Hír: Megjött az ősz, tehát újra itt!
(Kategória: Frissítések)
Küldte: Fairy
vasárnap 08 szeptember 2019 - 11:46:12


2019. szeptember 08.Kedveseink!

Legnagyobb sajnálatunkra a nyárnak vége, megjött az ősz és ezzel a dolgos hétköznapok. Bízom benne, hogy mindenkinek jól telt a nyara, sokat pihentetek, még többet olvastatok és annyira feltöltődtetek energiával, hogy ebből jut arra is, hogy a Skaton aktívkodjatok.
Mi Juckóval nagyon jól éreztük magunkat Krakkóban. Fantasztikus volt.
Természetesen lesz majd újra Skatjáték is, csak még vissza kell rázódnunk a melóba és a szeptemberi őrületen is túllenni. De nem ússzátok meg: mi is fogunk nektek írni, nem csak fordítunk.

Ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy szívesen látunk MINDEN Skatulyást a Discordon, ahol nagyon jó társaság gyűlt össze és igazánjókat tudunk beszélgetni és hülyülni.

Legyen mindenkinek jó ősze, tele, tavasza, hogy mire eljön az újabb nyár, nagyon sok új és csodálatos (remélem csodálatosnak fogjátok tartani) Skatulyás történettel legyetek gazdagabbak!

Fairy és JuckóÉs most lássuk miket is hoztunk nektek olvasni:

Először is megemlíteném az új dizájnt, amit megint Juckónak köszönhetünk! És az új dizánjhoz kapcsolunk egy játékot: hozzászólásban várjuk, hogy vajon mely Skatulyás történeteket fedezitek fel a fejlécben? Vajon megtaláljátok mindegyiket? És persze arra is kíváncsiak vagyunk, hogy tetszik?
Fairy:

Luana: A szerelem hatalma 1. fejezet - A Selyemsálban megismert barátaink visszatértek és ezúttal Dario és Justin édebús szerelmét ismerhetitek meg.

Carol Lynne: Szerelem a lápvidéken 1. fejezet - Caleb az amerikai egyetemista és Jon az angol birkatenyésztő farmer története elkezdődik.

Heidi Cullinan - Marie Sexton: Family ​Man - Olasz módra 1. fejezet - Milyen az, amikor az ember 38 évesen jön rá arra, hogy meleg? Olvassátok el Vince és Trey történetét és megtudjátok


Juckó:


Stormy Glenn: Túl a sötétségen 1. fejezet - ajánlom figyelmetekbe ezt az igazán aranyos és izgalmas tündéres történetet. Zack a katona és Eljin, a tünde nagyon jó kis párost alkotnak.

Angelique Jurd: Jesse mosolya 6-10 fejezet - remélem ti is hiányoltátok már az édes Jesse-t és a mosolyát!

Kate Steele: Gyógyulás 3. fejezet - Jamie és Jed is újra köztünk vannak!

Jó olvasást!
Jó olvasást kívánunk!

Ezen hír származási helye: Varázsskatulya - titkos vágyaid rejtekhelye
( http://varazsskatulya.hu/news.php?extend.344 )