Író: Iria

Fordította: Fairy

Fandom:  Saját

Korhatár: +18

Engedély: van (évekkel ezelőtt kaptam, mostanság sajnos nem értem el az írót, de van)

Megjegyzés:

 A gyakrabban előforduló lengyel nevekről:

Tomek: a Tomasz (Tamás) egyik hétköznapibb becézése. A Tomaszek, Tomuszek, Tomcio kicsinyítő képzős becézés kisgyerekeknél vagy éppen idősebbeknél gúny (ahogy Patryk is gúnyolódik vele) Kiejtések: Tomas, Tomasek, Tomus/Tomusek Tomcsjo

Teofil : ugyanaz mint nálunk.

Patryk: szintén

Basia: a Barbara becézése, kiejtés: Basja

A lengyel iskolarendszer:

Általános iskola 1-6. osztály

Gimnázium 7-9. osztály

Líceum (lehet alapismeretes, mint nálunk a gimnázium és szakképzést adó, mint a szakközépiskola), középiskola, technikum – 10-12. osztály

Mint mindig, a bétázást köszönöm Juckónak. És azt is, hogy szereted a fiúkat, és meggyőztél, hogy nem csak nekem tetszhet ez a sztori. Mert nélküled nagy valószínűséggel nem kerülne fel ez a történet az oldalra.

Fejezetek száma: 17 fejezet  (~90 oldal)

Felkerült: végig


Tartalom: Tomek szerelmes a legjobb barátjába Teofilba, azonban a fiú teljesen hetero. Míg magában őrlődik, nem veszi észre, hogy valaki, aki ott van az orra előtt, mindent megtenne azért, hogy végre észrevegye, mennyire akarja őt.

A történet az író engedélye nélkül máshol nem terjeszthető!A Csak az enyém korábbi hozzászólásai

Rose

            Ezt a történetet még nem is olvastam. Már mindenkit kombinálok mindenkivel két rész után,nem tudom kikövetkeztetni hogy akkor kinek ki jön be és ki utál kit, Tomek egy makacs idóta de kiváncsi vagyok ki fog kikötni mellete. Alig várom hogy kibogozzam a dolgokat, na meg persze hogy végig olvassam.  

***

            Bassia ritka idegesitő csitri,hát Teofil egz idóta Patryc Tomec parosért szoritok, syerintem van rá esély ha már álmában lesmárolta Patrycot,és hát úgy vettem észre hogy az ingjét is szivesen szagolgatta.Szerintem Patricnak már jó ideje bejön Tomek.Bevallom kivsit szkeptikus voltam a sztorival,de egyre jobban megszeretem, megyek is folytatni.   

***

Ez a törtenet nagyon de nagyon jó. Visszavonom még se utalom Bassiát. Tomek fejezetről fejezetre nőt fel. Nagyon izgultam értük mindketten hatalmas idióták, de szerencsére még ez sem vetett gátat a szerelmüknek.Ugy rémlik hogy az egyik karácsonyi történrtben az egyik főszereplőt (tanár) Dominiknak hivták, ő az itteni Dominik?

Moncsi73

Nekem kicsit idegesítő volt. Nem lett a kedvenc könyvem. Örülök a boldog végnek. Köszönöm, hogy olvashattam.  

Rami

            Igazán sajnálom Patryk-t, iszonyat szerelmes. Tomek kicsit önfejű, és előbb beszél, utána gondolkodik.

miletta

            Szia egy kicsit idegesítő volt hogy nem igazán tudta eldönteni kibe szerelmes na de ilyen a kamasz szerelem de örülök a boldog végnek. Köszönöm szépen a a, munkádat