Meleg regények/novellák írása és fordítása

Pasit karácsonyra – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!
11 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. április 16.

 2. Nagyon jó a történet felvezetése, vicces az alap sztori, bár sejthető a végkimenetel, biztos mulatságos helyzetek lesznek a két főszereplő között. Várom a folytatást.

 3. Morcos, zsörtölődős főhős, már most imádom :)) Mindig sok vicces helyzet alakul az ilyen játszd el a párom féle történetekben, már alig várom, hogy kiderüljön az ég is egymásnak teremtette őket :))
  Köszi, hogy olvashattam.

 4. Charlotte says:

  Jó kezdet, valóra válik a regény 🙂 Van egy olyan érzésem, hogy mormogós úr, hamarosan romantikussá lesz, és nem válik meg karácsony után a felbérelt kedvestől.

 5. Kár ,hogy ezt még nem olvastam!! Tetszik nagyon! Egy kedves karácsonyi történet! Szeretem az ilyen ellenszenves emberek vonzák egymást. Kinem álhatom és a végén szeretek. Köszönöm szépen!❤️

 6. katamsz says:

  Nagyon tetszett, amikor anno olvastam. Kitalálható, hogy mi lesz a végkifejlet, de olyan jól van megírva, hogy szívasan olvasom újra. Szerethetők a karakterek, még a mogorva, morgós Daniel is, aki Piotr mellett egészen kedves is tud lenni. Jó lesz újra elolvasni, főleg így karácsony előtt.

 7. Ezt a történetet én is szerettem igaz régen olvastam. Már nem tudom mi volt a vége de azt tudom sokat mosolyogtam rajta. Jó lesz újra olvasni. Köszi a fejezetet.

 8. miletta says:

  Ő, én nagyon szeretem ezt a történetet. Bár már a, végére nem emlékszem de jó lesz újra olvasni. Daniel remélem megtatálja az udvasiasabb énjét.

 9. Imádom a könyvesboltokat, szóval nagyon tetszik már most a történet. Igazi karácsonyi kis sztori. Nagyon kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből a pasibérlésből 🙂
  Piotrnak meg kell szelidítenie Danielt és én drukkolok neki! Köszönöm szépen 🙂

 10. Én nagyon is jól emlékszem rá 🙂
  Igazán seggfej Daniel…
  Ami lehet, hogy csak álca :-), mert iszonyúan magányos (ő is).

 11. moziboszi50 says:

  Kár hogy nem emlékszem a történetre, mert nagyon jó, így nagyon várom a teljes regényt!

Vélemény, hozzászólás?