Meleg regények/novellák írása és fordítása

Selyemsál – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

26 Hozzászólás

 1. annamaris75 says:

  Nagyon szeretem ezt a sorozatot, szeretném újra olvasni.
  Nagyon szépen köszönöm.

 2. Jó volt újra olvasni, szeretem ezt a triót. Köszönöm.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. március 4. 18.25

 4. everinnes says:

  Mivel abszolút alakváltó-történetek fan vagyok, így mindig nehéz egyet kiemelni. De a Selyemsálat a hármas kapcsolati kiosztás miatt nagyon szerettem. Egész furcsa belegondolni, hogy amikor van egy “neked termetett párod”, lehet kettő is. Martin és Daniel karaktere nekem kicsit közepes volt mindig, de Christian a kezdés ellenére kellemesen kárpótolt, akárhányszor olvastam is el.
  Köszönöm, hogy ilyen gyorsan ez is felkerült! 🙂

 5. Jelszó kiküldve: 2022. február 28. 17.47

 6. Szabina says:

  Jesszus. Ez nagyon ütős volt így elsőre. Csak kapkodtam a szemem. Farkasok, tauruszok, sárkányok. Imádom. Nagyon izgalmasnak ígérkezik. Alig várom a folytatást. Már előre látom hogy nagy kedvencem lesz és többször újra fogom olvasni.

 7. Jelszó kiküldve: 2022. február 22. 17.25

 8. Barbus789 says:

  Az ember azt hiszi, ha olvasott már legalább egy alakváltós történetet, akkor gyakorlatilag az összes ugyanolyan lesz vagy legalábbis hasonló. Aztán találkozik egy ilyen remek kezdetű történettel és rájön, hogy mekkorát tévedett. Érdekes lesz három karakter történetèt olvasni, főleg egy olyan történetben, ahol kettő alfa is van. Kíváncsi vagyok melyik lesz az erősebb hármójuk közül 🙂

 9. Jelszó kiküldve: 2022. február 15. 17.39

 10. Szeretem az olyan történeteket, ahol alakváltók szerepelnek, mert bármit ki tudnak hozni a történetből. Az utóbbi időben sok ilyen témájú könyvet olvastam. Az apa egy tetű és nehéz elképzelni egy szülőt, aki a saját fiának ilyen sorsot szánna. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a barátai, akik megígérték, hogy segítenek megszökni hová tűntek el az első fejezetből. Várom a társak első találkozóját nagyon. Mindig az izgi résznél van vége a fejezeteknek. A fordítás remek, mint mindig.

 11. Sziasztok!
  Sokan írtátok, hogy különböző alakváltós történetet olvastatok már. Na, hát én még egyet sem! Most kiderült , hogy nagy kár volt.
  Számomra elég erősre sikeredett az eleje (Christiant el akarja adni az apja), de örültem, hogy gyorsan megszabadult az apjától!
  Szimpatikus Daniel, mert kitartó, hisz a megérzésében, hogy van még valaki , aki az életük része lesz. Martin pedig türelmes, igazán szereti Danielt.
  Alig várom, hogy tovább olvashassam a történetüket!!!!

 12. Köszönöm szépen, hogy elhoztad nekünk ezt a forditást. Te mutattad meg nekem ezeket a szuper alakváltó történeteket. Köszönöm szépen! Imádom öket! Különösen a Selyemsálat! Nagyon a szívemhez nőtt a két farkas és a gyémánt sárkány. Nagyon örülök, hogy Christian meg tudott szökni a szívtelen gonosz apjától! És nagyon örülök ,hogy Daniel nem adta fel ,hogy meg találja a párjukat! Nagyon várom a folytatást! Köszönöm szépen!❤️

 13. Valahogy nekem mindig ez a történet marad a kedvencem, már párszorújra 9lvastam, de sosem unom meg. Valahogy nagyon jó érzést olvasni, Christian hogyan találja meg a boldogságot és a biztonságot. Köszönöm a fordítást .

 14. miletta says:

  Sziasztok nagyon szeretem ezt a sorozatotot nekem a kedvencem Chris a hármas közül amilyen kicsi olyan akaratos.

 15. Mindig is nagyon szerettem ezt a történetet és jó újra olvasni. Már alig várom, hogy a többi rész is felkerüljön valamint a folytatások. Christian, Daniel és Martin karaktere is nagyon tetszik. Köszi a történetet.

Vélemény, hozzászólás?