Meleg regények/novellák írása és fordítása

Rám ismertél már? – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

***

***

15 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. június 16.

 2. Sziasztok!
  Érdekesnek tűnik a történet. Scot eddig nem igazán lopta be magát a szívembe, így egyenlőre drukkolok, hogy ne Ő legyen a titokzatos Mr. X. Kíváncsi vagyok, vajon a későbbiekben változik a véleményem róla?

 3. Jelszó kiküldve: 2022. június 12.

 4. Kuroshiro says:

  Megöl a kíváncsiság, hogy ki a rejtélyes üzengető, bár teljesen egyetértek Jacobbal, amiért nem esett hasra egyből a pasitól. Azért egy kicsit furcsa a módszer. A kacsintós smileyt pedig szívből utálom, nem tehetek róla. Jacobról még nem sok mindent tudni, de ennyi is elég volt Scottból, hogy tudjam, nem szimpatikus, és egyenesen idegesít. Szemét húzás volt, amit tett, főként hogy utána még nem hagyja békén Jacobot. Remélem, hogy a történet végére koppan egy hatalmasat.

 5. valiszilvi says:

  Csak ismételni tudom magam, mert vmikor még a régi oldalon írtam hozzá. 🙂

  Cuki történetnek tűnik. Megmosolyogtat már az elején, úgyhogy csak jó lehet a történet. Az ex továbbra sem lopta be magát a szívembe. 😀 Kíváncsian várom a folytatást és hogy ki lesz a titokzatos levelező társ.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 7. Nagyon izgalmasnak ígérkezik. Remélem Scottról még olvasunk többet is, valahogy szívesen olvasnám, h elküldik a fenébe 😀

 8. Látom mindenki azon agyal, hogy vajon Mr. X az ex? Nagyon hiszek benne, hogy nem ő az!
  Lehet, hogy az a szőke? Nem tudom. jajj, de meghalok már a kíváncsiságtól!

 9. Jelszó kiment: 2022. január 07. 17.36

 10. Úgy tűnik ez is humoros kategória amit kimondottan szeretek. Kicsit Simon ​és a Homo sapiens-lobbi történetére emlékeztet és azt is szerettem. Vajon ki lehet a titokzatos Mr. X? Remélem nem tudjuk meg nagyon hamar, izgalmasabb ha az olvasó is találgathat. Scot nem szimpi, a keresgélni akarok még, hogy biztos legyek benne te vagy e az igazi hozzáállás sosem múlik el, hiszen ki tudja mikor jut megint eszébe másfelé kacsintgatni. Ráadásul a maradjunk barátok és tegyünk úgy mintha minden rendben lenne viselkedés semmibe veszi a másik érzésit és olyan mintha nem is érdekelné mi volt valaha köztük. Azért remélem nem ő a titokzatos idegen.

 11. Ez szuper! Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz Mr X . Talán az exe? Szeretem az ilyen levelezös sztorikat! Nekem eddig tetszik! Várom a folytatást! Köszönöm szépen!❤️

 12. Sziaaa!
  Nagyon jó a kezdés.
  A levelezéseken jókat nevettem. Annyira kíváncsi vagyok, hogy ki lehet ez a Mr. X, és vajon mikorra fog kiderülni. Addig is, amíg megtudjuk, várom a levelezéseiket! 🙂
  Valahogy nekem ez az ex eddig nem szimpi, kíváncsian várom, hogy fog-e a véleményem a későbbiekben változni. Mindenesetre nagyon bízom benne, hogy nem Ő Mr. X., mert annak most nem igazán tudnék örülni.
  Köszi, hogy olvashattam!

 13. Ez egy nagyon izgalmas és érdekes történetnek tűnik. Kicsit nyomozós jellege van, persze nem a gyilkost keress ük, hanem a papírletépőt.
  Mr. X személyére kíváncsi vagyok, ki lehet? Már ebben a fejezetben is felbukkant vajon?

 14. rozsareka says:

  Sziasztok 😊!
  Már az első rész közepe fele megvolt a hozzászólásom kB. kétharmada, amikor tovább olvasva vettem észre, hogy minden gondolatot elvettetek tőlem 😉😊.
  Kezdtem filózni, hogy Scot vissza akarja szerezni és egy nem kívánt szobatárs ebbe belerondíthat. Aztán láttam nem.
  Hogy ez nem homofób megnyilvánulás, hanem egy titkos rajongó akciója, s hát pont ez van később leírva 🤔😁. Na, eddig a hozzászólásom nulla😀.
  Most meg már azt szeretném, ha a szőkeség lenne, így legalább Scot mindkettőjükről lemarad. (jujj, be rosszmájú vagyok, de nemigazán tetszik Scot szakításának oka, valahogy nem rajongok ezért a srácért🙄)
  Aztán inkább nem boronálok össze senkit senkivel, mert úgyis mindig naaaagyon mellényúlok 😁, azonban egy dologban 100 % biztos vagyok, hogy lesz másik alkalom.
  Mindenesetre Mr. X igazán jól leüti a magas labdákat ☺️, nem beszél mellé egy csöppet sem.
  Egy dolgom maradt még, megyek jelszót kérni 🤗.
  Mosolygós napot mindenkinek!

  1. rozsareka says:

   Nem is kellet kérjem a jelszót, már megkaptam ❤️. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?