Meleg regények/novellák írása és fordítása

Túl a sötétségen – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

33 Hozzászólás

 1. Ez nagyon rejtélyesen kezdődik. Szeretem a rejtélyeket de kicsit remélem hogy nem valami Mátrix szerű sztori. Viszont nem lehet rossz már most nagyon eseménydús.

 2. Jelszó kiküldve: 2023. március 28.

 3. Yuuki212 says:

  Huh, vajon ez az ismeretlen srác és Zack halucinációiban lévő ember ugyan az? Igazán izgalmasan indul, sok talánnyal. Tetszik, kíváncsi vagyok a folytatásra. Köszönöm szépen!❤

 4. Jelszó kiküldve: 2023. január 14.

 5. Kuroshiro says:

  Nagyon akciódúsan indul a történet, több szempontból is. Nem sok minden derült ki, és rengeteg kérdésem lett. Valami az súgja, hogy valami susmus van Zack balesete körül. Nagyon kíváncsi lettem, hogy mi történt, és arra is, persze, hogy ki a titokzatos álombeli férfi, és hogyan csinálja. Zack már most szimpatikus, szeretem az ilyen típusú karaktereket. Láttam, hogy mpreg lesz a sztoriból, alig várom, külön izgalom.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. december 5.

 7. everinnes says:

  Erre a kezdésre kimondottan emlékeztem, mert nagyon szeretem az ilyen sejtelmes “álmokon keresztül kommunikálunk” megoldásokat. Bár végül csak az első két fejezetet olvastam előző oldalon még, kimonodottan örültem mikor most hosszabb idő után visszatérve rájöttem, hogy felkerült itt is – és hogy van (lesz) még két másik könyv is! Köszönöm!

 8. Jelszó kiküldve: 2022. november 29.

 9. Ez egy nagyon forró és nagyon izgalmas kezdésnek ígérkezik. Szegény Zack fejével több gond is van mint elsőre látszik.

 10. Jelszó kiküldve: 2022. november 9.

 11. Izgalmasan indult a történet. Még van, ahol nem vagyok biztos,hogy csak képzelet vagy valóság ami történt. Az biztos,hogy szeretném tovább is olvasni! Köszönöm!

 12. Jelszó kiküldve: 2022. október 1.

 13. Szabina says:

  Az első kérdés ami felmerült bennem, hogy most vajon mi a valóság és mi a képzelet szüleménye? Ahhoz képest hogy elvileg valamilyen katonák voltak a támadók elég gyorsan kiütötte őket. Nagyon sok minden nem derült ki a fejezetből, rengeteg kérdés maradt a fejemben, viszont ígéretesnek tűnik. Kíváncsian várom a folytatást. Köszönöm szépen 🤗

 14. Nekem tetszik. Kicsit titokzatos ez az első fejezet, de rendkívül izgalmas kezdet.

 15. Csicsanoncsi says:

  Nagyon szeretem ezt a történetet. Anno a következő frisset annyira vártam, hogy olvashassam a következő fejezetet. Szeretném egyben elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!