Hír: Nyári szünet 2019!
(Kategória: Frissítések)
Küldte: Fairy
hétfő 10 június 2019 - 16:30:39


2019. június 11.


Hihetetlen, de újra itt a nyár - amilyen tavaszunk volt, ezt szerintem nem hittük volna -, ami azt jelenti, hogy a Skat bezár a nyári szünet idejére.

Természetesen, nem mehetünk el úgy, hogy nem hagyunk nektek elég olvasnivalót (bár tudom, olvasnivalóból sosem lehet elég).

Befejeztük Tinna kérése alapján az V. Skatjáték történetét, amit ma megkaptok, más finomságokkal együtt.

Mindenkinek nagyon kellemes nyarat kívánunk! Pihenjetek sokat, olvassatok sokat és látogassátok az oldalt és persze, hagyjatok nyomot magatok után.

Szívesen látunk mindenkit a Discordon - ahogy eddig is -, mert ott minden nap megtalálhattok majd minket. És a mostani tagok a megmondhatói, hogy amellett, hogy a hangulat nagyon jó, sok ízelítőt szoktunk megosztani a folyamatban lévő munkáinkból.

Szeptemberben jövünk vissza!

Addig is vigyázzatok magatokra és gyertek csevegni!

Fairy és JuckóÉs most lássuk miket is hoztunk nektek olvasni:

Először is megemlíteném az új dizájnt, amit megint Juckónak köszönhetünk!

V. Skatjáték története:


Szerelem második látásra - Tinna kívánsága alapján. Kedves Tinna! Fogadd sok szeretettel tőlünk, reméljük tetszeni fog. Mi imádtuk írni őket.


Fairy:

Luana: Selyemsál 16. fejezet + Epilógus - ezzel a történet véget ért, de nem kell megijedni! Szeptemberben hozom Dario és Justin történetét!

Evangeline Anderson: A megbízatás 14-17. fejezet - ez a történet is véget ért. Juckó! Még egyszer köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit kaptam tőled a történet fordítása közben. Nélküled feladtam volna.


Juckó:


Jet Mykles. Heaven 11-13. fejezet + Epilógus - és ők is véget értek.

Jó olvasást!
Jó olvasást kívánunk!

Ezen hír származási helye: Varázsskatulya - titkos vágyaid rejtekhelye
( http://varazsskatulya.hu/news.php?extend.343 )