Meleg regények/novellák írása és fordítása

Vészhelyzet esetére – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!40 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. november 19.

 2. Kuroshiro says:

  Nagyon érdekesnek ígérkezik ez a történet. Kíváncsi vagyok, mi lesz most Cole-lal, a nyaralással és Justinnal. A fejezetet olvasva nem igazán értem, hogy egy parkolóbeli affér miért vette rá Danielt, hogy elmenjen Justinnal nyaralni egy hétre, miközben még nem is smároltak. Miért? Azt hiszem, és kicsit remélem is, hogy ezek a tervek most változni fognak. Kíváncsi vagyok, hogy milyen Cole, és hogy milyen lesz a kapcsolatuk Dániel-el. Szeretném tovább olvasni 🥺

 3. Jelszó kiküldve: 2023. július 11.

 4. Egy csomó kérdés maradt bennem a fejezet olvasása után. Remélem ha olvssom ezek majd kitisztúlnak. Kíváncsi vagyok milyen Cole. Arra is kíváncsi vagyok milyen lesz Daniel mint testvér vagy egyáltalán testvér lesz-e.😉

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 2.

 6. Zsubogar says:

  Nahát! Ez nagyon izgalmasnak igérkezik. Vigyorog a szám és már most, az első fejezet után azon kattogok, hogy valyon mi lett a vézna kis kocka öcsikéből… Valyon édes hármasban menek telelni, vagy a munkatárs visszamondja a kirándulást? Szeretném tovább olvasni. Kérek szépen hozzá jelszavat és köszönöm, hogy lefordítottad. Már ennyiből is biztosra veszem, hogy nem fogom megbánni ha elolvasom.

 7. Kíváncsi vagyok a srácra, mert úgy tűnik, ebből “babysitterkedés” lesz. 😀

 8. Annyira rovid volt, hogy nem is tudom mit lehetne irni. Csak a kivancsisag feszit, milyen is ez a Cole, akkor hova megy, ha kiengedik, mert torott kezzel nem igazan tudja magat ellatni. S akkor mi lesz a jol megerdemelt szabadsaggal, meg az uj fiukaval?

 9. Izgalmas kezdés!!! Pont meglátta volna………de kiváncsi vagyok, hogy mi lett a kis srácból. Gondolom igazi jóképű, igéző, sőt talán idegesítő kis szemtelen pasi. De ez csak képzelet 🙂 Vajon mit tud vele kezdeni Daniel? Azt hiszem így látatlanban is már kedvelem ezt a Nicholas-gyereket !!

 10. Jelszó kiküldve: 2022. június 6.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!