Meleg regények/novellák írása és fordítása

William szíve – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

13 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. augusztus 26.

 2. Kiváncsivagyok a csavarra ha van csavar. Amúgy aranyosnak tünnek a fiúk szóval az sem baj ha ez kivételesen egy habkönnyű történet különösebb buktatók nélkül.

 3. Jelszó kiküldve: 2023. július 2.

 4. Nikicca says:

  Tetszenek a szereplők…egy író és egy fényképész. Hamar egymásra találtak, de remélem ami kialakul majd közöttük, nem lesz ilyen hamar vége tekintve, hogy milyen messze laknak egymástól.
  Kíváncsi vagyok a folytatásra, köszi a fordítást! ☺️

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 14.

 6. Szabina says:

  Elsőre szimpatikusnak tűnnek a szereplők. Egy fotós és egy író aki válságban szenved. Ráadásul egy másik országból. Elég gyorsan egymásra hangolódtak, ami nagyon tetszett. Úgy tűnik megértik egymást. Még ha eleinte távkapcsolatnak indul is a történetük remélem nem marad az hosszú távon. Felkeltette az érdeklődésemet. Köszönöm 🤗

 7. Jelszó kiküldve: 2022. május 9. 17.19

 8. Két művész lélek találkozik, szimpatikusak egymásnak…kár hogy az író a világ másik végén él. Egy rövid kaland lesz belőle vagy egy életre szóló szerelem?

 9. Jelszó kiküldve: 2022. február 21. 16.28

 10. Úgy érzem, hogy könnyen és gyorsan megtalálták a közös hangot. Talán Brody még sem olyan zárkózott, mint ahogy első pillantásra tűnt.!? Vajon lesz buktató vagy ilyen könnyen és simán egymásra találnak? Már megint sok kérdésem lenne! Köszönöm

 11. Jelszó kiküldve: 2022. február 20. 14.13

 12. Ezt a történetet én is rég olvastam. Akkor is megkapó volt és most újra olvasva még mindig úgy gondolom. Két tlejesen más ember akiket a véletlen hoz össze és amiből bármi lehet. Köszönöm a történetet.

 13. Ez egy régebbi fordítás. Igazán nagyon szeretem.
  Romantikus, tele érzelemmel.
  Többször elolvastam már, mert az egyik kedvencem.
  Van egyfajta bájos hangulata az egésznek.
  Köszönöm 😍🥰

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!