Heaven sent 1.

Eredeti cím: Heaven

Író: Jet Mykles

Fordította: Juckó

Műfaj: romantikus

Korhatár: +18

Jogok: Minden jog az eredeti íróé, én csak lefordítottam nektek.

Engedély: nincs

Megjegyzés1: A bétázást, mint mindig, ezúttal is köszönöm Fairynek!

Fejezetek száma: 13 + Epilógus

Felkerült: Még nem került fel fejezet az új oldalra.


Tartalom:

A Weiss Strande Hotel bajban van. Az üzlet egyszerűen nem megy úgy, mint rég, amikor még Tyler apja vezette a családi szállodát. A csőd közelségének tetejébe az édesapja rákos és a számlák felhalmozódtak.

Kétségbeesett lépésként, hogy megmentsék a családi vállalkozást, Tyler és a legjobb barátja minden reményüket és a megmaradt pénzüket egy új üzletbe fektetik: nightclubot nyitnak a szállodában. Sürgető a White Room sikere, különben a szálloda tönkre megy. Úgy tűnik, a szerencse istenasszonya velük van, hiszen sikerült leszerződtetniük a hatalmas népszerűségnek örvendő rock bandát, a Heaven Sent-et, hogy játsszanak a nagy megnyitón.

Az együttes nagy rajongójaként, Tyler már nem lehetne izgatottabb, hogy a szállodájában üdvözölheti őket. Arra a kirobbanó vágyra azonban egyáltalán nincs felkészülve, ami akkor éri, amikor először találkozik szemtől szembe az őrjítően jóképű énekessel, Johnnie Heavennel. Nem, ez nem lehet vágy. Igen, Johnnie talán a legszemrevalóbb ember, akit valaha látott, azonban Tyler hetero. Csak valamiféle félreértelmezett rajongás lehet az, amit érez.

Tyler megtudja, hogy neki és Johnnie-nak van egy közös szenvedélye: a videó játékok. Amikor Johnnie meghívja játszani a szobájába, Tyler két kézzel kap a lehetőség után. Ki ne vetné rá magát a lehetőségre, hogy együtt tölthesse az időt a példaképével? Ő és Johnnie jól érzik magukat a játék közben, de Tyler hamarosan felfedezi, hogy Johnnie valami sokkal többet forgat a fejében. A rock sztár célul tűzte ki, hogy bevezeti Tylert a játék egy új szintjére.

A történet a fordító engedélye nélkül máshol nem terjeszthetőA Heaven – Mennyország korábbi hozzászólásai:

Lissa

Sikerült elolvasnom végre a teljes történetet, és hát meg kell, mondjam nagyon nagyon tetszett. A fiúk nagyon szórakoztató karakterek voltak, így a végére összejött a kellő mennyiségű dráma is, ami megfűszerezte az egészet.

Köszönöm, hogy lefordítottad. Remek munka és imádtam olvasni.


miletta

Szia ez egy nagyon jó történet volt nagyon szerettem olvasni volt benne minden amitől ez egy nagyon jó történet lett. Köszönöm a fordítást    


Rami

Mit nem adnék, ha a kedvenc bandámmal tölthetnék pár napot.

Tylernek ez mind megvan… és még szerelmet is kap


rozsareka

Néha egy makarenkói pofon többet ér, minden győzködésnél. Nekünk sem ártana néha a nyakunkba egy vödör jéghideg víz. Tényleg túl rövid az élet ahhoz, hogy elpazaroljuk. Legyél annyira önző, hogy a te boldogságodat, nyugalmadat, érdekeidet is nézzed, ne csak meg akarj felelni mások elvárásainak. Élj és mosolyogj! Legyél ennyire bátor. Taylor az lett, pedig nem akármit vállalt fel. Mosolygok én is az ő boldogságát látva.

Lucra nagyon nagyon kíváncsi vagyok. Érdekes párost alkotna ő is, a szintén erős egyéniségével.

Kellene nekem még ebből a vad, kemény, néhol túlzottan önelégült, de roppant érzékeny fickókból még egy adag.

Juckó, mint mindig, most is remek munkát végeztél. Nagyon szeretlek olvasni Titeket! Köszönöm!

Puszi Mindenkinek!      


Lian

Végre sikerült rendesen elolvasnom elejétől a végéig. Nagyon izgalmas és romantikus is volt. Ilyen pasiknak én se tudnák ellen álni.Alig várom hogy olvassam a következő fejezetet. Köszönöm hogy olvashattam.             


Moncsi73

Nagyon tetszett. Nem volt könnyű Tylernak elfogadnia önmagát, de sikerült neki. Izgultam értük nagyon. Köszönöm