A Túl a sötétségen korábbi hozzászólásai:

rojcsi

Akciós indulás, ami nagyon tetszett és ez a feszültség, izgalom meg is marad. Kíváncsi vagyok a végére, sikerül e nekik?


amani

Szia Juckó!

Már most imádom!  Kíváncsian várom a folytit.

Köszi, hogy olvashattam!            

amani

Szia Juckó!

Hát az imádatom továbbra is kitart. Egyre érdekesebb lesz, és furkássza is az oldalamat rendesen a kíváncsiság, hogy mi miért történik.

Alig várom a folytit, főleg ilyen befejezés után!

Köszi, hogy olvashattam!            

amani

Szia Juckó!

Hát nem lehet most egyszerű Eljinnek. Bízom benne, hogy hamarosan minden okés lesz.

Imádás van! Köszi, hogy olvashattam!   

amani

Szia Juckó!

Szegény Eljin, nem lehet Neki egyszerű. Zack meg lassan tényleg beleőrűl itt a dolgokba. Remélem azért hamarosan elmondanak mindent, amiről még nem tud, vagy nem emlékszik rá!

Köszi, hogy olvashattam!   Imádás van!

Kíváncsian várom a folytit!         

amani

Szia Juckó!

Köszi szépen az új részt!

Még csak most olvastam el, az új fejit, de már alig várom a folytit. Egyszerűen imádom!               

amani

Szia Juckó!

Köszi szépen az új fejit! Már vártam nagyon! 🙂 


katalin

Kicsit furcsa kicsit édes de ez a legjóbb. Még régebbenn keztem elolvasni ezt a kőnyvet de technikai okok miat >˙számitógép csere > nem tudtam be fejezni de örülök hogy most már eltudom olvasni .Zack et sajnáltam már akkor is szegény haza tér egy cstából betegnek hiszi magát erre megjelenik az álmaiból ismet személy és azt mondjaneki hogy hihetetlen de a gyerekedet várom és most meneküljünkmert megakarnak őlni bennünket .Elijin helyzete se kőnyü előszőr elrabólják ,majd szexre kényszeritik egy idegenel és hiába szeretbele elveszik töle ,majd mikor megtalálja a babájukal a hasában ő nem emlékszik rá .Tudom hogy eznem egy leányregény de azért az emberi gonoság ennél jóban már hova sülyedhet.Utólagósan is köszönöm a türelmed hogy ilyen hoszu tirádát végig olvasólkőszőnőm az edigi és az ezutáni munkátokat azaz egy év mig nemtudtalak olvasni titeket maga volt a pokol egy ilyen kőnyv moly számára mint én vagyok.


Rami

Ha nem is minden fejezetet kommentelek, de nyomon követem őket.

És amúgy kíváncsi vagyok rá, mi vitte az embereket arra, hogy megint gonoszak legyenek…


Misza

Annyira szeretem még mindig ezt a történetet  Mikor még elkezdted fordítani, minden frisskor azt vártam, hogy mikor kerül fel belőle egy újabb fejezet. Újra olvasva is ugyan olyan izgalmasan indítanak.


Lizz

Először is köszönöm a fordítást! *.* Nektek hála az írótól már olvastam két történettett, amik szint úgy nagyon tettszettek. Itt ismét egy teljesen más világ tárul elénk, amilyennel még nem nagyon találkoztam. Egy rövid történethez képest nagyon szépen felépítésre került a történet világa illetve a karakterek fejlődése is tetszett. Ritka az az eset amikor egy ilyen hosszúságú storyban nem tűnnek túl gyorsnak az események de itt ezt én egyáltalán nem éreztem. Annyi hiányérzetem volt a történettel kapcsolatban, hogy a pici megszületése elmaradt  De gondolom a következő részek folytatólagosan követik egymást, így remélhetőleg a későbbiekben ezt is olvashatjuk. Remélem a következő két részt is olvashatom a “gondozásotokban”.


