepció és már önmagában az, hogy nem egy hagyományos vérfarkasos történet. Teljesen új alapokra helyzete ezt, egy új világba.
Köszönöm a fordítást, érdekes volt olvasni!
kibumi
31 dec : 15:27
Válasz erre
Köszönöm hogy olvashattam. Nagyon tetszett.
GIGIKE
11 márc : 18:59
Válasz erre
Hm, ez érdekes volt. Köszönöm a fordítást.
alena
14 máj : 07:21
Válasz erre
Köszönöm szépen Fairy!
Érdekes volt, kár, hogy az író nem bontotta ki jobban a történetet, de hát ez van.:( A fordításért nagy hála neked.
bab123
08 jún : 15:08
Válasz erre
Köszönöm szépen!
Tetszett, jó történet volt!
Rami
19 júl : 23:56
Válasz erre
Nagyon tetszett. Kedvenceim között vannak az alakváltók. ???? Van mikor felgyosultak az események, ettől függetlenül jó volt. Köszönöm ????
Rami
19 júl : 23:58
Válasz erre
A ? jeleket visszavonom, igazából nem tudom, hogy kerültek oda.
Fairy
20 júl : 11:34
Válasz erre
Még mi se jöttünk rá, mitől van néha ??? Ahol nem kellene.
zsubogar
16 jan : 05:26
Válasz erre
Hát! Egyáltalán nem ilyen végkifejletre számítottam. Bevallom őszintén meglepődtem. Izgalmas sztori volt. Köszönöm a fordítást.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz