Meleg regények/novellák írása és fordítása

Rám ismertél már? – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

***

***

29 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. december 31.

 2. Szabina says:

  Nagyon szeretem a humoros storykat, és ebből a fejezetből ez jön le nekem hogy nem fogom megbánni ha elolvasom. Scottról eddig nincs jó véleményem, mert ha valaki szeret valakit akkor nem fog mások után menni hogy kipróbáljon dolgokat másokkal. Ezzel nagyon meg tudja bántani az embert. Emiatt remélem hogy nem ő lesz Mr. X. De ki tudja. Nagyon olvasnám tovább. Köszönöm szépen 🤗

 3. Jelszó kiküldve: 2022. október 30.

 4. Rejtélyesen izgalmas történetnek indul. Ki lehet Mr. X? Vajon megoldódik a pénzügyi próblémája Jacob-nak? (sejtésem szerint ez áll a lakótárs keresés hátterében) Ki szeretheti plátóian és nem mer közelíteni hozzá? Köszönöm a munkátok!

 5. Jelszó kiküldve: 2022. október 16.

 6. alanafowl says:

  Nem szoktam ilyesmivel kezdeni a hozzászólásaimat, de erről a történetről az ugrott be, hogy ez de cuki 🙂 Lehet elhamarkodott, de nekem van egy tippem Mr. X-re, kíváncsi vagyok jól gondolom-e.

 7. Jelszó kiküldve: 2022. október 10.

 8. Azariel says:

  Na ez izgin kezdődik.
  Scott egy igazi bájgúnárnak tűnik, aki vissza akar csúsznia repedéseken át.
  Remélem nem ő Mr.X és valami belevaló srác az.
  De mi a fenét művelt Stephanie?

 9. Jelszó kiküldve: 2022. szeptember 28.

 10. Csicsanoncsi says:

  Ez egy igazi romantikus vígjátéknak ígérkezik. Sajnos egy fejezetből nem tudok mélyebbszántó véleményt írni, csak annyit, hogy az alapszituáció érdekes.

 11. Jelszó kiküldve: 2022.09.13.

 12. Érdekes történetnek tűnik, jó az alap story, Jacob egy kicsit heves természetűnek tűnik, bár az igaz, hogy az exe miatt nem kicsit lehet frusztrált. Scott egy igazi p@cs, nem engedi el Jacobot, mert ugye mi van ha rájön fél év múlva hogy mégiscsak ő az igazi, és addigra Jacob túl lép rajta, az már mi gáz lenne, ott maradna hoppon. Nem hinném hogy ő Mr. X., és a szőke srác sem, csak elterelés. Várom nagyon a folytatást.

 13. Jelszó kiküldve: 2022.06.29 – 17:52

Vélemény, hozzászólás?