LGy

Ugye, hogy lesz folytatás, mert nagyon sok új szál született: Doki, Rocky, Monte. Ez mind-mind folytatás után kiált. Menjetek el szépen vakációra, hogy aztán újult erővel és még nagyobb sebességgel tudjátok hozni a nyálcsorgató inyencségeket. Köszönjük az eddigi munkátokat.            


darvak

Túl a sötétségen – szabadon olvasható

Szia!

A nagy meleg miatt a hűvös szobám védelmében egymás után olvasom a jobbnál jobb történeteket. Mikor elkezdem ezt a történetet először voltak fenntartásaim, de pillanatok alatt beszippantott a történet. Hihetetlenül izgalmas és alig várom, hogy olvashassam a folytatást.

darvak

Túl a sötétségen – Teljes történet

Ez is klassz rész volt, vérforraló szex, és igazán emlékezetes a találkozás a túlféltő bátyóval

Köszi

darvak

Túl a sötétségen – Teljes történet

JAAJJJJ, micsoda függővéges befejezés.

Imádtam Zack és az ő Kolikbrije történetét, de ez a “befejezés” nem tetszik (toporzékol és hisztizik)Remélem hamar olvashatom a folytatást. Köszönöm a fordítást.


lola

Az nem lehet,hogy vége van……annyira jó ez a történet,nagyon remélem,hogy lesz folytatása. Kiváncsi vagyok,hogy alakul a többiek élete,ki az áruló, tál sok minden maradt függőben. Köszi a forditást 🙂   


Moncsi73

Hol a vége? Itt nincs az tuti! Remélem van folytatás, szeretném tudni ki az áruló, mi lesz Dokiékkal, Monte előkerül ugye? Sok kérdés maradt nyitva amire érdekelnek a válaszok. Izgalmas és rövid volt a történet, de szerettem.

Köszönöm, hogy olvashattam.  


Lyn

Ez az egyik legnagyobb kedvencem lett! Köszönöm, hogy lefordítottátok és, hogy olvashattam ???? Izgalmas volt a történet, és nagyon szerethetőek a szereplők! A kedvenceim most Zackék, de várom Dokiék történetét is nagyon ????

Köszönöm még egyszer!             


Liza72

Szerettem olvasni de nekem olyan hirtelen lett vége, gondolom több részes. Érdekes történet egy függönyön túli világról két apával, izgalmas és fordulatos, nem lehetett aludni rajta, a két főszereplő közti mentális kapcsolat nagyon tetszett. Köszi h olvashattam


miletta

Szia. Jó volt olvasni nagyon izgalmasan indult bár én egy kicsit többet olvastam volna mi történt abban az intézetben. A vége viszont nagyon befejezetlen hirtelen lett elvágva de gondolom hogy esetleg a folytatásban szó lesz róluk is. Köszönöm a, fordítást   


Tűzvarázs

Nagyon érdekes megközelítése volt ez a tündér világnak. Az emberiség mindig is a hódításban látta a fejlődést, és konfliktusmegoldásnak is a leggyorsabb módja, ha rákényszeríted az akaratodat a másikra,még akkor is,ha az neki nem épp előnyös. Várom a folytatást.Kíváncsi vagyok, hogy bírkóznak meg a királyságban az új helyzetekkel, és az is érdekelne megtalálják-e Monte-t.

Köszönöm a munkátokat! 🙂


Ludmilla0406

Eddig úgy tűnik, hogy remek történetet kanyarított az író, könnyed olvasmánynak tűnik bár a végével nem békültem ki teljesen Remélem ilyen klassz lesz a folytatás is.              


Rami

Háát ilyen vége van? Igen, ilyen,

Gondolom, folytatódik valahol, valahogy valamikor…

Köszönöm a fordítást és várom a következőt


Serafina

Köszönöm a fordítást ❤️

Maaarha nagy függővéggel zárult, de legalább a főpárosunk teljesen rendben van, és semmi bajuk. Végig azon aggódtam, hogy valami baja lesz Eljinnek*-*, uh nost kicsit megnyugodtam hogy biztonságban van.

Köszönöm még egyszer a fordítást ❤️    


annamaris75

Köszönöm hogy olvashattam, nagyon tetszett és remélem olvashatom a folytatást is.