Valentin Vállalat 2.

Eredeti cím: Kiss off

Író: Michelle Frost

Fordította: Juckó

Korhatár: +18

Jogok: Minden jog az eredeti íróé, én csak lefordítottam nektek.

Engedély: Nincs

Megjegyzés: A bétázást mint mindig, most is köszönöm Fairynek!

Fejezetek száma: 11 fejezet + Epilógus

Felkerült: Még nem került fel fejezet az új oldalra.


Tartalom:

Harold Jacksont, a zord és rendetlen motorost nem érdekli más, mint hogy MiMinek, a nagymamájának mindent megadjon, amire csak szüksége van, időnként ringbe szálljon és hogy az autószerelő műhelyében, a Jackson’s Auto-ban dolgozzon. Amikor egy pimasz kis fickó besétál a nyitott műhelyajtón át, Jackson nem tudja, mit is gondoljon. Westley szellemes, imádnivaló és nincsenek aggályai az iránt, hogy versenyre keljen vele.

Aztán Westley közli, hogy a Valentin Vállalat alkalmazottja, és azért alkalmazták, hogy segítsen Jacksonnak visszatérni a randevúzás világába. Makacsul ellenáll vagy enged és kideríti, hogy mi az, amiből eddig kimaradt?

Munka, iskola, munka, ismétlés. Westley élete olyan, mintha örök körforgásban lenne, hogy rohan egyik munkából a másikba, megpróbál megélni és kifizetni az online óráit. A Valentin Vállalat randi specialistájának lenni nem a legbiztosabb munka, de mindig kalandokkal teli. Csakhogy sosem hitte volna, hogy valaki nagymamája alkalmazza majd őt, hogy udvaroljon az unokájának, hogy kicsalogassa őt a kagylóhéjából. Jackson egyik partnerére sem hasonlít, akivel eddig vagy a munka vagy az élvezet kedvéért randevúzott, de eltökélt, hogy segítsen a mogorva férfinak, hogy jobban engedje szabadjára az érzékeny oldalát, amit eddig titkolt, még akkor is, ha Westley nem tarthatja meg magának.

A történet a fordító engedélye nélkül máshol nem terjeszthető.A Fogadd el korábbi hozzászólásai:

Serafina

Aztaaa ❤️❤️❤️ imádás van ❤️❤️. West és Jackson marga édesek együtt. Ahogy olvastam a szemszögeket, csak egyre jobban vigyorogtam. Imádom mikor pasi udvarol pasinak, olyan más, olyan bensőséges, olyan különleges. (túl sok romantikus könyvet olvastam, egy férfi-nő udvarlás ritkán fog már meg : D) köszönöm a fordítást ❤️ pont az ilyen történetekre vágyom mostanság. :o)


LGy

Habar nem Valentin-napon olvastam, de egy kis nosztalgiával, milyen regen is volt. Nagyon aranyosak voltak, es West se kellett a szomszedba menjen egy kis batorsagert, ha a pasijarol volt szo. Koszike az elmenyt


darvak

Eszméletlenül édes történet, szinte látom magam előtt pörögni a eseményeket, mint egy filmet. Csuda egy páros. Az ilyen történetek is bizonyítják, hogy a szerelemhez vezető úthoz gyakran csak egy cserfes családtag kell.


darvak

Ez egy csodálatosan édes történet volt, nem túl csöpögős, de pont megfelelő mértékben romantikus.

Köszönöm, hogy olvashattam.


Lissa

Szórakoztató történetn volt remek karakterekkel. Tetszett az egész, Ben megjelenése nem mondom, hogy váratlanul ért, de meglepődtem rajta, ahogy kezelték a helyzetet.

Bárcsak lenne vele is egy történet, annak ellenére, hogy kezdetben egyből nem szerettem, mivel elhagyta Jacksont, a kis közjáték után kicsit más megvilágításból láttam a helyzetét. Kíváncsi lettem a karakterére. 🙂

Annak ellenére, hogy Wes és Jacson mennyire ellentéteknek tűntek mégis tökéletesen passszoltak egymáshoz, nagyon jó párost alkottak. Mindketőjüknek pont egymásra volt szüksége a boldogsághoz, ez szép volt.

Köszönöm a munkát! 🙂


Tinna

Nagyon élvezetes volt, ahogy mindig szívják egymás vérét. Mimi egy cuki öreglány, elcserélném rá a sajátom. Köszi 🙂   


kijij

Ez egy nagyon szép történet volt. Erre mondják azt hiszem, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Mimi lehetne az én nagymamám is, szívesen elcserélném rá a sajátom, ha lehetne.


Rami

Szerettem én is ezt a történetet. Jó volt olvasni, ahogy megnyíltak egymás előtt.

Bírtam a nagymamát, unokája sorsát a kezébe vette


Nemezisangel

Szívből szeretném, ha minden család legalább fele ennyire megértő és toleráns lenne, mint Mimi. Jackson első benyomásra macsó típusú pasinak tűnt, West pedig olyannak, aki pontosan tudja miként lehet felkelteni egy ilyen pasi érdeklődését. Boldog voltam, hogy végül kiderült, Jackson nem csak talpig férfi, hanem nagyszerű társ is, egy olyan, akit West megérdemelt. Imádtam a randijaikat és azt, amit kihoztak egymásból. A befejezés pedig könnyeket csalt a szemembe, nagy meglepetés volt a motor. Ahogy ugratták egymást szintén arról árulkodik, hogy mennyire egy hullámhosszon is vannak ők ketten. Csupán azt sajnáltam egy icipicit, hogy nem tudtunk meg többet West családi hátteréről. Az egyik kedvencem lett, ez biztos. 


Csillagmano

Nagyon szeretem azokat a történeteket, ahová az író becsempészi a humort. Bírtam a srácokat és a beszólásaikat. Az üzenetváltásaikon én is mosolyogtam, akkor milyen lehetett nekik? Egy Harley és egy Vespa egymás mellett? Na, ebből is látszik, hogy az író nincs híján a humornak. És igen, ezektől az apróságoktól lesz a hétköznapi élet szebb, mint amikor Jackson a Harley mellett hagyott helyet West Vespájának.

A végén meg nagyon tetszett, ahogy fogalmazott: a Vespája elköltözött a motor mennyországba. Én is megsirattam már pár autómat, és bizony szoktam velük beszélgetni is. Nem, nem vagyok őrült, csak szeretem őket.

Az ilyen történeteket jó esténként olvasni lefekvés előtt, mert számomra nem túl hosszú, és minden benne van. Izgalom, kedvesség, mosolygás. Egy tökéletes esti mese! Köszönöm a fordítást!

Ui: Én is ilyen nagymama szeretnék lenni!          


Moncsi73

A nagymama mindent vitt! A fiúk ahogyan egymást ugratják nagyon tetszett. Szerettem, hogy ilyen vicces és vidám volt a történet.

Köszönöm