Meleg regények/novellák írása és fordítása

Vészhelyzet esetére – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!38 Hozzászólás

  1. Jelszó kiküldve: 2023. július 11.

  2. Egy csomó kérdés maradt bennem a fejezet olvasása után. Remélem ha olvssom ezek majd kitisztúlnak. Kíváncsi vagyok milyen Cole. Arra is kíváncsi vagyok milyen lesz Daniel mint testvér vagy egyáltalán testvér lesz-e.😉

  3. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 2.

  4. Zsubogar says:

    Nahát! Ez nagyon izgalmasnak igérkezik. Vigyorog a szám és már most, az első fejezet után azon kattogok, hogy valyon mi lett a vézna kis kocka öcsikéből… Valyon édes hármasban menek telelni, vagy a munkatárs visszamondja a kirándulást? Szeretném tovább olvasni. Kérek szépen hozzá jelszavat és köszönöm, hogy lefordítottad. Már ennyiből is biztosra veszem, hogy nem fogom megbánni ha elolvasom.

  5. Kíváncsi vagyok a srácra, mert úgy tűnik, ebből “babysitterkedés” lesz. 😀

  6. Annyira rovid volt, hogy nem is tudom mit lehetne irni. Csak a kivancsisag feszit, milyen is ez a Cole, akkor hova megy, ha kiengedik, mert torott kezzel nem igazan tudja magat ellatni. S akkor mi lesz a jol megerdemelt szabadsaggal, meg az uj fiukaval?

  7. Izgalmas kezdés!!! Pont meglátta volna………de kiváncsi vagyok, hogy mi lett a kis srácból. Gondolom igazi jóképű, igéző, sőt talán idegesítő kis szemtelen pasi. De ez csak képzelet 🙂 Vajon mit tud vele kezdeni Daniel? Azt hiszem így látatlanban is már kedvelem ezt a Nicholas-gyereket !!

  8. Jelszó kiküldve: 2022. június 6.

Vélemény, hozzászólás?

error: Content is protected !!